Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Hovädzí vývar, ryža, vyprážané bravčové rezne, kyslá uhorka. 🙂
dnes len rylovka mäsa mame plne zuby.....takze....vrtuľky.s tvarohom,a kyslou smotanou zaprazene so slaninkou......mnaam sa uz tesim.a k tomu sladke acidko....pre dcerku a pre mna sladke mliecko:D
ja porova polievka a jablkovo tvarohova zemlovka,uz sa pečie 🙂
U nas granadir a salatik z cinskej kapusticky, mrkvicka,
paradajka a kukuricka...klasika 🙂
dnes gulášová polievka z hovädzinky a ako chuťovky obaľované jabĺčka v cestíčku 🙂
Zeleninova polievka so syrovymi haluskami, prvykrat som ju robila a je super. Brokolicove placky so salatom s kus kusu {kus kus, cherry rajcinky, mozarella, olivy, cibula, citronova stava a stipka soli)
@maminka2013 Prosim ta, ako robis to cesticko na jablcka? Vyprazas potom, ci pecies v rure. Dakovala.
@chirana Posli mi trosicku aj granadiru, aj salatiku, moje naj naj jedlo 🙂
Ahojte, dnes máme karfiolovú polievku s mrkvou a pečené rebierka s varenými zemiakmi s maslom a čerstvou petržlenovou vňaťou, k tomu zaváraný uhorkový šalát s cibuľou.
dnes psrtuh na masle + zemiačky, mm doje šošovicu.
Kuracie prsia v ginovo borievkovej marinade, gastanova kasa a omacka z tekvice hokkaido 🙂
paradajkova polievka,cestoviny so spenatom 🙂
dnesny obed:zemiacky a zeleninovy rezeñ,zeleninova obloha,,ovocny jogurt
ahojte, u nás sa dnes dojedá polievka zo strúhanej zeleniny zo včera, varila zom fašírky , zemiakovú kašu, k tomu kyslú uhorku a malá mala višňový kompót, a ešte som urobila cesnakovú pomazánku na olovrant 😉
Ahoj inšpirácia Kuracie prsia s cibuľovou omáčkou - http://najrecept.sk/2013/10/kuracie-prsia-s-cib... 😉
pls radu, ked davate piect do silikonovej formy, nedavate nic ? kamaratka hovorila ze sa oplachuje studenou vodou? dakujem..

my dnes porkova kremova polievka zo vcera, vysmazane sampiony + var. zemiaky a coleslaw salat a idem robit kolac este, z receptu na vyborny cuketovy kolac, ale dam namiesto cukety jablka, vynecham kakao a pridam platky mandli - cize uplne iny kolac to bude 😀 😀 😀 😀