icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

maminka2013
21. nov 2013

tak dnes asi len kurací paprikáš, a dojeme špenátovú polievku zo včera..

maminka2013
21. nov 2013

@kikatko všetko najlepšie prajem 😉

veroninna1
21. nov 2013

Hraskova polievka a cestoviny s tuniakom. Proste rychlovka.

juranka
21. nov 2013

pecene zemiaky s nivou a cviklovy salat 😀 sa mi nic nechce ked som doma sama 😉

daniz
21. nov 2013

slaný cuketový koláč, máčanka

lizatko1009
21. nov 2013

nieco u nas quesadilla, zeleninlova polievka, spagety, kolacik, macanka, sosovicova polievka na kyslo

lululka555
21. nov 2013

ahojte, ja som dnes varila karfiolovo mrkvovú polievku s ovsenými vločkami, karfiol v trojobale a varené zemiaky,šalát. Takže karfiólový den u nás 🙂

mibi41
21. nov 2013

@danielaj Ahoj mozem poprosit recept na tie zemlicky?Dakujem

domka104
21. nov 2013

Ja robim plnene zemiaky mletym masom a uz mi to pomalicky rozvoniava v rure 😉

karolina04
21. nov 2013

ja som dnes varila hubovu mačanku s chlebikom 😵

tortelinka
21. nov 2013

@hasleerka my jeme jahňa často, robím guláš, alebo pečené spolu s cesnakom, cibuľou a zemiakmi

ifkael
21. nov 2013

dnes palacinky s cucoriedkovou omackou, slahackou a grankom- nechce sa mi uz cokoladu robit... zemiakova polievka, gulas na zajtra... a snad aj na sobotu? a v nedelu pyre a fasirky..

levandullka
21. nov 2013

Niečo z posledných dní - francúzska čokoládová pena a celozrnné špagety so syrovou omáčkou a morčacím mäsom 🙂

joannas
21. nov 2013

@denisa87 ako robyš huspeninu?

titkovamiriam
21. nov 2013

mnnaaam huspenina aj ja musim spravit 🙂
u nas dnes falosna gulasova a sladky a slaný posuch

zklimekova
21. nov 2013

dnes som mala premiéru s hlivou..je to dobrotka ...určite bude častejšie 😉 , takže dnes hlivový paprikáš s cestovinami a dojedli sme smotanovú polievku s fazuľkou od včera ....máme veľmi radi perník tak ak nájdem nejaký nový, tak ho rada vyskúšam ..dnes rýchly jablkový perník...len mi vyšiel trošku nízky, tak nabudúce ho budem robiť z 1 a 1/2 dávky ..... pripájam foto aj receptík 😉 http://bonvivani.sk/recepty/rychly-jablkovy-pernik

marianna2468
21. nov 2013

@h2 mozem poprosit recept na tu nadhernu torticku?🙂

hasleerka
21. nov 2013

@tortelinka a môžem z toho aj paprikáš urobiť??

tortelinka
21. nov 2013

@hasleerka v pohode, prečo nie?

maminka2013
21. nov 2013

@zklimekova napadlo ma ešte z tej hlivy spraviť i rizito - je fantastické pridať ju k ryži a zeleninke 🙂

zklimekova
21. nov 2013

@maminka2013 🙂 no to musí byť tiež super 🙂..niekedy nabudúce vyskúšam, zeleninové rizoto sme už ten týždeň mali...ale zajtra sa chystám ny vyprážanú hlivu 😉

womankc
21. nov 2013

@zklimekova u nás je aj hlivová polievka veľmi populárna aj pod mäsko , muž ju má veľmi rád

hasleerka
21. nov 2013

@hasleerka ok dík ... bo budem mať celé jahňa tak nech viem čo s tým robiť ... a inak je to aké mäsko, dlho sa to dusí či varí???

womankc
21. nov 2013

@hasleerka jahňa je jemné vynikajúce mäsko, je uvarené rýchlo nakoľko sa jedná o mladé mäsko, môžeš piecť dusiť vyprážať variť , budeš isto spokojná

michaelamilan
21. nov 2013

Dnes bola rascová polievka s vajcom, zemiaková omáčka a pre tatinka strapačky. No a tie budú aj nazajtra a dá si aj ja 🙂
A prikladám harmonogram na vianočné pečenie .-D http://www.varime.sk/magazin/pripraveni-na-pece...

michaelamilan
21. nov 2013

@danielaj jéééj tie jablkové "ježe" vyzerajú supéééér!!!!! 🙂 určite vyskúšam!

mayka
21. nov 2013

Baby mate recept na nejake dobre jednoduche mafinky ktore maju radi deti? napr. mrkvove alebo nejake s ovocim. Myslim osvedcene recepty podla ktorych ich robievate.
Vdaka

eva7780
21. nov 2013

kolozvarska kapusta,bude aj na zajtra,v sobotu mam v plane dukatove buchticky,v nedelu vypr.kuracie rezne,zemiakova kasa,slepacia polievka a salat s cinskej kapusty s kukuricou 🙂 +nejaky kolacik

eva7780
21. nov 2013

@danielaj tie jablkove zemlicky vyzeraju mnamkovo,urcite vyskusam