Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my uz mame dva dni kuracie prsia na sampinonoch s ryzou a hranolkami, su uzasne, varili sme to prvykrat ale dopadlo na 1*
dobre ranko, my dnes nejake cestoviny, este neviem ake.
a strudlu spravim.
cez vikend som robila Miriam-tvoje buchty, strasne sa podarili, bolo ich 50ks, vecer ani jedna 😵 😵
inak sme varili diviacie medajlonky s lecom, zemiaky pecene, salat a v sobotu vyprazany syr, zemiaky.
dnes pre nas cestovina s vajičkom a sunkou-salamkou a synator len kuraci vyvar lebo ho lapila viroza 😒 a postupne moze aj nas jaj
ahojte
habibi tvrdý vrch ☹ to neviem asi si mala vybrat skor ale ked su inak dobre vrch nevadi,nabuduce ked vyberies buchty a ponatiears ich a pocujrujes tak ich prikry utierkou,oni sa pod nou ,,zaparia,,a budu makke ja to tak robim no nenapadlo ma to napisat som to brala ako samozrejmost ze po upecení kolác prikryjem 🙂
zuzka-teší ma 🙂
ja dnes plneny kapustný list,knedla a paradajková polievka-decka sa do nej zblaznili dnes chcu s pomarancami 😀
dnes po sto rokoch vyprazany syr, varene zemiaky.. a neaka polievka, neviem este aka
ahojte tak u nás dnes synov obľúbený vyprážaný karfiol,varené zemiaky a uhorkový šalát a karfiolová polievočka 🙂
aj u nás dnes karfiolový obed.....karfiolová polievka..... karfiolové placky - zemiaková kaša....aj pangá rybky.... 🙂
Zostalo hov. mäso z polievky-bude buď paradajková, alebo kôprová omáčka a knedlík /zemiaky/. Polievka zemiaková.
No my hrachovu polievku a zapekany karfiol zo zemiakmi a šunkou.Ale čo zajtra ani netušim. 😀 Večna moja dilema.
kedze som cele doobedie viedla rozhovory so zachodovou misou... ostavam dnes na suchej strave.... (som sama doma) 😀
kelovy privarok, masko, chlieb
my dnes domace lasagne 😵
my dnes paradajkova polievka s bazalkou a syrom, cestovinny penne so smotanovou omackou ... nas ondrik dnes prvy raz jedol to, co aj my, penne mu chutili 🙂 len mam straasne chut na sladke... nemate recept na nieco rychle a nie celkom klasicke? 😀
Obilninová polievka a Parmigiana tofu 🙂
u nas dnes kelova polievka,vyprazany karfiol,karfiolove placky,zemiaky a tatarska🙂
Ahojte,poradite mi recept na dukatove buchticky?
Baby je tu nejaka mamička ktrora ma zhruba 2týždnove babenko??? ja už naozaj neviem čo si mám variť. Skoro nič nemôžem , aby malu nebolelo bruško.

@kibuk super! to aj ja zvladnem a vsetko co do toho ide tu zozeniem,dokonca aj doma mam.upeciem asi zajtra 🙂