icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

luciaq
22. okt 2013

dnes u nas na obed francuzske zemiaky s kapustovo-mrkvovym salatom. pre decka na veceru omeleta a pre mna grecky salat

abriela
22. okt 2013

@luciok presne ako pises - kolac vyzera uzasne @lululka555
@michaelamilan u nas doma, ked sme boli deti tie rezance sa robili stale, ale nezapekali sme ich. Brat ich dokonca robil vcera na veceru a jeho drobec mi do telefonu hovoril ocko - mnam, mnam 🙂.

luciok
22. okt 2013

@abriela nedávno som na teba myslela, že prečo tu už nechodíš 🙂
a @lululka555 vie každé jedlo nastajlovať úžasne 😉

danielaj
22. okt 2013

@womankc aj ja teba, by sme sa cez plot len o varení rozprávali, 😀 lebo tu na okolí nie je nikto tak strelený do kuchyne ako ja 😒

titkovamiriam
22. okt 2013

u nás doma krídelková polievka s knedličkami,kurací perkelt s tarhonou a olovrant u kamosky domace wafle 🙂

michaelamilan
22. okt 2013

@abriela ja som to objavila len minulý týždeň. Hľadala som na nete nejaké detské recepty a papušky pre Milanka a objavila som tam aj toto, tak som to rovno spravila. Milanko sa olizoval až za ušami a to tam mal len štipku cukru na chuť 🙂

abriela
22. okt 2013

@michaelamilan ja jablka nemam rada, takze ani toto velmi nie. Priznavam, ze mi ani nenapadlo to spravit krpcovi, aj ked uz sa zlepsil v papkani, prvykrat dokazal zjest jeden zemiak s mini kuskom maska za 2 dni.

michaelamilan
22. okt 2013

@abriela ja milujem jablká ale najviac Golden-ky zelené....mňam...... Ja sa veľa inšpirujem tu na internete a malý je ako kyselina :-O svoje si spapá a ešte aj z môjho zje(ak mám niečo čo môže aj on papať)
No a možno tovj malý nejako ešte nechce inú stravu keď má mliečko.......ono to postupne príde a potom zje aj hadovy nohy, neboj!!!! 😉

zkutnikova
22. okt 2013

ach mnaaam ja som taka hladnaaa.........vsetko by som požrau:D

marianna2468
22. okt 2013

@miminaaa daj recept na tie muffiny, dnes som si kupila formu na nich tak vyskusam aj ja🙂 diiiiik

womankc
23. okt 2013

@danielaj xixixiixi presne 🙂

womankc
23. okt 2013

ja dnes kurací perkelt s haluškami a muffinky so slivkovým džemom 🙂

abriela
23. okt 2013

dnes: syrova polievka, rizoto s bravcovym masom a pre drobca tekvicovy privarok so zemiakom

abriela
23. okt 2013

@titkovamiriam mnam, wafle by som si veru dala

m_ij_ka
23. okt 2013

raňajky pre moje kočky - rohlíky so syrom a kakao 🙂

mami.sk
23. okt 2013

rozhodla som sa pre šošovicovú polievku s párkom a zemiakové placky 😉

bronia13
23. okt 2013

http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/brynzovy-kolac/

nedavno sem (asi tu) niektora dala recept, robila som vcera, no bolo po nom za 1 den, daval asom kyslu smotanu..

libka1
23. okt 2013

vyvar, peceny zubac a zemiakovo cibulovy salat, pecenova pasteta

milan_branik
23. okt 2013

http://recepty.pozri.sk/recept-cukinove-fasirky...

celkom zdrave posmaknutie.............

lucinkab
23. okt 2013

asi špagety zo smeskou zo šušených paradajok, čiernych olív , bazalky atď 🙂 + parmezán , alebo klasicu granadír....podľa toho čo vyberie moj drahý 🙂

rosannar
23. okt 2013

na dneska vyprážaný syr, hranolky a tatarka...a zajtra robím teplé cestoviny s kuracím mäskom 🙂

salome_82
23. okt 2013

Bravčové rebrá s hráško-zemiakovým pyré a k tomu zeleninku, ktorú pripravujeme takto: petržlen a mrkvu nakrájame na tenké pásiky, na panvicu dáme trošku olivového oleja a na ňom zeleninku osmažíme, na záver pridáme kôpor. Je to strašne dobré 🙂
Hráškového pyré robíme vždy za kotol (strašne ho máme radi🙂), takže keď sa minie mäsko, zvyšok pyré jeme s opečenou cibuľkou. Úplná klasika naších starých mám. V jednej nemenovanej 5 hviezdičkovej reštaurácií pýtajú za porciu 5 EUR!

hasleerka
23. okt 2013

@salome_82 a recept na také hráškové pyré prezradíš??? žeby som aj ja vyskúšala

ja som postavila frankfurtskú polievku a včera som naložila kur.mäsko do pácu a potom ho osmáhnem na olivovom oleji na panvici a k tomu ryža

titkovamiriam
23. okt 2013

@abriela ja som takto robene wafle jedla prví raz 😀 ,žiadna kamoška ten stroj nemá až táto 🙂 🙂
Dnes sa u nas dojedá 🙂 takže nevarím,ale spravila som tuniakovu a nivovu pomazanku a večer možno zemiakové placky 😀

abriela
23. okt 2013

Drobec spi. Kavu pijem sama ☹, no relaxujem

lululka555
23. okt 2013

@abriela
@luciok `dakujem 🙂

salome_82
23. okt 2013

@hasleerka Je to vlastne zemiakové pyré, do ktorého pridáš hrášok 🙂 My dávame sáčok mrazeného hrášku, to je myslím pol kila.

lululka555
23. okt 2013

ahojte, dnes kyslá šošovicová a rybacie filety v ochutenej paprikovej múke a k tomu zemiakovo zelerové pyré 🙂

lululka555
23. okt 2013

@abriela mňam aj ja idem práve kávičkovať 😉

chirana
23. okt 2013

U nas granadir a salatik s cinskou kapustickou,
mrkvickou,kukurickou a paradajkou. Mnamka..: )