icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
16. okt 2013

@zklimekova ďakujem za recept 🙂 nieje to knižka Recepty zo života? ktorá časť?

janinna11
16. okt 2013

@irsina83 to ako prosim ta stihas?

zklimekova
16. okt 2013

@lululka555 áno je to kniha Recepty zo života 6

jessy212
16. okt 2013

@luciok ahooj. Dáš prosim ta receptik na pernik?🙂

irsina83
16. okt 2013

@janinna11 ja uz mam taky system na to, zobudi sa mala a ja, naranajkujeme sa, oblecieme, umyjeme. Zobudi sa maly, obleciem ho, dam mu papat. Deti sa hraju a ja varim, potom pride manzel k obedu o 11.00 a ja idem cvicit, potom mam desiatu a neskor obed no a potom este niekedy aj vecer varim na druhy den, alebo vymyslam lahke vecere a tak... ale ked nestiham varit tak upeciem kura a ryzou lebo to maju radi 😉 a to mozem dat aj malemu papat. snazim sa varit na dva dni aspon pre deti, nech mam istotu, ze ked nahodou nestiham tak spon oni aby mali obed na cas 😉

11nika11
16. okt 2013

Baklažánovo-hrášková polievka a pangasius na masle..dnes len taká rýchlovka 🙂

zanin
16. okt 2013

dnes je to sosovicova polievka a slany osuch s rascou.

maculik
16. okt 2013

Ahojte,
my dnes sosovicova polievka na sladkokyslo a druhe kuracie masko+ mrazena zeleninka so slaninou, podusene, do toho varene zemiaky a vsetko zaliate smotanou. A ako dezert papame uz 3.den mrkvovy kolacik 🙂
a zajtra sa chystam na tie sojove fasirky od @danielaj , som zvedava, ako sa podaria 🙂

megika1
16. okt 2013

dnes kapustnica,haruľa s restovanou morčacou pečeňou v karamelovo-jablkovo-cibuľkovej omáčke,orechová pľudra ako zákusok z pekárne cestou od lekára ☹

irsina83
16. okt 2013

@megika1 a preco ten smutny smajlik??? ako robis tu harulu prosim ta?

irsina83
16. okt 2013

Polievocka zo vcera zemiakovo-karfiolova a dnes pecene domace kurca s maslom a ryzou ( spravila som to tak aby aj najmensi si mohol dat) no a po obede spravim spaldove halusky a kuraci perkelt z ovsenej smotany, kedze som malej zrusila vsetko mliecne nakolko ma soplik a je zahlienena.

lululka555
16. okt 2013

@zklimekova super, mám ich zopár doma a aj túto časť. 😉

beah
16. okt 2013

Ahojte, my máme polievku zo včera- paradajkovú a zemiakové pyré+kuracie prsia v cestíčku, k tomu šalát z čerstej zeleniny. Dezert žiadny /nie je mi to treba... a vlastne, keď pozriem na manželove bruško, ani jemu.../ 😀

jasminet
16. okt 2013

vcera dojedacky od svokruse - raznici, pecene zemiaky, ryza, rezne, mliecna polievka. dnes sosovicova na kyslo, tuniakova natierka, chleba. zajtra karfiolovy mozocek s varenymi zemiakmi, pre malu asi krupicova kasa, kedze mozockove veci neje 😀

janinna11
16. okt 2013

@irsina83 klobuk dole...cvicievas doma alebo chodis do fitka?

lululka555
16. okt 2013

hotovo.... a podarili sa pirôžky, robila som podľa receptu z bonvivani http://bonvivani.sk/recepty/smazene-pirozky 😉 plnila som slivkovým lekvárom a orechovou plnkou.

megika1
16. okt 2013

@irsina83 mám nasadené antibiotiká,tak sa liečim....a haruľu asi 1,2 kg zemiakov + 2 cibule nastrúham ako na halušky zmiešam s 2 vajíčkami,1 dcl mlieka,150 g hladkej múky,soľ,korenie,mletá rasca,cesnak,majoránka zmiešam a dám na vyhriatý štedro omastený plech,urovnám silokonovou špachtľou,aby aj navrchu bol olej ( ten potom zlejem ) upečie sa dochrumkava 45 min na 200 st. vyšší okraj plechu .Keď som dala menej omastku,tak vrch bol zasušený takej zelenej farby,nebolo to dobré .Večer pridám foto 😉

veroninna1
16. okt 2013

Polievka zo vcera (zemiakovo-mrkvova) a k tomu oskvarkove pagace
Spagety bolognese

zklimekova
16. okt 2013

@lululka555 vyzerajú úžasne, ten recept som si pozerala nedávno tiež .. a tie tvoje sú tak chutné už len podľa foto, že ich niekedy v blízkej budúcnosti určite vyskúšam 😉

zklimekova
16. okt 2013

náš dnešný rýchly obedík 🙂

lienka2
16. okt 2013

dnes hrachova polievka kremova s opecenym rozkom, bravcove masko na leci s tarhonou a uhorkovym salatom, zajtra vyvar z kuracich stehien s cestovinkou a zeleninove rizoto 🙂

lienka2
16. okt 2013

baby rozmyslam nad tou pekarnou co bude v llidli.. oplati sa mi to?

jasminet
16. okt 2013

@lienka2 tiez nad nou uvazujem, u nas sa zje dost chleba, peciva, vianociek a kysnute cesto nezvladam. takze pekaren jednoznacne chcem, ale neviem ci je tato dobra. ze by som si od svagrovcov vypytala na vianoce 😉

lienka2
16. okt 2013

@jasminet mna troska odradza to ze ja robim kysnute cesto tak od oka ako sa hovori, co pri pekarni asi nie je mozne.. postupne doplnat suroviny..

zuzub
16. okt 2013

@lienka2 aj ja nad ńou uvažujem celkom dobré recenzie sú na ňu.ale tiež sa neviem rozhodnúť ...
inak dnes dojedám cuketové cestoviny, varím brokolicovú polievku a na večeru zemiakovo-cuketové placky.

pragmaticka
16. okt 2013

dnes zeleninove Quinotto ochutene tekvicovym olejom (zeleninka: rajcina, karfiol, brokolica, cesnak) 🙂

sona_v
16. okt 2013

Dnes: Pečené buchty s lekvárom a vyšiel aj slivkový koláč s posýpkou, hrachová s párkom
Zajtra : Brokolicová krémová (akcia v kauflande na brokolicu 😀 )s opraženým chlebíkom a bravčový paprikáš s maslovými haluškami

miruska73
16. okt 2013

ahojte babulky mi mame od vcera navarene hlivove rizoto a mala ma cukinovy privarok a masko kuracie na stave k tomu 🙂 teraz len tak na lahko nemame na nic chut ja som uz tyzden chora tak len take lahke jedla sa varili a robila som skoricove hniezda v inej podobe zozrali sme na posedenie 😀 😀 a trosku som zachranila na ranajky pre mna a malu.. 😀 a zajtra idem robit kuraiu babovku s varenymi zemiakmi a daku polievku asi hraskovu s haluskami...

eva7780
16. okt 2013

dnes sosovicova polievka,bravcove na sampoionoch+cestoviny,bude aj na zajtra,v piatok- vypr.karfiol,zemiakova kasa,tatarka, sobota-jablkovo tvarohova zemlovka,nedela-,zeleninova polievka,rozlietane spanielske vtacky+slov.ryza 🙂 a na piatok mam zajednanu rezanu kapustu,tak budeme tlacit 😅

irsina83
16. okt 2013

@janinna11 cvicim doma, zacala som podla Jillian Michales a teraz cvicim 3 mesacny program Zuzky Light. To mam na DvDckach. lebo o 11.00 mi ide maly spinkat a pol hodku po nom aj mala. Takze mam cas asi hodinku na to aby som si zacvicila 😉