icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
9. nov 2013

u nas bude kuracia polievka,rezne a pyre 🙂

m_ij_ka
9. nov 2013

náš dnešný obed cesnaková polievka, restovaná pečienka s ryžou, cvikla a poobede budem robiť kokosové rezy

pami2
9. nov 2013

zienky, ako robite jablkovu strudlu? mne stale tak klesne, ked ju vytiahnem z truby a a vychladne

monika837
9. nov 2013

@slimstar tieto bounty rezy co mas na tejto foto robim aj ja a su vyyyyyyyyyborne... odporucam 😉 a minule som skusila dat este na upeceny korpus domaci rybezlovy dzem, boli este stavnatejsie, mnamkove 🙂

monika837
9. nov 2013

@lydia22 mozem poprosit receptik... Dakujem

titkovamiriam
9. nov 2013

@pami2 a z akeho cesta ju robíš?

stastenka42
9. nov 2013

@tenerifka vieš čo je ironia? Že ani zdravy životny štyl ti nezaručí dlhší život...tak prečo si nedopriat? U nas v rodine sa cely život stravujeme "nezdravo" a priemerny vek je okolo 83 rokov😉😉😉😉

titkovamiriam
9. nov 2013

@stastenka42 večná téma čo je zdravý životný štýl ☹ ,raz sa preferuju take potraviny potom sa zistí že niesu až tak super,vyberu sa ine-reklama,biznis-človek sa musí riadiť vlastným rozumom....

iconka
9. nov 2013

@gelinka75 Presne si to napisala tak, ako je to aj u nas doma. Ja skusam nove, zdrave a snad lepsie potraviny a moj mi z toho skoro nic ani len neochutna uz len z principu. Napokon sa vsetko zje, ale dost veci varim dvojmo a tiez pocuvam z kazdej strany, ze som na diete a to len ludia takto "nespravne" nazyvaju zdravy zivotny sty. 😒 Uz som rezignovala a uz sa to ani nesnazim nikomu vysvetlovat, lebo aj tak sa to nesnazia pochopit, tak naco...a tiez konkretne na palicinky zo spaldovej muky mi povedal, ze take mu moc nechutia a mam mu robit klasicke, okamzite to zisti, ked su spaldove a pod.

pami2
9. nov 2013

@titkovamiriam z kupovaneho listkoveho cesta

titkovamiriam
9. nov 2013

@pami2 tak to ti neporadim,lebo ja ho nepouzivam,ked tak z domaceho listkoveho ,ale este ma napadlo nemas nahodou plynovu ruru,na takej som nevedela piect vobec nic

luciaq
9. nov 2013

bryndzove halusky so slaninkou a vecer salatik zeleninkovy 🙂

raza
9. nov 2013

tak my dnes tot mäsko http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48624 🙂 akurát ja som namiesto kečupu dala konzervu krájaných paradajok

eva7780
9. nov 2013

sampionova polievka,zeleninove rizoto,piekla som jablkove pyte,zajtra bude segedinsky 🙂

saxana36
9. nov 2013

tak dnes varil parny hrniec

nakup
9. nov 2013

Baby prosím vás kedysi ste tu niektorá z vás dala recept na palacinky 321 nepoznáte recept ?

hasleerka
9. nov 2013

nie je nič lepšie ako plné bruško ... nech sa páči kávička a tvarohový závin

zuzananinka
9. nov 2013

@nakup 3 dcl mlieka, 2 dcl vody, 1 dcl oleja, 2 vajcia, 20 dkg hladkej múky, štipka soli -- robim ich bez oleja na panvici už potom -- ale neviem či tento mysliš

vivusika
9. nov 2013

slepačia polievka s kopou domácej zeleniny a s mrveničkou, vyprážaný karfiol, varené zemiaky s pažítkou, domáca jogurtová tatárska 🙂 a poobede ideme na oslavu, takže dnes nepečiem nič sladké 😉

veroninna1
9. nov 2013

Losos a varene zemiaky, rajcinovy salat

veroninna1
9. nov 2013

A ako dezert, jablkove pite, na ktore ideme k mame 🙂

nakup
9. nov 2013

@zuzananinka ďakujem pekne si zlatá 🙂

nakup
9. nov 2013

@zuzananinka áno ten som myslela

gelinka75
9. nov 2013

@iconka noo vidim, ze sme na tom rovnako a hlavne dietne 😀 ja to neberiem tak prisne, dam si aj kolac a nieco co sa vymyka ale snazim sa aby to tak nebolo stale a skor inklinujem k zdravsim variantam mne to tak vyhovuje

iconka
9. nov 2013

@gelinka75 aj ja tak nejako, obcas si dam aj nieco "normalne", ale vacsinou jem to zdravsie 😉

nadulka88
9. nov 2013

baby, prosim vas..
ako uskladnit chren? alebo teda ako spravit aby mal taku konzistenciu ako kupovany? co tam treba pridat? nejaky nalev,cii? dakujem za rady 🙂

abriela
9. nov 2013

@tenerifka Napisat v teme o vareni, ze ludia kt. sa nestravuju zdravo, a jedia psenicu maju nizke IQ je odvazne.
Len tak mimochodom, vymyslela som nieco, co odomna kupili do statneho projektu vedy a vyskumu. Len tak vyhrala som sutaz o najlepsiu vedecku pracu - ale ani nahodou nenapisem a nemyslim si o sebe, ze som vynimocna a extra. Nepises to sice ani ty, ale vacsinu z nas co varia tradicne mas za dementne, ze?
Ale tato tema nieje o sporoch, aj ked kazdy moze napisat svoj nazor, takze 😉 .

abriela
9. nov 2013

Dnes: hrachova polievka, francuzke zemiaky s uhorkovo-kapustovym salatom, struhany tvarohovy zakusok

danielita2109
9. nov 2013

my sme dnes mali á la Živánskas http://www.hladatrecepty.sk/click/index/290916/... a akurat idem spravit mnamku http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=52395 😀 😉