icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

estterka
7. feb 2011

@kibuk super! to aj ja zvladnem a vsetko co do toho ide tu zozeniem,dokonca aj doma mam.upeciem asi zajtra 🙂

traktor
7. feb 2011

@kibuk na strane151 je foto 🙂

kibuk
7. feb 2011

@estterka tak super 🙂
@traktor pozriem 🙂

kibuk
7. feb 2011

@traktor no to skoro taky isty len ty mas nakrajane jablčka a ja nasuchane s pudingom ale my cokoladu nemozme tak je len taky uz bez nicoho a klasika piskotove cesto 🙂 ale je aj tak fajny 🙂

traktor
7. feb 2011

@kibuk jj tiez davam klasika piskotu, potom krem a na vrch len granko...a som si pozerala recepty dozadu..a zemlovku som davno nerobila..tak tento tyzden bude

kibuk
7. feb 2011

@traktor no hm mi nic cokoladove,kakaove,orieskove,medove,vanilkove atd... tak hladam varianty aby kazdy mal niečo 🙂 a zemlovka tak akurat pre mna 🙂 mam strasne rada no ešte sem tam sa prida jeden moj žrutik Zuzanka 🙂

traktor
7. feb 2011

@kibuk hmmm..ale zas teraz je tolko moznosti, ze sa da stale nieco mnam uvarit 🙂

kibuk
7. feb 2011

@traktor ved to musim vymyslat lebo Zuzanka ma atopicky ekzem a to tam vela nemoze ale zvladneme to 🙂 😉

bianka234
7. feb 2011

@kibuk aj moj malý má ekzem, ja toho vela nenavymyslam, lebo papa asi 10 potravín, tak je inak velice zdravo stravujúce sa dietatko

ela2710
7. feb 2011

my uz mame dva dni kuracie prsia na sampinonoch s ryzou a hranolkami, su uzasne, varili sme to prvykrat ale dopadlo na 1*

zuzka1.
8. feb 2011

dobre ranko, my dnes nejake cestoviny, este neviem ake.
a strudlu spravim.

cez vikend som robila Miriam-tvoje buchty, strasne sa podarili, bolo ich 50ks, vecer ani jedna 😵 😵
inak sme varili diviacie medajlonky s lecom, zemiaky pecene, salat a v sobotu vyprazany syr, zemiaky.

kibuk
8. feb 2011

dnes pre nas cestovina s vajičkom a sunkou-salamkou a synator len kuraci vyvar lebo ho lapila viroza 😒 a postupne moze aj nas jaj

titkovamiriam
8. feb 2011

ahojte
habibi tvrdý vrch ☹ to neviem asi si mala vybrat skor ale ked su inak dobre vrch nevadi,nabuduce ked vyberies buchty a ponatiears ich a pocujrujes tak ich prikry utierkou,oni sa pod nou ,,zaparia,,a budu makke ja to tak robim no nenapadlo ma to napisat som to brala ako samozrejmost ze po upecení kolác prikryjem 🙂

titkovamiriam
8. feb 2011

zuzka-teší ma 🙂
ja dnes plneny kapustný list,knedla a paradajková polievka-decka sa do nej zblaznili dnes chcu s pomarancami 😀

zajo79
8. feb 2011

dnes po sto rokoch vyprazany syr, varene zemiaky.. a neaka polievka, neviem este aka

alure
8. feb 2011

ahojte tak u nás dnes synov obľúbený vyprážaný karfiol,varené zemiaky a uhorkový šalát a karfiolová polievočka 🙂

kibuk
8. feb 2011

tak nas dnesny obedik 🙂

inna7
8. feb 2011

aj u nás dnes karfiolový obed.....karfiolová polievka..... karfiolové placky - zemiaková kaša....aj pangá rybky.... 🙂

daniz
8. feb 2011

Zostalo hov. mäso z polievky-bude buď paradajková, alebo kôprová omáčka a knedlík /zemiaky/. Polievka zemiaková.

danka275
8. feb 2011

No my hrachovu polievku a zapekany karfiol zo zemiakmi a šunkou.Ale čo zajtra ani netušim. 😀 Večna moja dilema.

lucka1987
8. feb 2011

kedze som cele doobedie viedla rozhovory so zachodovou misou... ostavam dnes na suchej strave.... (som sama doma) 😀

iinuska
8. feb 2011

kelovy privarok, masko, chlieb

zuziq
8. feb 2011

my dnes domace lasagne 😵

kralicica
8. feb 2011

my dnes paradajkova polievka s bazalkou a syrom, cestovinny penne so smotanovou omackou ... nas ondrik dnes prvy raz jedol to, co aj my, penne mu chutili 🙂 len mam straasne chut na sladke... nemate recept na nieco rychle a nie celkom klasicke? 😀

mia258
8. feb 2011

Obilninová polievka a Parmigiana tofu 🙂

bobacik2316
8. feb 2011

u nas dnes kelova polievka,vyprazany karfiol,karfiolove placky,zemiaky a tatarska🙂

lea132
8. feb 2011

Ahojte,poradite mi recept na dukatove buchticky?

denne73
8. feb 2011

Baby je tu nejaka mamička ktrora ma zhruba 2týždnove babenko??? ja už naozaj neviem čo si mám variť. Skoro nič nemôžem , aby malu nebolelo bruško.