icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

denisse
18. okt 2013

@siska53
ahoj, prosim ta, das mi recept? naposledy co som skusila, tak sa mi to rozpadalo, ze sa to dalo jest len jako mussli do jogurtu ... kompaktne tyčinky to neboli ani nahodou 😀 dakujem ...

juranka
18. okt 2013

@trudka4 ako z rozpravky 😉

juranka
18. okt 2013

@babulka1978 ja som davala do velkeho hrnca len jeden vanilkovy cukor, zalezi aj od toho ake sladke mas tie jablcka, mozno netreba ani tolko 🙂 ani citron som nedavala...

siska53
18. okt 2013

@denisse tak oni zas tak krasne nevyzerali,ale nejak pokope drzali. Problem je,ze ja som nic nevazila 🙂. Zmiesala som ovsenne a psenove vlocky,ovsenne som preplachla vo vode,,brusnice- tiez oplachnute, zmiesala to,pridala medovicovy med. Do casti som,pridala i,za lyzicu-dve kakavka,,lyzicku sezamovych a lyzicku lanovych semienok a i slnecnicove som a kokos som prisypala. Vsetko tak odhadom.a piekla na 190 necelu polhodinu,ale,na nete som potom,nasla,ze na 170 asi 20 minut..
ale nasla som teraz i na nepecene musli,tycinky,len,sa to najskor na panvici oprazi. A med sa necha osobitne,s maslom a hnedym cukrom zohreje az kym tekutina nie je,priehladna.a susene ovocie podla chuti.

siska53
18. okt 2013

@denisse Tu je presny recept skopirovany z netu :
Suroviny
200 gvločky ovsené
100 gorechy vlašské
2 ksbanán
1 kspomaranč šťava
1 člškorica
100 gmed
1 hrsťslivky sušené
1 hrsťhrozienka sušené
1 hrsťjablká sušené

20
minút
na 170 °C

Postup receptu
Vlocky a orechy rozmixujeme na prach.
Rozpucime banany a pridame ku orechom a vlockam
Susene ovocie nakrajame na malinke kusky a vhodime do misky
Vsetky ostatne zuroviny pridame a poriadne zamiesame...
Vystelieme formy papierom na pecenie a plnime...dame piect

denisse
18. okt 2013

@siska53
mne ani neslo o vyzor, ale aby drzali pokope 😀
dakujem 😉

trudka4
18. okt 2013

@juranka moc děkuju

trudka4
18. okt 2013

@daniela1978 aj tobě na jedné straně praskla ? Čím to může být

lucikatn
19. okt 2013

Dobre ranko kocky, vcera sme mali pecene zemiaky na rasci s kyslou kapustou a tatikovi som k meninam robila dezertik - piskoty + mandarinky + kysla smotana + zelatina zo zlateho klasu. Dnes idem robit domace kung pao (bez prasku) s ryzou aak stihnem tak aj brokolicove muffiny plnene kremom z nivy 🙂

lydia22
19. okt 2013

Vcera sme mali vyprážaný syr so zemiakmi a tatarkou a dnes halušky s tvarohom a čerešnovo malinovu bublaninu

janicka11
19. okt 2013

my dnes budeme mat na obedik zemiaky s vyorazanym syrom a cesnacka s opecenym chlebom a ppstuhanym syrom🙂
a poobede urobim tvarohove lievance🙂

zuzananinka
19. okt 2013

@janicka11 aj my mame cesnačku 😀 plus dnes veeelmi velká rýchlovka --- fazula v konzerve v chilli omacke a k tomu opečená spekačka plus chleba

miruska73
19. okt 2013

caute babulky pekny vikend prajem ....ja si tu sedim s kavickou v ruke a vegetim ziadne varenie ani upratovanie .... 😵 😵 vsetko porobene dnes dojeme kuraciu babovku ,bryndzovu polievku a vcera som som spravila rychly jablkovy kolac ,tak za chvilku sa idem pobalit a odchadzam na chalupu este nieco porobit tesim sa, ze je zase tak pekne aj ked rano sme mali nula stupnov 😒

miruska73
19. okt 2013

@lucikatn sa mi pacia brokolicove mafiny 🙂 das receptik? diky moc

janicka11
19. okt 2013

@zuzananinka hmm,to som este nepocula,ze ale to moze byt doobree

gabulka15
19. okt 2013

dnes mame špenat s volskym okom

veronicka1901
19. okt 2013

Ja dnes kuracie steaky s ryzou a salatom z cinskej kapusty plus zelerovo zemiakovy krem ako polievka. A uz mam upecenu tuto bublaninu s bezlaktozovym mlieckom:
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/898-hrnc...

daniela1978
19. okt 2013

@trudka4 tak to netusim, bola to moja prva vianocka😀 hlavne, ze chutila.

mimka1
19. okt 2013

tak u nas vikendove menu podla želania mojich chlapov: paradajkova polievka a pečene jaternice s klobasami a cibulou, k tomu kysla kapusta surova a varene zemiaky. Zajtra to budu rezne a zemiakovy šalat

miruss
19. okt 2013

U nás dnes pečené zemiaky k to mu slaninka a kyslá kapusta a cibuľa. Polievka ostro-kyslá. 🙂

zuzub
19. okt 2013

dnes dojedáme francúzske zemiaky, idem piecť na zajtra pudingovo-smotanový koláč.
na večeru chcem pizuu, poradíte nejaký dobrý recept, aby bolo fajnové cesto? lebo minule čo som robila bolo také suché, tvrdé...ďakujem.

ifkael
19. okt 2013

Pyre, fasirka a brokolicova polievka ktoru si zjem asi sama dnes. Zajtra vyvar, pecene kuracie stehna- s ryzou..nemali sme daaavno. A zakusok ziadny, zajtra ideme na oslavu- dame si tam tortu 🙂

efci
19. okt 2013

Paradajkova polievka a palacinky

iconka
19. okt 2013

Zapekana brokolica a gulas. 🙂

zklimekova
19. okt 2013

dnes bola smotanová polievka so zelenou fazuľkou, halušky kapustové aj bryndzové a piekla som koláčik...cuketový perník..je rýchly, hrnčekový, a supeeer 😉 tu je receptík ak by mal niekto záujem 🙂 http://bonvivani.sk/recepty/hrncekovy-cuketovy-...

hasleerka
19. okt 2013

u nás dnes kyslá zemiaková polievka a špagety s cesnakovo-syrovou omáčkou...

dievčatá hodte sem vaše odskúšané recepty na makový závin???? a mak sparíte, alebo len dáte na cesto... našla som recepty aj tak aj tak..

fattamorgana
19. okt 2013

@anaku @womankc @hyty ďakujem baby za kuracie nápady, niečo určite vyberiem a ostatné ukladám dobudúcna 😉

luciaq
19. okt 2013

fliacky so smotanou a opecenou slaninkou. ja si dam na veceru pecenu rybku a zemiaky pecene

lululka555
19. okt 2013

Ahojky. Dnes ráno tuniaková pomazánka ,obed vonku-kedže sme neboli celý den doma a teraz pečiem domácu pizzu. 😉

megika1
19. okt 2013

som unavená,ani foto nemám ....ale bola fašírka vcelku,plnená syrom a vajíčkami,zemiačiky,zeleninový šalát...ako dezert ovocný pohár ( šľahačka + jemný tvaroh+ vanilka zmixované + piškoty a černicový kompót,mňamka 😀 😝 😵 ...už mi aj kapusta buľboce od včera