Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@danielaj aha tu je to http://www.my-concept.sk/produkty/male-spotrebi...
tak zmena - včera miesto duseného bravčového som urobila tortilly s mäsom a šalátom z čínskej kapusty - všetko podľa @lululka555 ako dressing bola domáca tatárka z mlieka (ochutená korením Kura 7 bylín) a ďalšie foto sú z predchádzajúcich dní - tuniakový šalát, brokolicové muffiny s penou z nivy a donutky 😀
sosovicova polievka, ryzovy nakyp zo vcera, kuracie rezne so zemiakmi
dnes vykostené kuracie stehná podusené s mrazenou zeleninou+ ryža...
@lucikatn všetko vyzerá mňamkovo 😝
Dnes zapekane cestoviny a cvikla
v najblizsich dnoch planujem varit:
sosovicovy privarok + zeleninove fasirky
palacinky
a na vikend asi tie jogurtove rezne s ryzou alebo tarhonou - dakujem za inspiraciu 🙂
Konecne domacu kapustovu mnaaaam.. A od vcera cestovinky s kukuricou sunkou a paradajkami..
my vcera brokolicova kremova, kuracie zavitky na smotane s ryzou. dnes spanielske vtacky s tarhonou, budu aj na zajtra. a este tento tyzden chcem cinu s nudlami, pre malu palacinky a pudingove pohare. a dostala som chut na francuzske zemiaky, tak koncom tyzdna asi spacham aj tie 😀
hrachová polievka a domáca pizza
https://www.youtube.com/watch?v=9DHS07RDyLI🙂
ja už mám navarené, varila som rascovú polievku s rozšľahaným vajíčkom a haluškami, zapekanú brokolicu a karfiol so šunkou, syrom a zaliate smotanou s vajíčkami, k tomu pečené zemiaky, a ešte nejaký koláčik by to chcelo, pekný dník 😉
ahojte, ja dováram fazuľovú polievku sladkokyslú, zemiakové placky a ako dezert poobedný bude ovocie - jablká, pomaranč, kiwi s vanilkovým jogurtom 😉
ja dnes nemusim varit- varila som totiž v noci -o 23.30 som začinala, lebo niekto mi zabudol povedat, že treba chlapom varit- čiže pekne rýchlo do auta, nakupit a su kurčacie štvrtky pecené s gaštanmi a jablčkami, ryža s baby karotkou a konečne som sa zbavila svokrovho koláča 😀
dnes rascová polievka, pečené kura so zem. kašou 🙂
Bryndzové halušky 🙂
ja som dnes spravila talianske kremove rizoto. bolo mnamkove a maly si dal 2 krat 😀
dnes slaný cuketový koláč 😉
@lucikatn Ďakujem za jednoduchý receptík 🙂 My máme ešte tuniaka Rio Mare, čo sme si kúpili na dovolenke v Taliansku, a tú načatú kukuricu, tak by som urobila. Len som nevedela, či tam dávaš ešte aj niečo 🙂
Mala si to veľmi pekne "nastylované" - ja varené vajíčko môžem, takže to k nemu určite uvarím a zeleninku tiež, takže už sa teším na večeru 🙂
kocky, poradte... dobry recept co z tofu

ahojte ja včera zeleninová polievka s domácimi rezancami a rozhabarkovaným vajíčkom
druhé som robila domáce tagliatele s tvarohom aj na sladko aj na slano s kôprovou kyslou smotanou a ešte som robila zdravú večeru - pohánkové placky, - pohánku som rozvarila so stonkami medvedieho cesnaku , rozmixovala na kašu , nechala podhladnúť priedala som kmín, čierne korenie, soľ, majorán , hlávku cesnaku, veľkú cibuľu a 7 veľkých zemiakov nastrúhaných na jemno , jedno vajíčko , vymiešala a robila malé placky , niečo som vypražila a niečo piekla v rúre , tie vyprážané vypadali lepšie , na to som dala kyslú smotanu vymiešanú s kôprom a naplátkovanú čerstvú mrkvu / lepšia by vola jemne podusená na masle / - bolo to celkom dobré , syn to ohodnotil slovami, malo to takú zdravú pachuť hehehehehehehehehehehh nabudúce by som urobila na to kyslú smotanu vymiešanú s cvikľou a cesnakom trebárs