icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

denisse
24. okt 2013

@danielaj
dik, ulozene .. ten tvoj album by mali takto na vecer zakazat ... same dobroty 😀 😀
prosím ta, skusala si ten chlieb aj vymiesat v pekarni a potom piect v rure? ja sa kysniteho cesta bez pekarne bojim ... 😒

michaelamilan
24. okt 2013

@danielaj už sa teším ako ich budem papať 😀 minulý rok som robila len z 1/2 dávky no tento mám zarobené už na celú dávku 🙂

aadulik2110
24. okt 2013

ahojte, tak dnes sme mali zeleninovú polievočku (po dlhej dobe ostala aj na zajtra) a cestoviny s tuniakom a výnimočne som varila aj večer (zajtra nemusím, uff) ryžový nákyp s marhuľami a ananásom a keď už bola rúra rozohriata, tak som spravila jabĺčkovú štrúdlu 🙂

irsina83
24. okt 2013

oblubene spagety mojej dcerky - ( miluje tuto zeleninovu omacku) hydinova sunka, paradajky, cukina, ruzickovy kel,cesnak, olivovy olej, sol a troska korenia. a moj prvy mramorovany cokoladovy brownies 🙂 a posledna fotecka 😀 mnam lubim cesnacik 😀

danielaj
25. okt 2013

@denisse ďakujem za pochvalu, ano aj v pekárničke sa dá, ja robím aj tak, aj tak, teraz som robila veľký, tak som miesila ručne, a nemáš sa čoho báť, v pohode vymiesiš 🙂
@michaelamilan aj ja tak presne ako ty, skúšala som len polovičnú dávku, ale tento rok bude celá 🙂

leanax
25. okt 2013

U nás dnes zeleninová polievka zo strúhanej zeleniny a bud krupicové halušky, alebo len písmenkové cestoviny, uvidím čo si dcérka vyberie a vyprážaný syr , hranolky a pre malú rybie prsty 😀 Nie je to najzdravšie, ale ona toho aj tak veľa nespapá a aspoň trošku ryby dostanem do nej 😉

jessy212
25. okt 2013

@irsina83 ahooj. Daj receptik na ten mramorovy koláč 🙂 Ďakujem

womankc
25. okt 2013

@levandullka nie si ja tak riešim už tiež výzdobu a nákupy , lebo chcem všetko čo sa dá minimalizovať a kúpiť naozaj len veci čo sa spotrebujú a zúžitkujú a hlavne aby sme si to užili tak ako treba , lebo aj na duchovno treba myslieť
aj ja už riešim, čo budem vypekať

womankc
25. okt 2013

@michaelamilan je to ten čo sa robí to cesto mesiac dopredu???? môžeš ho pridať ?????? ja som si tu tiež viacero brala , ale stihla som vyskúšať len asi dva

womankc
25. okt 2013

@michaelamilan ja ak by som dala tak hádam radšej jablčný, alebo vínny skúsiť . Inak naše decká jedávali s nami všetko , len asi tak do pol roka som im varila osobitne , potom viac menej s nami , nemali problémy . Ale čo som čítala a študovala, tak sa to neodporúča až do roka tuším , ani citrusy, ale ja by som možno najpravdepodobnejšie použila na okyslenie citrón

womankc
25. okt 2013

@michaelamilan už som našla

womankc
25. okt 2013

ja som včera piekla piškótový marhuľový koláčik a dala som ho dopiecť dcére , lebo sme utekali na cintorín, no a prišla som a koláč v rúre, takže je z toho hnusný prepečený pecúch , no zodpovede sa priznávam, že si vypočula viac ako musela 😠 😀
takže dnes bude druhý pokus o jedlý druh 😀

zuzkat1
25. okt 2013

Ja mam fazulovu polievku. A zajtra upeciem kacicu,kapusta,knedla.dufam ze ostane aj na nedelu.v pondelok bude kapustnica.

isabellaa
25. okt 2013

@irsina83 Ahoj, vies mi dat recept na ten brownies? dakujem

katkas1
25. okt 2013

dnes kuriatko na smotane s hasluskami, prave som dopiekla pernik s jablkami, zajtra kysla strukova polievka a langose, nedela slepaci vyvar, pecene kacice, knedla, kapusta

firstbaby
25. okt 2013

Dnes polievka zo zelenych fazuliek (domacich) so zemiakmi na kyslo a zapekana brokolica, ocko ide na kacku s kolegami, tak my dnes tak zdravo zeleninkovo 😉

emaro1
25. okt 2013

marinovany grilovany losos, s grilovanou zeleninou a bylinkovym dressingom..... ranajky cviklovo avokadova pomazanka s hriankou

lululka555
25. okt 2013

ahojte, ja som dnes nevarila ,máme zo včera kura na smotane a domáce halušky, takže idem pozohrievať 😉

daniz
25. okt 2013

U nás jablkové lievance,alebo palacinky - syn na sladko, dcéra na slano 😀 😀 😀

Kočky máte recept na fakt výborný nie suchý perník a cuketový perník?

juranka
25. okt 2013

Ja som uvarila prvy krat podla danky @danielaj tie jablkove knedlicky a az sme sa s malou za usami oblizovali ako nam chutilo 😀 super rychlovka

titkovamiriam
25. okt 2013

Ja som dnes mala niake vybavovačky po úradoch tak som pred chvilkou spravila kminovu polievku a zo včera čo mi ostali zemiaky som rychle spravila ,,majonezak,, a budu k tomu rybie prsty 😀

zuzub
25. okt 2013

ahojte, baby nejaké tipy na nedeľný obed?
a už sa to tu asi spomínalo, ale nechce sa mi čítať dozadu 😀 poprosím recept na domáci chlebík bez domácej pekárne.ďakujeeeeeem

sunflower87
25. okt 2013

tak my dnes zelerové hranolky, vyprážaný encián s brusnicami 🙂 🙂

dennkaa
25. okt 2013

Dnes mam cesnakovu naladu, takze sa to odzrkadlilo aj v kuchyni - cesnakova polievka so zemiacikmi a kuracie platky na cesnaku so zemiakovou kasou 🙂
Vcera sme mali cesky gulas s knedlou a manzel s kolienkami.

jarkamartin
25. okt 2013

@zuzub http://public.hajtmar.com/files/lisaj/chleba_be... ja robím tento a super 🙂 treba dodržať postup ;)

zuzub
25. okt 2013

@jarkamartin ďakujem.
fúúha ,ale tak to nie je žiadna rychlovka :D to aby som dnes začala ked ho chceme cez víkend papať :D

jarkamartin
25. okt 2013

@zuzub ja som raz vstávala o šiestej ráno a museli sme jesť kupovaný 🙂 už sme boli hladní. Ale je perfektný. pridávam slnečnicové a ľanové semienka, viac kmínu ako je písané, otruby, naposledy aj ovsenné vločky a múku dávam 2 diely hladkej a 1 diel inej- špaldová, ražná. A každej návšteve chutil ;)

moni244
25. okt 2013

@zuzub ja idem robiť vývar a pečené guľky s paradajkovou omáčkou a knedľu a možno jablkový koláč

zuzub
25. okt 2013

tento koláčik chcem upiecť na nedeľu http://varecha.pravda.sk/recepty/jablcnik-so-sk...

hyta
25. okt 2013

U nás karfiolová polievka a k tomu zapečené cestoviny s údeným mäskom,kukuričkou a kopou syra.Prílohou bola cvikla.Mám zrelé banány, tak idem urobiť banánovú bábovku.