icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

atrami
6. feb 2011

my tiež kuracia polievka s mrveničkou 😀
kuracie rezne v trojobale robené v rúre+ zemiaky na cibulke.

kellka
6. feb 2011

Ahojte my dnes mame: Luskovu polievku s parkom, Rezne z daniela a gulas z daniela a pre drobca pecene kuracie stehno na zemiakoch preliatych kyslou smotanou.

erika21286
6. feb 2011

my dnes mame kuraciu polievocku a kuracie rezne zo zemiackami. 🙂

murinka
6. feb 2011

ja som vcera robila francuzske zemiaky a dnes kuracie kridla,ryza a hranolky 🙂

miriamr
6. feb 2011

u nás je dnes na výber, keďže som dva dni nevarila (kôli škole 😀 ) : zeleninová polievka s pečeňovými haluškami a ražniči s pečenými zemiačikmi a druhá ponuka ryža a obrátené hovädzie rezne http://www.dobre-recepty.sk/detail/6616-obraten... a ku káve bude krémeš 😉

traktor
6. feb 2011

ahojte 🙂 , ranajky -toustovy chlieb, caj, obed- kuracia polievka, kasa + vyprazana ryba,kuracie a bravcove mäso-co chladnicka dala 😀 , kysnute kolace, puding a huspenina..dnes som mala taku potrebu varit, ze az 😀 ..vecera -chlieb vo vajicku, kakao 🙂

denne73
6. feb 2011

@traktor no moja ja sa tu chodim napapkať z tvojich fotečiek 😀 😀 😀 😀

happy8051
6. feb 2011

dnes tradicne vyvar, pecene kurca, plnka so slivkami, ryza, pecene zemiaky, ladovy salat s mrkvou, sisky s jahodovou penou 🙂

bambulka0406
6. feb 2011

@happy8051 si sikovna 😉 ta obdivujem, ze popri malej natalke stihas k obedu urobit aj sisky 😉 dufam, ze aj ja taka budem

bambulka0406
6. feb 2011

@traktor suhlasim s denne 🙂 pridem sa k tebe napapat 😀

happy8051
6. feb 2011

@bambulka0406 nuz... teraz uz su mucniky skor sviatocne na stole 🙂 ked malu vezmu starki von 🙂

titkovamiriam
6. feb 2011

ja dnes hovadzia polievka plnené kare a zemiakové pyre 🙂

womenne
6. feb 2011

hovädzi vývar, rezne + zemiaky a holky moj prvy pudingoš 😵 😵 😵 😵 😵

traktor
6. feb 2011

@denne73
@bambulka0406 🙂
@womenne supeeeer, krasne sa ti podaril 🙂

denne73
6. feb 2011
denne73
6. feb 2011

@womenne šikovnica

titkovamiriam
6. feb 2011

womenne-krasny 😀
traktor-mnam fotky super mne sa nechce hrat s kablikmi tak mozno zajtra ani na mmb sa mi nechce pisat len ranajsie chutovky som tam hodila
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36990&use...

azuz
6. feb 2011

tak ja som dnes mala chutny obedik a nic zlozite, polievka kuracia z domacej kurky, domace rezance, ako druhe sme mali len to varene masko z polievky, aj zemiaky boli varene v polievke a este aj fajnu plnku som spravila do polievky 🙂 🙂

elixia
6. feb 2011

@azuz maso a zemiaky uvarene v polievke milujem,jedavali sme to u babky,ale uz som to nemala hadam sto rokov 🙂
My dnes madarsky gulas s knedlou a zagorska zemiakova polievka...bola perfektna 😝

azuz
6. feb 2011

@elixia a to je aka ta zagorska polievka?

azuz
6. feb 2011

@elixia dakujem, receptik som prestudovala a polievocku vyskusam 🙂

elixia
6. feb 2011

@azuz za malicko,naozaj je velmi dobra, rychla,lacna..take recepty mam najradsej 🙂

azuz
6. feb 2011

@elixia no ved to ze je rychla, take recepty mam rada 😀 😉

babullka1
6. feb 2011

dnes kuracie prsia plnene nivou a anglickou slaninou zapecene so syrovou omackou a k tomu opecene zamiaky 😵

zucha
6. feb 2011

dnes som teda robila jablkovy kolac, na ktory som dala vcera link. Tento http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35796 . Baby, to je tak super jednoduche a super rychlo zjedene. Fakt dobry kolac. Netvrdim, ze nepoznam aj lepsie, ale toto bolo rychlo a vsetkym naozaj chutilo. Len som to piekla nie 10 minut, ako sa tam uvadza, ale cca 25 a jablcok som dala viac, ako je na obrazku.

kibuk
7. feb 2011

ahojte od stvrtka som tu nebola lebo nam niečo porobili s netom 😠
tak a varila som toto
v piatok dukatove buchtičky,v sobotu chlebova polievka s tarhonou a kelovy privarok,včera kuracia polievka a bravčove platky v cestičku zo zemiakmi a mame aj na dnes 🙂
a tu su fotky 🙂

zamilovana
7. feb 2011

@kibuk a tie prvé koláčiky, sú čo? Vyzerá to dobre 🙂

kibuk
7. feb 2011

jaaaj ja spravila preklep vo štvrtok sme mali česke buchty 🙂))))))))