icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzub
29. okt 2013

dnes kelová polievka, koložvárska kapusta plus zemiačky, detičkám som spravila kuracie mäsko s cestovinou a budeme mať aj na zajtra.

charaka
29. okt 2013

tvarohovy kolac 2x inak 🙂

zklimekova
29. okt 2013

polievka ešte z nedele a vyprážaný karfiol a varené zemiaky

zklimekova
29. okt 2013

@danielaj Danka, dnes som presne rozmýšľala nad zapekaným karfiolom a brokolicou 🙂 , nakoniec som však karfiol vypražila a z brokolice bude polievka :D

eliska07
29. okt 2013

@lucikatn Dobrý nápad 🙂

anavila
29. okt 2013

@womankc no neskoro 🙂 ale fajne aj tak. nabuduce vyberiem nieco z tvojej ponuky. takže dnes zeleninova polievočka, divina v paradajkovej omáčke so zemiakovou kašou, mnam, a vikendova torta pre synovca na krst- čokoládová (pribináčik) s višňami 🙂

womankc
29. okt 2013

@anavila xixixixixii u nás sa hovorí pozde milý drozde heheheh ,ale hlavne , že chutilo 🙂

nelinka0401
29. okt 2013

ahojte.ja mám dnes veľmi náročné varenie.v&tiahla som z mraziaka kapustnicu..a už mám navarené 🙂 🙂

anavila
29. okt 2013

@womankc vieš, ja som aj tak len z toho, čo som mala doma, u nas v dedine nedostať napr. brusnice a pod...takze len tak jednoducho...mam ešte jedno mäso z diviny,aj ked neviem, z čoho konkretne, ale pokusim sa ho pripraviť niekedy trošku "inak", samozrejme, fotku pridám, aj ti pošlem v obálke na ochutnávku ked chces 🙂

michaelamilan
29. okt 2013

My máme dnes karfiolový deň 😀 karfiolová mliečna polievka a vyspážaný karfiol so zemiakovou kašou.

michaelamilan
29. okt 2013

@lucikatn mňáááááááááááááááááááám! môžem poprosiť receptík na tie muffinky???????

gucz
29. okt 2013

hovädzí gulášik a hrnčekové žemlové knedlíky (a už fučííííím .-D )

womankc
29. okt 2013

@anavila xixixi no divinu nesmiem momentálne , ale ju neskutočne ľúbim 🙂

miruska73
29. okt 2013

ahojte babulky ja idem len teraz urobit rychle rozkove pirohy rano som letela k zubarke potom na nakup,ledva som sa dotrepala s taskami domou, potom s malou von dat ju spat a prisla mamka na kavicku tak sme vegetili a namacali si piskotky do kavicky no normalne som sa aj najedla stoho mnam.... 😕 a uz ma cakaju namocene rozteky idem na to kym drobec spi.....

miruska73
29. okt 2013

a zajtra bude kolozvarska kapusta 😵 😵 😵 😵 mnamkyyyyyyy....a dufam ze dalsie tri dni nevarim....a k tomu spravim polievku s bravc.kosti dako ich mam vela v mrazaku...

lucikatn
29. okt 2013

@michaelamilan nech sa páči http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27401 a penu na vrchu som robila tak že som vyšľahala šľahačkovú smotanu s nastrúhanou nivou a cesnakom

novamamima
29. okt 2013

Ahojte poraďte nejaký repecptík z tekvice Hokaido pre 11 mesačného drobca. 🙂 Ďakujem.

irsina83
29. okt 2013

@novamamima nasekaj cibulku na drobno a daj na trochu bio oleja. Pridaj hokaido a zemiak nakrajane na kocky a zalej vodou. Dochut bio horalkou - zmes korenovej bio zeleniny, rozvar a vymixuj. Do tanierika mozes pridat kusok masla a biely jogurt.

michaelamilan
29. okt 2013

@novamamima ja som robila môjmu 8. mesačnému tak, že som si nakrájala tekvicu na kocky, zaliala vodou, pridala 2 bobkové listy,. Keď bola tekvica uvarená, vybrala som bobk. listy, rozmixovala, pridala troška somtany, premiešala a hotovoooooo 🙂

irsina83
29. okt 2013

@danielaj prosim ta dala by si mi recept na tu tvoju vegetu? Ja si prave vyrabam svoju vlastnu, vsetko susim. Ale mam pocit, ze ty si ju robila nejak inak. Dakujem.

drobik1
29. okt 2013

ahojte tak my dnes hraskova polievka,lievance..zajtra rizoto,polievka zostane,dcera ide robit muffiny.mozno hodim aj foto ak sa podari... 😀 inak stale bojujeme s chorobou..je to ako zly sen... ☹ ☹

veroninna1
29. okt 2013

Cestovinovy salat

m_ij_ka
29. okt 2013

naša večera - zapekané malé bagetky (maslo, šunka, cibuľu nakrájanú na mesiace, syr, kečup)

irsina83
29. okt 2013

Moj a syncekov obed, psenicny bulgur so zeleninou na pare , ktoru som opiekla na masle. A moja 4-dnova snaha - domaca vegeta s himalajkou solou a ta najmensia s riasou kombo a wakame 🙂

levandullka
29. okt 2013

@irsina83 Ty si neskutocna 😵

salome_82
29. okt 2013

Brokolicové cestoviny 🙂

irsina83
29. okt 2013

@levandullka preco draha?

levandullka
29. okt 2013

@irsina83 Lebo 4 dni vyrabas super vegetu a kazdy jeden den varis super zdrave, farebne, lakave a urcite neskutocne dobre veci 😉

hyta
29. okt 2013

Ahojte, u nás dnes bola zeleninová polievka a vyprážaný Encián so zemiakm a domácou tatárskou omáčkou. Na zajtra mám ešte polievku a k tomu kurací perkelt s cestovinou.Vytiahla som z mraziaku červené ríbezle, tak ešte teraz pečiem koláčik.