icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zklimekova
22. nov 2013

zeleninová polievka s haluškami a ovsennými vločkami, varené zemiaky a vyprážaná hliva, alebo filety s tilapie osolené, okorenené a pečené na masle 😉

vivusika
22. nov 2013

My sme dnes s dcérou boli v meste, tak sme si dali pizzu 😉 a na večeru asi urobím palacinky s tvarohom a aj s džemom 😉

kvietocek7
22. nov 2013

@zklimekova tu hlivu vyprazas na oleji ci na masle? to je asi vo vajickovom cesticku ci? dobra inspiracia na hlivu 🙂

zklimekova
22. nov 2013

@kvietocek7 rozmýšľala som nad cestíčkom, ale nakoniec som ju robila normálne v trojobale...a na oleji som ju vyprážala

hatapkagb
22. nov 2013

my dnes mame leco na veceru a dcerke spagety na obed a na veceru krupica

geenna
22. nov 2013

paradajkova polievka. pizzove rozteky a mrkvova babovka

bubo1104
22. nov 2013

dlhšie som tu nebola , tak dnes bola kuracia polievka s domácimi rezancami . Druhé som spravila ryžu + kuracie medajlónky so syrom + uhorky . Upiekla som 1 várku medovníčkov okolo 400 kusov . Už mám zamiesené na ďalšie

luciaq
22. nov 2013

karfiolova polievka s haluskami, kuracie sote s kukuricou a hraskom a tarhona. uhorkovy salat. na veceru deckam spravim omeletu

marlenka75
22. nov 2013

vývar, rajčinová omáčka, maso.

7katka
22. nov 2013

dnes fazulova polievka s rebierkom, karfioloyz perkelt s cestovinami a pagace

veroni87
22. nov 2013

@zuzkat1
@zuzananinka nech sa páči, ja som išla podľa tohto receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/zamatova-rolad...
@adkasmolka no to verím, aj tá musela byť úžasná, mňam 🙂

zuzub
22. nov 2013

kočky nejaké recepty s bryndzou okrem halušiek??? 😕

miruska73
22. nov 2013

ahojte babulky mi sme dnes dojedli strukovu polievku a upiekla som file nadrobila som do kuskusu poliala oliv.olejom pridala olivky a paradajku s uhorkou trosku premiesali a doslova sme to zozrali 😀 😀 😀 velmi nam to takto chuti...a na veceru mame cestovinu so skoricovo jablkovym tvarohom.... 😵

juranka
22. nov 2013

My sme mali dnes sampinonovu smotanovu polievku a dusene pecienky s ryzou 🙂

zuzkat1
22. nov 2013

@bubo1104 400ks je jedna varka? 😕 sikovna...to predavas?

wighy
22. nov 2013

ahojte baby, dnes som si kupila lis na pecivo, viete poradit dobry recept??

marianna2468
22. nov 2013

@h2 mnaaaaam.....dik za receptik🙂 urcite vyskusam🙂

nika80
22. nov 2013

Ahojte, nemáte odskúšaný recept na frankfurtskú polievku? Ďakujem

zuzub
22. nov 2013

@pami2 podľa tohoto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29395
ale bez vnate a nie na pare, ale varila som v mikrotenovom sáčku

lizatko1009
23. nov 2013

@h2 ahoj nie nie niesu to velhory, moj je uplne lahucky a je to ten isty na dalsej foto, spodok, liskovve cesto, naukladane piskoty poliate broskynovou stavou, kazdy dava ovocie ake ma rad, aj jablka s hrozienkami, dala som trocha aj sirupu, posypala som vanilkovym cukrom, naukladala som broskyne a zaliala pudingom, ale urobila som dvojaky no na 2x vanilkovy, len do jedneho som pridala kakao a vrch dalsi plat liskove cesto a uz len odsledovat v rure, posypat s cukrom 🙂 vsetko

libka1
23. nov 2013

dojeme vyvar zo zajaca a dostala som chut na pecienky na vine a jablkach, tak spravim tie s ryzou a salatom z cinskej kapusty. chystam sa urobit domace musli tycinky z jablkoveho pyre, len musim kupit semiacka a susene brusnice, tak uvidim ci stihnem
ja stale zabudam na ryby lebo ich moc nemusim. este ze ich tu spominate. zajtra upeciem stuku so zemiakmi a spravim nejaku strukovinovu polievku, lebo strukoviny tie flakam ☹

luciaq
23. nov 2013

bryndzove halusky so slaninkou. u mojich troch naj jedlo

jachin
23. nov 2013

@zuzub bryndzová polievka alebo zemiaky plnené bryndzou

anos18
23. nov 2013

Ahojte, varim kuraciu polievku a vybrala som z mraznicky granadír 🙂

alyses1
23. nov 2013

@anos18 Možem sa opýtat aký je potom ten zmrazení granadír? Lebo zemiaky z mrazničky su potom chutove nic moc.

anos18
23. nov 2013

@alyses1 Myslim, ze uz som granadir mrazila, ale uz sa nepamatam. Po zjedeni poviem 🙂 Ale mala som ho vela, bolo mi ho luto vyhodit, tak som ho dala do mrazaku

m_ij_ka
23. nov 2013

naše raňajky musli s mliekom

gianni
23. nov 2013

hovädzia polievka a mám ešte zamrznuté mleté mäso z diviny,tak asi ho len podusím na cibulke a s cestovinami
včera som robila jogurt

sharmana
23. nov 2013

Dnes: Fazulová polievka z červenej fazule, karfilovový nákyp (aj s olivami) 🙂

michaelamilan
23. nov 2013

Ahojte kucháročky, ja dnes varím len tak na rýchlo kuracie pečienky na šťave s ryžou a malému zeleninku a všetko mu to pekne popučím(ide mi zub a nič nechce jesť) Dnes máme vianočné fotenie, tak držte palce aby dobre dopadlo 🙂 Pekný dník!