Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahoj dievcata, vcera vecer o 21.00 som dovarila gulas a poprosila muza, nech ho da okolo polnoci do chladnicky, ked pojde spat. Muz zabudol a gulas bol do 7.00 rano v kuchyni pri izbovej teplote. Myslite, ze je jedly alebo ho mam rovno vyhodit? velmi dakujem za radu
@chances Podla mna to vobec nevadi. Trva dlho kym uplne vychladne po dovareni.
my dnes budeme obedovať gulášovú polievku, žemlovku
Baby pomoc...kysne mi cesto na smotanovy posuch a vypli elektrinu.co teraz? da sa to nejako urobit na sporaku?
ja mam odvčera fliačky s kapustou mnam mnam
my dnes perkelt a kolienka a zeleninová polievka 😀
kremova brokolicova s krutonmi. dojeme pecenu rybu a zemiakovy salat
@abriela, @anos18, @dankariska Dakujem dievcata!
Ja dnes svieckova na smotane, ale s bezlaktozovou smotanou, tak som zvedava, aka bude.
Ahojte, my dnes dojedáme karfiolovú polievku zo včera a chystám sa na balatonskú špecialitu/manžel sa určite poteší, je to jeho top/, k tomu chlieb. Deťom dusené bravčové mäsko na prírodno s ryžou.
ja som dorobila k frankfurtskej polievke kuracie rizoto ...
ahojte, ja dnes varím kuracie prsia na smotane a domáce halušky 😝 😉
@bambina78 ja mám silikónové formičky a som spokojná s nimi 🙂
@jajka78 ahojky tento je overený cesto ti vydrží v chladničke aj 4 dní : urobíš 6 - 10porcií
1 kg hladká múka
1/4 droždie
1 káv. lyžička soli
1/2 polievková lyžica cukru
0,4 l vody
0,1 l olej
Múku, cukor, droždie premiešame potom pridáme soľ, prilejeme letnú vodu, olej a pár krát premiešame. z cesta pripravíme bochníčky dáme na tácku prikryjeme fóliou a vložíme do chladničky na 3-4 hod odpočinúť aby bolo cesto vláčne. Pečieme pri 250 °C, 7 - 12 minút aby okraje boli zlaté
baby my dnes nebudeme asi ani obedovat kupili sme si novu telku tak sa vytešujeme jupííííííííííííí
@michaelamilan tento je overený cesto ti vydrží v chladničke aj 4 dní : urobíš 6 - 10porcií
1 kg hladká múka
1/4 droždie
1 káv. lyžička soli
1/2 polievková lyžica cukru
0,4 l vody
0,1 l olej
Múku, cukor, droždie premiešame potom pridáme soľ, prilejeme letnú vodu, olej a pár krát premiešame. z cesta pripravíme bochníčky dáme na tácku prikryjeme fóliou a vložíme do chladničky na 3-4 hod odpočinúť aby bolo cesto vláčne. Pečieme pri 250 °C, 7 - 12 minút aby okraje boli zlaté
@stastnevydatam nie pretlak oregáno, cesnak
Vcera sme mali spagety s pretlacenym cesnakom a nakrajanymi olivami /oboje narychlo osmazene na oliv.oleji/. Dnes robim polievku zo sucheho hrachu a mrkvy a cibulove zemiaky s volskym okom a na veceru zamiesim na zeleninovu pizzu

@nakup no vitaj,kdeže si tak dlho bola? 😉