Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
maminy,nájde sa tu nejaká šikovnica ,ktorá už robila tvarohový dezert známy pod menom Paťa ? a podelila by sa somnou o recept? 🙂 🙂 🙂
Kelimok jemneho tvarohu (250g), kelimok smotany (slahacka je lepsia ale moze byt aj na varenie) 2 lyzice kakaa a asi 3 - 4 lyzice cukru. Ked mas slahacku vyslahas, potom zaslahas tvaroh a ostatne. Je to take penovejsie. Ak das len obycajnu smotanu, tak je to skor ako Tremix. Da sa pouzit aj kysla smotana.
Ja v podstate robim od toho viac variacii, podla toho co mam, smotanu, biely jogurt a tvaroh ci uz jemny alebo hrudkovy vymiesam. Nasypem do plastoveho boxu piskoty (alebo ked mam taky zachvat detailizmu, pekne ich poukladam do misticiek) na to vrstvu toho tvarohoveho cuda, potom nejake ovocie (kompot, mrazene, cerstve), zas cudo, piskoty a zvysok cuda. Dezert ako vysity. Ti moji dsatrocni kojenci ani nepockaju kym piskoty prevlhnu. Zozeru to aj s chrumkavymi. Najlepsie ked to zoberiem na zahradu a ovocie si kazdy zabezpeci vlastnorucnym zberom 😀 V taky cas z pol kila tvarohu a 400 g jogurtu alebo smotany a velky balik piskot aby sa uslo kazdemu 😢
@zklimekova mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam vyzerá úžasne
@luciok ďakujem 🙂, aj chutí super 😉
@zklimekova mozem poprosit recept na tie puncove rezy?
@lienka2 jasne, zajtra buď napíšem, alebo dám foto z knihy..dnes sa mi už nechce 😉
dobre ranko. ja dnes zemiakova kysla s udenymi rebrami a tvarohovy zavin a kakaovy zavin 😉
ahojte, ja dnes varím paradajkovú polievku s písmenkami a strúhaným parmezánom a druhé idem skúsiť smažené pirôžky, ešte som také nerobila , tak držte palce nach sa podaria a hlavne nech nám chutia 😉
@zklimekova mňam 😝 ,ten punčák máš ukážkový, recept si aj ja prosím 🙂 🙂
@lululka555 mňam smažené pirôžky, ja ich robievam - makové, orechové, tvarohové aj so slivkovým lekvárom, určite sa ti podaria, držím palce
my dnes dojedáme zo včera kelovú polievku, zostali aj halušky s bryndzou a slaninkou a deťom urobím vajíčkové, a letíme k zubárovi na prehliadku 😉
ahojte, my včera dojedačky a na dnes som predvarila hŕstkovú polievku s kúskom údeného , dnes len dovarím zápražku a mrveničku a hotovo a zrejme budem robiť zeleninové fašírky
Polievka hraskova s haluskami,druhe dojedame zo vcera a este spravim cestovinovy salat 🙂
u nas zeleninkova polievka a spagety bolognese 🙂
ja robím zeleninovú strúhanú polievku a fliačky s kyslou kapustou
sosovicova polievka z cervenej sosovice k tomu zemiakove pagaciky a ako druhe brokolicovy nakyp
http://varecha.pravda.sk/recepty/brokolicovy-na...
my mame slepaci vyvar a cestoviny s tvarohom
paradajkova polievka a brynzove piroh
@lienka2
@lululka555 ďakujem 😉
nech sa páči recept
dakujem, ja urobim lekvárové a orechové 😉

Dnešná rýchlovka: perník