icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lienka2
20. nov 2013

hraskova polievka s krupicovymi haluskami, ryzovy nakyp s jablkami a piskotami 🙂 bude aj na zajtra..

michaelamilan
20. nov 2013

Ahojte, ja dnes od rána lietam po doktoroch, tekže som "varila" polotovar -pirohy plnené mletým mäsom, mrkvová polievka(domáca aj pre malého keď je chorý) a chcem ešte nejaký koláčik urobiť. Pekný dník prajeme

michaelamilan
20. nov 2013

@irsina83 waaaaaaaaaaw, tá čína vyzerá bombasticky!!!!! Mňam!

michaelamilan
20. nov 2013

@zklimekova no klobúk dolu, postavičky sú ako živé!!!! Jéééj to bude doma radosti keď malá uvidí tortu!!!! 🙂 krásne, máš môj obdiv!

tortelinka
20. nov 2013

@irsina83 zasa super, hodis recept? 😉

zklimekova
20. nov 2013

@michaelamilan ďakujem 🙂..tak dúfam že ju to poteší 😉 😉

maminka2013
20. nov 2013

@zklimekova receptík na melencovú 🙂 http://recepty.rodinka.sk/recept.ltc?ID=8752&k=1 .. je to klasická zemiaková polievka s melencami - len sa do nej môžu pridať aj iné dobrotky 😉

a2303
20. nov 2013

@irsina83 Môžem poprosiť recept? ďakujem

maminka2013
20. nov 2013

dnes špenátová polievka s krutónmi a pre polovičku opečená klobáska s pučenými zemiakmi - narýchlo a viem, že sa bude tešiť 😀 .. na večeru bude sardinková nátierka 🙂

pragmaticka
20. nov 2013

dnes bulgur s cervenou sosovicou na indicky sposob, k tomu zeleny salat.

betuska22
20. nov 2013

čaute tak dnes si deti vypýtali cestoviny s grankom na obed a na večeru si tatinko nakázal pečené zemiaky, slaninku a cibuľu s acidkom alebo mliekom 🙂

pragmaticka
20. nov 2013

a tu je foto

h2
20. nov 2013

@zklimekova Jéééj, Maša a Medveď! 🙂 No jasné, že to spozná, veľmi sa Ti vydarili. Daj potom fotku celej tortičky a prípadne napíš, ako to dopadlo. 🙂

1977
20. nov 2013

@zklimekova Ahoj.Muffiny su super.Velka vdaka.

zuzub
20. nov 2013

jejdanenky ja som tetno týžden taká lenivá do varenia, že až 😀 ale zajtra bude kalerábová polievka a francúzske zemiaky.vôbec neviem čo variť a mám doma ja malého lebo majú zatvorenú škôlku kôli veľkej chorobnosti :(

zuzub
20. nov 2013

@irsina83 ako príloha to je ryža s niečím namiešaná ?

aadulik2110
20. nov 2013

ahojte, my mäsožravci máme zeleninový týždeň :D v pondelok sme mali zeleninovú pizzu, včera rajčinovú polievku a zapekané šampiňóny s nivou, ryžu a zeleninovú oblohu, dnes nám polievka zostala a robila som paniny a zapekanú brokolicu. Zajtra plánujem zeleninovú polievku vysmážaný krafiol so zemiakmi a v piatok bude sladký obed - halušky z kyslej smotany....

zklimekova
20. nov 2013

@1977 aká si šikulka..už sú aj upečené? 🙂..som rada, že chutia 🙂

miruska73
20. nov 2013

ahojte babulky ja so dnes varila kyslu strukovu polievku a fliacky s kapustou asi po sto rokoch mnam,akurat dlavim poriadne nalozeny tanier 😵 😵 😵 uz sa tesim 😠 na dceru ked pride z roboty ako to osomre 😠 ....

1977
20. nov 2013

@zklimekova Ano su aj upecene bolo to rychle pecenie.

zuzkat1
20. nov 2013

Dnes som nevarila ale na veceru bude ovseny chlieb a mrkvova natierka. Zajtra asi rizoto.

niky13
20. nov 2013

@irsina83 ten s pecenym karfiolom, co si nafotila ku kacacim prsiam

lucikatn
20. nov 2013

Dnešná večera - cestoviny s Grankom a foto z predchádzajúcich dní - citrónová dvojfarebná bábovka s brusnicami a pohánková polievka so zeleninou

smuhyta
20. nov 2013

vcera bola rychlovka na obed pizza,dnes na obed morcacie mäsko s hraskom a sampion a zemiaciky vsetko spolu v jednom hrnci 😀 menej roboty a dnes mam uz navarene na zajtra kuracie stehienka pecene so zeleninkou

m_ij_ka
20. nov 2013

naša večera hot dog, všetkým chutil 😀

jani74
20. nov 2013

ach dievčence, zase si idem po radu - omylom som namiesto kuracích pečienok kúpila husacie (zistila som až doma 😅) a čo s nimi??? 😕

luciok
20. nov 2013

Dnes som si celkom náhodou kúpila Dobré jedlo a zapáčili sa mi niektoré recepty na vianočné pečivo, takže už sa neviem dočkať, kedy ich vyskúšam. 🙂

miruska73
20. nov 2013

ahojte babulky tak tie moje fliacky s kapustov po sto rokoch robene starsia dcera zjedla aj ked asi stokrat prevratila oci popri jedeni ale zjedla a suhlasila ze teda doje aj zajtra no a ta moja krpana krpata okostovala a ohodnotila ze fuj hnusne a nedostala som do nej nic 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak zajtra mi mame dojedacky a krpatej urobim nieco ine.....

hasleerka
20. nov 2013

@miruska73 moje už len čakajú kedy zase spravím ... a taká fajná vrstva slaninky ... mňam... ak ostalo pošlem moje k tebe

veroninna1
20. nov 2013

Fazulovy gulas z velkej strakatej fazule, zahusteny haluskami.