Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
náš dnešný obed cesnaková polievka, restovaná pečienka s ryžou, cvikla a poobede budem robiť kokosové rezy
zienky, ako robite jablkovu strudlu? mne stale tak klesne, ked ju vytiahnem z truby a a vychladne
@pami2 a z akeho cesta ju robíš?
@tenerifka vieš čo je ironia? Že ani zdravy životny štyl ti nezaručí dlhší život...tak prečo si nedopriat? U nas v rodine sa cely život stravujeme "nezdravo" a priemerny vek je okolo 83 rokov😉😉😉😉
@stastenka42 večná téma čo je zdravý životný štýl ☹ ,raz sa preferuju take potraviny potom sa zistí že niesu až tak super,vyberu sa ine-reklama,biznis-človek sa musí riadiť vlastným rozumom....
@gelinka75 Presne si to napisala tak, ako je to aj u nas doma. Ja skusam nove, zdrave a snad lepsie potraviny a moj mi z toho skoro nic ani len neochutna uz len z principu. Napokon sa vsetko zje, ale dost veci varim dvojmo a tiez pocuvam z kazdej strany, ze som na diete a to len ludia takto "nespravne" nazyvaju zdravy zivotny sty. 😒 Uz som rezignovala a uz sa to ani nesnazim nikomu vysvetlovat, lebo aj tak sa to nesnazia pochopit, tak naco...a tiez konkretne na palicinky zo spaldovej muky mi povedal, ze take mu moc nechutia a mam mu robit klasicke, okamzite to zisti, ked su spaldove a pod.
@titkovamiriam z kupovaneho listkoveho cesta
@pami2 tak to ti neporadim,lebo ja ho nepouzivam,ked tak z domaceho listkoveho ,ale este ma napadlo nemas nahodou plynovu ruru,na takej som nevedela piect vobec nic
bryndzove halusky so slaninkou a vecer salatik zeleninkovy 🙂
tak my dnes tot mäsko http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48624 🙂 akurát ja som namiesto kečupu dala konzervu krájaných paradajok
sampionova polievka,zeleninove rizoto,piekla som jablkove pyte,zajtra bude segedinsky 🙂
Baby prosím vás kedysi ste tu niektorá z vás dala recept na palacinky 321 nepoznáte recept ?
@nakup 3 dcl mlieka, 2 dcl vody, 1 dcl oleja, 2 vajcia, 20 dkg hladkej múky, štipka soli -- robim ich bez oleja na panvici už potom -- ale neviem či tento mysliš
slepačia polievka s kopou domácej zeleniny a s mrveničkou, vyprážaný karfiol, varené zemiaky s pažítkou, domáca jogurtová tatárska 🙂 a poobede ideme na oslavu, takže dnes nepečiem nič sladké 😉
Losos a varene zemiaky, rajcinovy salat
A ako dezert, jablkove pite, na ktore ideme k mame 🙂
@zuzananinka ďakujem pekne si zlatá 🙂
@zuzananinka áno ten som myslela
baby, prosim vas..
ako uskladnit chren? alebo teda ako spravit aby mal taku konzistenciu ako kupovany? co tam treba pridat? nejaky nalev,cii? dakujem za rady 🙂
@tenerifka Napisat v teme o vareni, ze ludia kt. sa nestravuju zdravo, a jedia psenicu maju nizke IQ je odvazne.
Len tak mimochodom, vymyslela som nieco, co odomna kupili do statneho projektu vedy a vyskumu. Len tak vyhrala som sutaz o najlepsiu vedecku pracu - ale ani nahodou nenapisem a nemyslim si o sebe, ze som vynimocna a extra. Nepises to sice ani ty, ale vacsinu z nas co varia tradicne mas za dementne, ze?
Ale tato tema nieje o sporoch, aj ked kazdy moze napisat svoj nazor, takze 😉 .
Dnes: hrachova polievka, francuzke zemiaky s uhorkovo-kapustovym salatom, struhany tvarohovy zakusok
my sme dnes mali á la Živánskas http://www.hladatrecepty.sk/click/index/290916/... a akurat idem spravit mnamku http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=52395 😀 😉

u nas bude kuracia polievka,rezne a pyre 🙂