icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

siska53
6. nov 2013

Takto som ich vyzdobila, dufam, ze sa nespalia 🙂)

nedockava4
7. nov 2013

Môj včerajší malinový cheesecake 🙂
Nestihol ani poriadne stuhnut a uz nie je...

l.lara
7. nov 2013

@irsina83 z akeho maska si robila steak?

libka1
7. nov 2013

paradajkova polievka s parmezanom, zapekany karfiol so zemiakovou kasou, zapekane rezance so slivkovym lekvarom

irsina83
7. nov 2013

@l.lara rostenka - steaky robil moj muz, myslim opiekol, vzdy sa mu vydaria lepsie 😉

kukucinka
7. nov 2013

Potrebujem recept na cviklovo-kukuricovy salat, pomozete mi?

kukucinka
7. nov 2013

Pocula som to v radiu, no nezapamatala som si vsetko.

nikushkasa
7. nov 2013

Ahojte mam tu pre vas jednu info, je to trochu spojene s jedlom kedze kazde jedlo, ktore sa vari musi sa najskor pripravit, nakrajat. Uz konecne je eshop na kvalitne drevenne dosky z bukoveho dreva.. 😀 😀 😀 😀
www.selawood.sk

emaro1
7. nov 2013

kuriatkova (hubova) polievka s vyvarom z kurata, varene kuracie stehna s paradajkovou omackou a zemiakovou kasou

lucikatn
7. nov 2013

zapekané cestoviny so šampiňónmi a poobede urobím domácu pizzu

ifkael
7. nov 2013

Dubakove rizoto s parmezanom

aylina
7. nov 2013

zelninova polievka o vcera s cestovinou a plnea paprika s knedlikom

katrin76
7. nov 2013

aj toto vyzerá výborne - rýchle a dá sa spraviť aj s kuracími prsiami - asi , nie? :DD
asi bude v nedelu na obec 😀 😀 😀
http://varecha.pravda.sk/recepty/kare-prekladan...

m_ij_ka
7. nov 2013

druhé máme zo včera zapekaný karfiol, tatarka a robím hrachovú kašu s upraženou cibuľou

hasleerka
7. nov 2013

ja som dnes narýchlo len kurací paprikáš

slavka1307
7. nov 2013

Prosím o radu.
Deti majú zajtra do škôlky priniesť jablkové koláčiky. Ja iný ako jablkové pyté neviem. A obrátený jablčník som už robila dvakrát a vždy sa jedol iba z plechu, lebo bol veľmi rozmočený. Ďakujem za rady.

maminka2013
7. nov 2013

dnes zeleninová polievka, kuracie mäso na smotane so šampňómni, k tomu ryža a varené zemiaky - komu čo chutí 🙂

marlenka75
7. nov 2013

Hovädzí vývar, rajčinová omáčka,hovädzie mäso,knedľa. 🙂

mony1985
7. nov 2013

My dnes dojedáme plnenú papriku zo včera...........zajtra zem.gule plnené ovocím s makom 😝

cejara
7. nov 2013

Baby ja idem dnes robiť ražniči v alobale. Snáď som niekomu pomohla 🙂 Mňám ako sa teším 🙂

dzina
7. nov 2013

zemiackova polievka na kyslo a francuzske zemiacky😉

lienka2
7. nov 2013

@cejara mozem poprosit recept na to raznici? ja vzdy ked robim je take suche..

lienka2
7. nov 2013

dnes dojedame zeleninovu polievku s haluskami, a na druhe hovadzie masko s mrkvou, tarhona a zeleninovy salat

lienka2
7. nov 2013

@slavka1307
ja robievam takyto kolacik, mozes pouzit jablka alebo aj ine ovocie
na cesto potrebujes 350gr polohr. muky, drozdie, 2 zltky, 2PL prask. cukru, sol, 30gr Helie, 250ml mlieka
v troche tepleho mlieka s cukrom dame napucat kvasok, ktory potom pridame do muky, pridame roztopenu Heliu a ostatne suroviny, vypracujeme cesto a nechame vykysnut, potom ho roztlacime na vymasteny plech, poukladame ovocie a na vrch posypku - 100gr hrubej muky, 100gr praskoveho cukru, 50gr masla
pecieme na 180 stupnoch 30-35 minut
najlepsi je cerstvo upeceny 🙂

linda20111
7. nov 2013

Tofu na kocky s hraskom a salatom.

luciaq
7. nov 2013

zeleninova polievka s cestickom, zapekany karfiol so zemiakmi s petrzlenovou vnatou, uhorkovy salat. a vecer idem robit calamadu tak sa vyblaznim 😉

miriam05
7. nov 2013

ahojte, viem, že to tu asi nepatrí, ale vôbec si neviem poradiť, ako založiť novú tému, tak sa ospravedlňujem :( chcela by som sa Vás spýtať, či niekto nevie o nejakej predajni s poľským mäsom a výrobkami v BA...vopreď ďakujem za odpovede

irsina83
7. nov 2013

ahojte, nasa vcerajsia vecera. Paradajkova z domacich paradajok s riasou wakame, tarhonou a pohankou a sosovicovy privarok z ciernej a klasickej sosovice s tempehom a vajickom.

zuzub
7. nov 2013

dnes hrášková polievka , a domáci kebab, pre detičky mám ešte tarhonové rizoto