icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

marlenka75
25. okt 2013

Hrachová polievka,ryža, vysmažená kuracia pečeň na cibuľke, kyslá uhorka 🙂

drobik1
25. okt 2013

ahojte uz ste my chybali..mali sme pokazeny Pc a este stale bojujeme s chorobami..maly ma uz 2 ATB za sebou...no ale k vareniu vcera sme robili kelovy privarok mame aj dnes a zajtra langose,nedela slepacia polievka,kuracie prsia zapecene s broskynou,ryza,pecena makrela a zemiacky..mozno urobim aj makovy a orechovy zavin... 🙂

juranka
25. okt 2013

@moni244 ako robis tie pecene gulky do omacky?

siska53
25. okt 2013

My dnes cesnakova kremova polievka, ku ktorej som spravila domace veelke "krutony", ja este baklazan, deti morcacie na domacom kecupe a kukuricna kasa. A ovsenny kolacik. 🙂

moni244
25. okt 2013

@juranka ešte som nerobila, ale idem robiť tieto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=43717

linda20111
25. okt 2013

Zemiaky, kuracie prsia, klobasa, nakladana kapia, cibula a cesnak. Polievku som varila zeleninovu.

tinuskaha
25. okt 2013

dnes len palacinky s tvarohom 🙂

linda20111
25. okt 2013

@irsina83 aj ja poprosim recept na kolacik, vyzera uzasne 🙂

aduskalac
25. okt 2013

hokaido polievocka,zapeceny patizon a browniens torta s mascarpone

m_ij_ka
25. okt 2013

slepačí vývar, zemiakovo majonézový šalát a rezne

kikatko
25. okt 2013

paradajková polievka s dinosaurami, bolongské masové gulky zo včera a dorobila som pečené zemiaky s cviklou 50:50

maca_p
25. okt 2013

1. kuracie prsia na zelenine + slovenska ryza
2. zapeceny karfiol, baklazan , cervena zibula + zemiaky
3, 4. polievka z hokaido, korenovej zelniny (pastrnak, zeler, petrzlen, mrkva) zahustene ovsennymi vlockamy a udenymi kuracimi stehnami + chlebove krutony na olivovom oleji a cesnaku

katinka1987
25. okt 2013

kuracie pečienky s ryžou a ľadovým šalátom 🙂))

bambina78
25. okt 2013

takto som dnes (ne)varila pre svoje deti...hovorim si, ze no co, raz im urobim nezdravu akoze McVeceru a kupila som Lidl nugetky, kraaasne na obrazku..no ake bolo moje prekvapenie po prekrojeni prveho kuska...je to obalena kuracia zmes, ci pena..no NEDEFINOVATELNE 😒 Na 2strane obalu..kuracie maso 52%, nuz priznam sa v obchode som necitala 😉 ..pre mna hotova hroza v ustach a tie chudence sa aj tak tesili ☹

kalifa28
25. okt 2013

@bambina78 fuuuuha 😝 😝 😝 😝 😕 iný humus... máte aspon psa? 🙂

bambina78
25. okt 2013

@kalifa28 bohuzial nie.. a ja krava som kupila par baleni aj na narodeninovu party pre syna 😀 😀 😀 .. ze sa im to bude ratat ako v mekaci 😉 nuz...ucime sa na vlastnych chybach. A popritom fakt zvyknem citat, co kolko coho obsahuje ale teraz to bol rychly nakup..tak som nakupila 😀 😀 spravim to dakej "zlej" navsteve? 😎

katinka1987
25. okt 2013

@bambina78 ja by som to spravila svokre :DDD

raza
25. okt 2013

@bambina78 ja som to kúpila, ale tie bez syra. ja kupujem málokedy polotovary, už duplom takéhoto typu, hneď som pozerala, či to nie je mleté "mäso". ale boli to celé kusy, nie mleté, ani nie pena... ale teda ja som kupovala to bez syra...

maca_p
25. okt 2013

@maca_p vlockami, mäkke i.
ja uz musim ist do roboty, lebo.... 😀

maca_p
25. okt 2013

@bambina78 to ake peklo 😀 😲

drobec89
25. okt 2013
slimstar
25. okt 2013

Kuracie pečienky na smotane s ryžou
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/827-kura...

adulikka
25. okt 2013

Hrachova polievka a domáce halušky s kyslou kapustou

michaelamilan
25. okt 2013

Ahojte babulky, dnes som robila cviklovú polievku a nenormálne som si pochutila, aj malý zjedol 2 naberačky plné 😀 😕 a špetát s nokmi a volským okom......Pridávam aj foto môjho malého papkáča ala Draculla 😀 😀 🙂 🙂
@bambina78 fúúúúúha, no pekné "nugetky" ......človek si ozaj niekey chce uľahčiť robotu a ešte to aj takto dopadne :-/

siska53
25. okt 2013

@bambina78 ved to vrat,v lidli s tym nemaju problem (moja,skusenost),nam,vratili aj peniaze za otvorenu sunku,ktora podla mm pachla( ja to neviem tak,posudit,mne maso smrdi vseobecne), hoci sunka bola vraj ok.

siska53
25. okt 2013

Na zajtra mame este cesnakovu kremovu polievku a planujem spravit ryzu a cakanku dusenu. Robika som este natierku z avokada a slnecnicovych semienok.

siska53
25. okt 2013

@aduskalac mnam,mnam! To je daco pre mna!

danielaj
25. okt 2013

ahojte, ja som dnes varila tak trochu vianočne, vyprážaný kapor a zemiakový šalát, polievka zo suchého hrachu so zemiakmi a párkom 😉

bambina78
25. okt 2013

@katinka1987 😀 😀 😀 no napadlo ma to veru moja hahaha 😎

bambina78
25. okt 2013

@raza no ved ja som kupila aj tie bez syra..uz som na ne zvedava..lebo pisu ze kusky z kur.prs..(a 72% masa.. 😅 ) a na tie syrove si dovolili napisat, z najemno nakrajaneho kuracieho masa.. 😠 ..ked si ja predstavim co je tam za humus pomlety ..ide ma rozdrapit 😉
@siska53 no najradsej by som to vratila 🙂 , ale blocky z potravin neodkladam a pochybujem ze by to vzali bez.. + je to mrazeny vyrobok a nemali by ho vziat spat ak nevedia ako bol uskladneny...aspon myslim
@michaelamilan presne o to mi islo..ze si to ulahcim, ale co si poctivo neodvaris, tam istota nie je 😉