icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

luciok
15. okt 2013

Dnešná rýchlovka: perník

hyta
15. okt 2013

@danielaj Ďakujem za odpoveď, tak to skúsim uskladniť rovnakým spôsobom.

hyta
15. okt 2013

@zita19 Ďakujem za radu.

jarka721
15. okt 2013

maminy,nájde sa tu nejaká šikovnica ,ktorá už robila tvarohový dezert známy pod menom Paťa ? a podelila by sa somnou o recept? 🙂 🙂 🙂

zita19
15. okt 2013

Kelimok jemneho tvarohu (250g), kelimok smotany (slahacka je lepsia ale moze byt aj na varenie) 2 lyzice kakaa a asi 3 - 4 lyzice cukru. Ked mas slahacku vyslahas, potom zaslahas tvaroh a ostatne. Je to take penovejsie. Ak das len obycajnu smotanu, tak je to skor ako Tremix. Da sa pouzit aj kysla smotana.

jarka721
15. okt 2013

@zita19 jééééééééj Ďakujem ............vyskúšam 🙂 😉

zita19
15. okt 2013

Ja v podstate robim od toho viac variacii, podla toho co mam, smotanu, biely jogurt a tvaroh ci uz jemny alebo hrudkovy vymiesam. Nasypem do plastoveho boxu piskoty (alebo ked mam taky zachvat detailizmu, pekne ich poukladam do misticiek) na to vrstvu toho tvarohoveho cuda, potom nejake ovocie (kompot, mrazene, cerstve), zas cudo, piskoty a zvysok cuda. Dezert ako vysity. Ti moji dsatrocni kojenci ani nepockaju kym piskoty prevlhnu. Zozeru to aj s chrumkavymi. Najlepsie ked to zoberiem na zahradu a ovocie si kazdy zabezpeci vlastnorucnym zberom 😀 V taky cas z pol kila tvarohu a 400 g jogurtu alebo smotany a velky balik piskot aby sa uslo kazdemu 😢

zklimekova
15. okt 2013

dnes som ešte nevarila, konečne sme všetko pojedli, ale piekla punčový zákusok pre moju mamku na zajtra do práce 😉

luciok
15. okt 2013

@zklimekova mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam vyzerá úžasne

zklimekova
15. okt 2013

@luciok ďakujem 🙂, aj chutí super 😉

lienka2
15. okt 2013

@zklimekova mozem poprosit recept na tie puncove rezy?

zklimekova
15. okt 2013

@lienka2 jasne, zajtra buď napíšem, alebo dám foto z knihy..dnes sa mi už nechce 😉

irsina83
15. okt 2013

Ahojte, u nas dnes jednoducho, zemiakovo-karfiolova polievka a na manzelovo prianie celozrnny kuskus, kuracie prsia na prirodno so salatikom, pre dcerku hlivova omacka s muslickami a pre nasho 11-mesacneho spenatovo-cukinova omacka so zemiackami a hovadzim maskom 🙂

trudka4
15. okt 2013

@bambina78 jsem ráda, že jsem tě inspirovala

melinda26
15. okt 2013

@lillona mozem recept.

luciaq
16. okt 2013

dobre ranko. ja dnes zemiakova kysla s udenymi rebrami a tvarohovy zavin a kakaovy zavin 😉

lululka555
16. okt 2013

ahojte, ja dnes varím paradajkovú polievku s písmenkami a strúhaným parmezánom a druhé idem skúsiť smažené pirôžky, ešte som také nerobila , tak držte palce nach sa podaria a hlavne nech nám chutia 😉

lululka555
16. okt 2013

@zklimekova mňam 😝 ,ten punčák máš ukážkový, recept si aj ja prosím 🙂 🙂

danielaj
16. okt 2013

@lululka555 mňam smažené pirôžky, ja ich robievam - makové, orechové, tvarohové aj so slivkovým lekvárom, určite sa ti podaria, držím palce

danielaj
16. okt 2013

my dnes dojedáme zo včera kelovú polievku, zostali aj halušky s bryndzou a slaninkou a deťom urobím vajíčkové, a letíme k zubárovi na prehliadku 😉

womankc
16. okt 2013

ahojte, my včera dojedačky a na dnes som predvarila hŕstkovú polievku s kúskom údeného , dnes len dovarím zápražku a mrveničku a hotovo a zrejme budem robiť zeleninové fašírky

clarissa
16. okt 2013

Polievka hraskova s haluskami,druhe dojedame zo vcera a este spravim cestovinovy salat 🙂

blanocka
16. okt 2013

u nas zeleninkova polievka a spagety bolognese 🙂

hasleerka
16. okt 2013

ja robím zeleninovú strúhanú polievku a fliačky s kyslou kapustou

pami2
16. okt 2013

sosovicova polievka z cervenej sosovice k tomu zemiakove pagaciky a ako druhe brokolicovy nakyp
http://varecha.pravda.sk/recepty/brokolicovy-na...

suz2
16. okt 2013

my mame slepaci vyvar a cestoviny s tvarohom

voskovaeva
16. okt 2013

paradajkova polievka a brynzove piroh

zklimekova
16. okt 2013

@lienka2
@lululka555 ďakujem 😉
nech sa páči recept

lululka555