icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miruska73
13. okt 2013

ahojte babulky u nas dnes fakt velkeeeeeeee varenie polievka kacacia od stvrtku pre nas a konecne sa dojedla aaj kacka jedna porcia, malej som urobila paradajkovu polievku a pre nas som urobila halusky s vajcom...no a ani vam nebudem hovorit kooooolko riadu som umyvala kedze sa podojedalo a riad z halusiek a atd .... 😝 a kolacik bol bananovo cokoladovy teda este su asi styri kusky ....

michaelamilan
13. okt 2013

Ahojte, my dnes dojedačky zo včera, len dnes som k mäsu spravila ryžu a malý mi ju všetku zjedol 😀 😕 tak som si dala ešte raz a ešte aj z tej mi ujedol a to spapal celý svoj obed 😀 Kam sa to doňho vliezlo netuším, ale spí už 3 hodiny 😀

luciok
13. okt 2013

@michaelamilan Miška, u nás bolo to isté, malý mi skoro zjedol celú porciu ryže a kuraciny.

levandullka
13. okt 2013

Dnešná sviečková 🙂 (mäso a knedlu k sviečkovej nejem, preto iba tak dekoračne 😅 )

11nika11
13. okt 2013

Milujem sóju takže dnes bola večera jasná 🙂 na obed vajíčková polievka a francuzáky.na zajtra nám ostalo tak ešte upečiem slivkový koláč 🙂

stellamaris
13. okt 2013

@blackcat8885 poprosim recept 😉

veverka24
13. okt 2013

Pecene kuriatko z farmy a este zo vcera segedinsky gulas.. Mam do utorka obedy v praci vybavene🙂 a pernikovy kolac so spadovou mukou.. Aj celozrnnou

daniela1978
13. okt 2013

dnes zelerová polievka s haluškami a sviečková na smotane 🙂

adkoalauri
13. okt 2013

Toľko dobrôt tu zas vidím 🙂 My sme mali zeleninovú polievku, zapekané kuracie prsia s ananásom,volským okom, šunkou, so syrom, zemiakové pyré, ananásovo-broskyňovo-slivkový kompót a perník s jahodovým džemom a so šľahačkou.

slimstar
13. okt 2013

Hrnčekový koláč s kúskami čokolády 😉
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/786-hrnc...

lillona
13. okt 2013

pudingovy kolac so smotanou

titkovamiriam
13. okt 2013

@pami2 chleba pečiem vždy odokryty a potieram tak tri styri razy slanou vodou cca hodinku pri 180st.,pekac nevymazavam

titkovamiriam
13. okt 2013

Moje dnešne menu-ranajky-domaci pribinačik,zemiakove hranolky-boli este k vcerajsiemu masku a spravila som srdiečkový,,pajšel,,s cestovinami-zajtra dojedame

danielaj
13. okt 2013

ahojte, u nás dnes vývar z kosti z bravčového karé so zeleninou a slížikmi, obrátené zapekané rezne z bravčového karé, slovenská ryža, hranolky a kapustovo-mrkvový šalát 😉

danielaj
13. okt 2013

@ivanajelinek čítam, že sme varili rovnaký obed, aj my sme mali tie rezne a namiesto tarhone slovenskú ryžu 😉

nelly3
13. okt 2013

prave som dopiekla kolacik od @lululka555 - makovy s citronovou polevou 😉

bambina78
13. okt 2013

moj prvy chinois 😉 ..trudka diky za skvely recept, s cestom sa super pracuje a zvladla som to aj bez pekarne 😉 (nechcela som stracat cas)

joannas
13. okt 2013

@blackcat8885 a do tej plnky si ešte dala maslo alebo heru?alebo nič ?

blackcat8885
13. okt 2013

@joannas 1lyžicu Hery ale myslím,že ani nebolo treba.Bola dosť hustá

joannas
13. okt 2013

@blackcat8885 ale myslim ked si uvarila tu plnku tak potom si tam ešte dala heru alebo nič?akože do uvarenej plnki

blackcat8885
13. okt 2013

@joannas Ano do uvarenej podla receptu tam malo ist maslo 1PL

joannas
13. okt 2013

@blackcat8885 dakujem,a do horucej alebo zimnej plnky,?

blackcat8885
13. okt 2013

@joannas do studenej

luciok
13. okt 2013

@danielaj Dnes len na dva riadky??? 😀

glukacova
13. okt 2013

@bambina78 nadherné, prosím hodíš aj recept? to je koláč?

luciok
13. okt 2013

@bambina78 vyzerá krásne...

maculik
13. okt 2013

Ahojte kocky,

ja mam mm prec, tak do stredy varim len take rychlovky 🙂 Vcera len zeleninovu polievku a na veceru nas pozvali susedia a robila bravcove masko pecene v celku, hustu hnedu omacku, dusenu cervenu kapustu a zemiaky. Vyyyborne to bolo.
Dnes polievka zo vcera a druhe len cestoviny s omackou z mleteho masa, kde som okrem pretlaku s kuskami rajcin dala aj pokrajanu papriku, cuketu a kukuricku. Rychle a vyborne, dokonca Petrik jedol napriek tomu, ze tam bola ta paprika a kusky rajcin, co on nepapa vobec 🙂

ste mi narobili chute s tymi kolacmi, tak zajtra spravim mrkvovy 🙂

A nemate nejaky recept na zeleninove alebo sojove fasirky, ale take, co sa velmi nerozpadaju, ked ich robite? Ja som uz napr. karfiolove skusala, ale tie sa velmi rozpadavali, som nadavala, ked som ich obalovala 😝
Mam rada aj soju, ale teda zatial som nic take neskusala.
Dakujem 🙂

monika837
13. okt 2013

@bambina78 Mozem poprosit receptik? Dakujem 🙂

zklimekova
13. okt 2013

@miruska73 ďakujem 🙂