icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

libka1
6. nov 2013

nevarime, lenosime a dojedame: vyvar, morcacie prsia, zemiaky, zemlovka

m_ij_ka
6. nov 2013

u nás dnes polievka neni, nikto nechcel polievku a druhé zapekaný karfiol so zemiakmi s kyslou smotanou, syr, tatarka

danielaj
6. nov 2013

@lydia22 určite že môžeš, ja ale dávam masť ako je v recepte a potom je to cesto také mäkučké, ale neboj aj s maslom alebo iným tukom bude dobré 🙂
@daniz super, som rada, že chutili 🙂

aylina
6. nov 2013

dneska mame zeleninovu polievku s cestovinou a zemiaky so spenatikom a volske oko k tomu a makovnik a kakaovnik

danielaj
6. nov 2013

u nás dnes dojedáme polievku zo včera - krémovú sójovo-zeleninovú so smotanou a opečeným chlebíkom a zo včera zostalo aj trocha halušiek, dorobila som ešte ďalšie a k tomu kurací perkelt + kyslá uhorka a ešte by som nejaký koláčik urobila 🙂

lydia22
6. nov 2013

@danielaj dakujem sa mi nechce ist kvoli masti zas do obchodu ale ktovie ci aj dnes urobim mam obe deti doma tak to minimalna sanca

anny1984
6. nov 2013

dnes - brokolicová polievka

luciaq
6. nov 2013

paradajkova polievka so syrom a fliacky so smotanou s slaninkou

miska030
6. nov 2013

My dnes,slepačia polievka,vyprážaný karfiol,varené zemiačky,paradajkový šalat a samozrejme pre manžela,pečené kuracie stehienko s ryžou a uhorkový šalát 😀 😀 😀

jani74
6. nov 2013

@womankc Ďakujem🙂))

hyta
6. nov 2013

Ahojte, kucháročky, u nás dnes fazuľková polievka a k tomu hydinová pečienka s hráškovou ryžou, cvikla.Ako dezert dvojfarebná bábovka so šľahačkou.

mami.sk
6. nov 2013

uvarila som zeleninovú polievku a na druhý chod bude vyprážaný karfiol s varenými zemiakmi 😉

zklimekova
6. nov 2013

dnes len rýchla syrová polievka a doje sa rizoto od včera 😉

miska030
6. nov 2013

@zklimekova Jaaaj,hladala som vas,vy ste taka skusena gazdinka,stale pridavate nove recptiky,nemate nejaky overeny receptik z listk.cesta?Ja som este nic z takeho cesta nerobila a dnes som ho vybrala z mrazaku,ze nieco vymyslim ☹

zklimekova
6. nov 2013

@miska030
:D ďakujem..nemusíš mi vykať .. 😉
sladké som skúšala toto..receptík tu raz koloval.... http://bonvivani.sk/recepty/pindruse , ale robím aj niečo také ako štrúdľu napr jablkovú...len nastrúhať jabĺčka ,škoricový cukor, vanilkový cukor...
a slané robím takých pizza slimákov, rozvaľkám si cesto, potriem kečupom, poukladám šunku( nie úplne od okraja , lebo sa to bude rolovať )...posypem syrom, stočím, nakrájam na také cca 1cm kolieska, tie poukladám na plech a posypem pizza korením a upečiem..... včera som akurát pozerala , ale neskúšala..ale bude to určite super http://bonvivani.sk/recepty/slany-jogurtovy-kolac

simca06022011
6. nov 2013

Poradte mi nejake jedlo vhodné na večeru z tvarohu... mam doma cca pol kila a potrebujem zuzitkovat a kolac nechcem🙂

lululka555
6. nov 2013

ahojte, ja som dnes polievku nevarila,mali sme od včera - cesnakovú , robila som naše obľúbené makarony s omáčkou s kuracím mäsom, baklažánom, rajčinami , výborná 😝 😝 a zostalo aj na večeru 😝 🙂

anavila
6. nov 2013

my dnes fazulova polievka s párkom, od včera a cestoviny s kuracim maskom na paradajkovy sposob 🙂)) a vcera sme mali šišky, otrepala som sa ako sviňa 🙂 čo už ☹

womankc
6. nov 2013

@simca06022011 maslové halušky s tvarohom a slaninkou, alebo kôprom a cibuľkou , rezance s tvarohom na sladko , žemlovka, ryžový nákyp

eva7780
6. nov 2013

my dnes gulášová polievka a parené buchty 🙂

simca06022011
6. nov 2013

@womankc no asi skusim tu zemlovku urobit, este skusim zistit ci mi to mala zje 🙂

womankc
6. nov 2013

@simca06022011 naši milujú aj na slano či už halušky alebo cestovinky, len tam dám kúsok masla pridám udusenú cibuľku alebo pórik so slaninkou, alebo šunkou premiešam priesolím a kto chce si ešte dá na to trošku kyslej smotany a kôpor, alebo pretžlenkovú vňať

simca06022011
6. nov 2013

@womankc to pozname, ale teraz sme mali cestoviny, tak nechcem stale to iste 🙂))

simca06022011
6. nov 2013

@womankc dakujem, gule aj mna napadli... 🙂 ale uz je odklepnuta zemlovka u nas, mame kopec jablk tak to bude eňo-ňuňo 🙂

drobik1
6. nov 2013

cafte tak my bojujeme zase s chorobou..pre istotu zase chripka...preco nie????uz ma poraza... 😝 😝 ale dnes sme varili kuraciu restovanu pecienku s cestovinou,mliecna sosovicova polievka...zajtra spravim kolac obliz prst a polievka zostane a asi vytiahnem z mrazaku jaternice a obed bude hotovy.. 😀

womenne
6. nov 2013

raz som tu pýtala recept na fajne palacinky, mne sa pokazil počítač a o všetko uložené som prišla potrebujem ten recept ☹ ☹ kto ho máááá

erni
6. nov 2013

vcera prvykrat quacamole 🙂 ze aka fajnova vec to avokádo 😉

slimstar
6. nov 2013
siska53
6. nov 2013

Koprova na kyslo, brokolica s cesnakovo-bylinkovym dresingom a "vesele" krokety. A jablkove pite od svokra alebo kupovany makovnik.