icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tretulka
22. okt 2013

@danielaj praveze nie vzdy sa mi lepia, dakujem za tip, recepty idem hned pozriet

veroninna1
22. okt 2013

Zapekane stavnate mlete rezne s ryzou, kysle uhorky

riska
22. okt 2013

@danielaj prosim ťa, ako robiš jablkove knedliky? mam doma hrozne vela jablk, a už neviem čo okrem výživy a žemlovky s nimi robiť 🙂

michaelamilan
22. okt 2013

Ahojte babulky, tak po víkendovom odmlčaní sa zase pripájam k vám.........V sobotu boli na rýchlo špagety(chudám môj mm, som ho zasa nacpávala cestovinou 😀 ) ja som do 14stej dokončila tortu.......ani som si ju nestihla vyfotiť ☹ Iba základ mám odfotený......no mám prislúbené fotky, tak dodatočne ich sem pridám.......Boli u nás zasa deti, tak sme mali také sladké dni. Malá mali v škole jabĺčkový deň, tak piekla mufinky jablkové, na večeru sme mali puding s piškótmi a krupicu. Obed palacinky a tie cestoviny. Pekný dník prajem
@riska robila si už niekedy jablkové fliačiky???? neviem teda či máš deti, ale tie naše sa idú z nich užrať 😀

danielaj
22. okt 2013

@riska veĺmi jednoduchý recept: 1/2 kg jabĺk nastúhať na jemno, do toho 15-20 dkg krupice, zasypať, nechať odstáť aspoň hodinku, urobiť guľky a uvariť v slanej vode, poliať maslom, posypa´t cukrom, škoricou, medovníkom, orechami, grankom, čo máte radi 🙂

michaelamilan
22. okt 2013

@titkovamiriam
@luciok
@kibuk
@danielaj
@abriela
@aadulik2110
Babulky tak teda všetko najjjjjjj k narodeninkám vám prajem a dúfam že som na nikoho nezabudla!!!!!! A inak ako ste oslávili?????

danielaj
22. okt 2013

@michaelamilan ďakujem, zlatko, no oslava len taká domáca, som nejaká chorá, tak sa mi a
ni nežiadalo oslavy ☹

michaelamilan
22. okt 2013

@danielaj no nemáš začo moja!!!!!! A prajem rýchle vyzdravenie aby si bola čoskoro FIT!!!!!! 😉

lanczi
22. okt 2013

@danielaj Danka prosim ta napišeš sem recept z tej tekvice? Dakujem🙂

aadulik2110
22. okt 2013

@abriela ja som tiež poznala 2 ľudí - kamoškyn bratanec a môj brat - je o 7 rokov starší odo mňa, ale narodili sme sa v jeden deň

aadulik2110
22. okt 2013

@michaelamilan oslavovali sme v sobotu, lebo manžel je o 4 dni starší... "slávnostne" sme oznámili, že čakáme druhé bábo, dobre sme sa napapli, zasmiali 🙂

miminaaa
22. okt 2013

Paradajková polievka so syrom a cestovinou, syrovo-salámový špíz so zemiakovým pyré a prvýkrát chcem robiť čokoládovo-banánové mufiny, tak držte palce!🙂

michaelamilan
22. okt 2013

@aadulik2110 No krásne strávené narodeninky a gratulujem k tehulkovaniu!!!! Prajem veľa zdravíčka!!!!!

aadulik2110
22. okt 2013

a k vareniu: dnes bola zeleninová polievočka, ryža a kuracie mäsko s ananásom

riska
22. okt 2013

@michaelamilan nie, jablkove fliačky nepoznam, možeš mi napisať recept? mám 2 deti, takže sladke u nás može byť 🙂

michaelamilan
22. okt 2013

@riska http://dobruchut.azet.sk/recept/19216/fotorecep... nech sa páči tu je receptík....inak aj ja som si pochutila 😀

elliss86
22. okt 2013

dnes som si spravila vitaminovu bombu.
Tekvicovu polievku, zapecene sampinony s tekvicou, zemiackami a mrkvou🙂

kibuk
22. okt 2013

dakujem krásne žienky 🙂) variť varíím,len menej prispievam lebo praca a taaak ale varit neprestavam 🙂)

marlenka75
22. okt 2013

Žampionová polievka, boloňské špagety. 🙂

hatapkagb
22. okt 2013

@marlenka75 mozes prosim ta napisat recept na tu sampionovu polievku?dakujeeem 🙂

miska030
22. okt 2013

My dnes čína s jazminovou ryžou

miska030
22. okt 2013

Mam aj foto

hatapkagb
22. okt 2013

@marlenka75 dakujem pekne 🙂

abriela
22. okt 2013

@aadulik2110 wau zaujimave, ze vam to v rodine vyslo na jeden den. Aj Zbirka sa narodil tak ako my 🙂
@danielaj zaujimavy recept, aj ked jablka az tak neoblubujem toto moze byt fakt fobre
@michaelamilan dakujem Miska. Ja som este neoslavovala, aj ked drobec mal cez vikend meniny. Oslavime to s drahym az o 2 tyzdne, ked oslavuje aj on

slimstar
22. okt 2013

Dnes Záhorácka fazuľová polievka s rezancami 😉 mam navarene na tri dni, lacno a chutne 😉
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/532-zaho...

hatapkagb
22. okt 2013

@danielaj mozem ta poprosit o recept na jablkove knedlicky?Dcerka ma 5rokov no slovensku stravu nejak nema rada,vlastne co sa tyka rezance s makom ci tvarohom,palacinku zje len jednu,buchty na pare nelubi tak skusila by som tie knedlicky.dakujem

danielaj
22. okt 2013

@hatapkagb vyššie som písala veľmi jednoduchý recept 🙂

danielaj
22. okt 2013

@michaelamilan ďakujem, už sa to lepší 🙂

womankc
22. okt 2013

@danielaj no aj ja som robila , ale nikomu okrem mňa až tak nechutí, vieš mi dať recept na tú ananásovú tekvicu , možno máš lepší recept ,ešte by som vyskúšala , jednu obryňu mám ešte na studni ako dekoráciu, tak ju musím už spracovať 🙂