Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@luciok presne ako pises - kolac vyzera uzasne @lululka555
@michaelamilan u nas doma, ked sme boli deti tie rezance sa robili stale, ale nezapekali sme ich. Brat ich dokonca robil vcera na veceru a jeho drobec mi do telefonu hovoril ocko - mnam, mnam 🙂.
@abriela nedávno som na teba myslela, že prečo tu už nechodíš 🙂
a @lululka555 vie každé jedlo nastajlovať úžasne 😉
@abriela ja som to objavila len minulý týždeň. Hľadala som na nete nejaké detské recepty a papušky pre Milanka a objavila som tam aj toto, tak som to rovno spravila. Milanko sa olizoval až za ušami a to tam mal len štipku cukru na chuť 🙂
@michaelamilan ja jablka nemam rada, takze ani toto velmi nie. Priznavam, ze mi ani nenapadlo to spravit krpcovi, aj ked uz sa zlepsil v papkani, prvykrat dokazal zjest jeden zemiak s mini kuskom maska za 2 dni.
@abriela ja milujem jablká ale najviac Golden-ky zelené....mňam...... Ja sa veľa inšpirujem tu na internete a malý je ako kyselina :-O svoje si spapá a ešte aj z môjho zje(ak mám niečo čo môže aj on papať)
No a možno tovj malý nejako ešte nechce inú stravu keď má mliečko.......ono to postupne príde a potom zje aj hadovy nohy, neboj!!!! 😉
ach mnaaam ja som taka hladnaaa.........vsetko by som požrau:D
@miminaaa daj recept na tie muffiny, dnes som si kupila formu na nich tak vyskusam aj ja🙂 diiiiik
ja dnes kurací perkelt s haluškami a muffinky so slivkovým džemom 🙂
dnes: syrova polievka, rizoto s bravcovym masom a pre drobca tekvicovy privarok so zemiakom
@titkovamiriam mnam, wafle by som si veru dala
raňajky pre moje kočky - rohlíky so syrom a kakao 🙂
rozhodla som sa pre šošovicovú polievku s párkom a zemiakové placky 😉
http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/brynzovy-kolac/
nedavno sem (asi tu) niektora dala recept, robila som vcera, no bolo po nom za 1 den, daval asom kyslu smotanu..
vyvar, peceny zubac a zemiakovo cibulovy salat, pecenova pasteta
http://recepty.pozri.sk/recept-cukinove-fasirky...
celkom zdrave posmaknutie.............
asi špagety zo smeskou zo šušených paradajok, čiernych olív , bazalky atď 🙂 + parmezán , alebo klasicu granadír....podľa toho čo vyberie moj drahý 🙂
na dneska vyprážaný syr, hranolky a tatarka...a zajtra robím teplé cestoviny s kuracím mäskom 🙂
Bravčové rebrá s hráško-zemiakovým pyré a k tomu zeleninku, ktorú pripravujeme takto: petržlen a mrkvu nakrájame na tenké pásiky, na panvicu dáme trošku olivového oleja a na ňom zeleninku osmažíme, na záver pridáme kôpor. Je to strašne dobré 🙂
Hráškového pyré robíme vždy za kotol (strašne ho máme radi🙂), takže keď sa minie mäsko, zvyšok pyré jeme s opečenou cibuľkou. Úplná klasika naších starých mám. V jednej nemenovanej 5 hviezdičkovej reštaurácií pýtajú za porciu 5 EUR!
@abriela ja som takto robene wafle jedla prví raz 😀 ,žiadna kamoška ten stroj nemá až táto 🙂 🙂
Dnes sa u nas dojedá 🙂 takže nevarím,ale spravila som tuniakovu a nivovu pomazanku a večer možno zemiakové placky 😀
ahojte, dnes kyslá šošovicová a rybacie filety v ochutenej paprikovej múke a k tomu zemiakovo zelerové pyré 🙂
@abriela mňam aj ja idem práve kávičkovať 😉
U nas granadir a salatik s cinskou kapustickou,
mrkvickou,kukurickou a paradajkou. Mnamka..: )

dnes u nas na obed francuzske zemiaky s kapustovo-mrkvovym salatom. pre decka na veceru omeleta a pre mna grecky salat