icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
29. okt 2013

ahojte ja včera zeleninová polievka s domácimi rezancami a rozhabarkovaným vajíčkom
druhé som robila domáce tagliatele s tvarohom aj na sladko aj na slano s kôprovou kyslou smotanou a ešte som robila zdravú večeru - pohánkové placky, - pohánku som rozvarila so stonkami medvedieho cesnaku , rozmixovala na kašu , nechala podhladnúť priedala som kmín, čierne korenie, soľ, majorán , hlávku cesnaku, veľkú cibuľu a 7 veľkých zemiakov nastrúhaných na jemno , jedno vajíčko , vymiešala a robila malé placky , niečo som vypražila a niečo piekla v rúre , tie vyprážané vypadali lepšie , na to som dala kyslú smotanu vymiešanú s kôprom a naplátkovanú čerstvú mrkvu / lepšia by vola jemne podusená na masle / - bolo to celkom dobré , syn to ohodnotil slovami, malo to takú zdravú pachuť hehehehehehehehehehehh nabudúce by som urobila na to kyslú smotanu vymiešanú s cvikľou a cesnakom trebárs

womankc
29. okt 2013

@danielaj skúsim to nájsť ešte , mňa to úplne zarazilo, bolo by to super

veve39
29. okt 2013

@danielaj vdaka, vyskusam - dobrych jablkovych receptov nikdy nie je dost 🙂

womankc
29. okt 2013

@danielaj už som im tam volala, či sa to dá doobjednať , dajú mi vedieť 😉 😀

abriela
29. okt 2013

@bambina78 ked som ho robila podla receptu, mala som pocit, ze na tom ceste je samy puding, ze je ho vela. Preto davam menej mlieka (asi 0,7l) a 2 pudingy v prasku. Smotana na vrchu stuhne.

lucikatn
29. okt 2013

tak zmena - včera miesto duseného bravčového som urobila tortilly s mäsom a šalátom z čínskej kapusty - všetko podľa @lululka555 ako dressing bola domáca tatárka z mlieka (ochutená korením Kura 7 bylín) a ďalšie foto sú z predchádzajúcich dní - tuniakový šalát, brokolicové muffiny s penou z nivy a donutky 😀

libka1
29. okt 2013

sosovicova polievka, ryzovy nakyp zo vcera, kuracie rezne so zemiakmi

gianni
29. okt 2013

dnes vykostené kuracie stehná podusené s mrazenou zeleninou+ ryža...

lululka555
29. okt 2013

@lucikatn všetko vyzerá mňamkovo 😝

lydia22
29. okt 2013

Dnes zapekane cestoviny a cvikla

blanocka
29. okt 2013

v najblizsich dnoch planujem varit:
sosovicovy privarok + zeleninove fasirky
palacinky
a na vikend asi tie jogurtove rezne s ryzou alebo tarhonou - dakujem za inspiraciu 🙂

rencica
29. okt 2013

Konecne domacu kapustovu mnaaaam.. A od vcera cestovinky s kukuricou sunkou a paradajkami..

jasminet
29. okt 2013

my vcera brokolicova kremova, kuracie zavitky na smotane s ryzou. dnes spanielske vtacky s tarhonou, budu aj na zajtra. a este tento tyzden chcem cinu s nudlami, pre malu palacinky a pudingove pohare. a dostala som chut na francuzske zemiaky, tak koncom tyzdna asi spacham aj tie 😀

vivusika
29. okt 2013

hrachová polievka a domáca pizza

https://www.youtube.com/watch?v=9DHS07RDyLI

🙂

danielaj
29. okt 2013

ja už mám navarené, varila som rascovú polievku s rozšľahaným vajíčkom a haluškami, zapekanú brokolicu a karfiol so šunkou, syrom a zaliate smotanou s vajíčkami, k tomu pečené zemiaky, a ešte nejaký koláčik by to chcelo, pekný dník 😉

womankc
29. okt 2013

@danielaj no tak mi aj volali odtiaľ z tej firmy , že to nevedia vydodať a nikde som to ani nenašla ako príslušenstvo voľne dostupné 😠

eliska07
29. okt 2013

@lucikatn Prosím Ťa, ako si robila tuniakový šalát? Vyzerá veľmi dobre a včera som načala konzervu kukurice, tak by som jej zvyšok aspoň účelne spotrebovala 🙂 Ďakujem 🙂

lululka555
29. okt 2013

ahojte, ja dováram fazuľovú polievku sladkokyslú, zemiakové placky a ako dezert poobedný bude ovocie - jablká, pomaranč, kiwi s vanilkovým jogurtom 😉

kikatko
29. okt 2013

ja dnes nemusim varit- varila som totiž v noci -o 23.30 som začinala, lebo niekto mi zabudol povedat, že treba chlapom varit- čiže pekne rýchlo do auta, nakupit a su kurčacie štvrtky pecené s gaštanmi a jablčkami, ryža s baby karotkou a konečne som sa zbavila svokrovho koláča 😀

maminka2013
29. okt 2013

dnes rascová polievka, pečené kura so zem. kašou 🙂

marlenka75
29. okt 2013

Bryndzové halušky 🙂

zanin
29. okt 2013

ja som dnes spravila talianske kremove rizoto. bolo mnamkove a maly si dal 2 krat 😀

leanax
29. okt 2013

U nás dnes hrachová polievka s párkom a domáca pizza 😀

daniz
29. okt 2013

dnes slaný cuketový koláč 😉

lucikatn
29. okt 2013

@eliska07 v lidli kupujem kúsky tuniaka v konzerve (taká tmavo modrá plechovka) - ten nám veľmi chutí 😉 zmiešam ho s na jemno nakrájanou cibuľkou, olivami a kukuricou. Premiešam a podľa chuti poprášim mletým korením, soľ nedávam pretože nám nechýba.

eliska07
29. okt 2013

@lucikatn Ďakujem za jednoduchý receptík 🙂 My máme ešte tuniaka Rio Mare, čo sme si kúpili na dovolenke v Taliansku, a tú načatú kukuricu, tak by som urobila. Len som nevedela, či tam dávaš ešte aj niečo 🙂
Mala si to veľmi pekne "nastylované" - ja varené vajíčko môžem, takže to k nemu určite uvarím a zeleninku tiež, takže už sa teším na večeru 🙂

danielaj
29. okt 2013

@womankc ☹ škoda

ifkael
29. okt 2013

kocky, poradte... dobry recept co z tofu

lucikatn
29. okt 2013

@eliska07 určite bude chutiť 😀 sem tam vajko primiešam priamo do šalátu 😉