icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zarabono
23. nov 2013

Dnes zeleninova polievka s haluskami,pecene kacacie prsia,ryza,kompot,pecena treska,zemiakova kasa a idem zamiesit medovnicky

hasleerka
23. nov 2013

no moje baby už si pochutnávajú ... fliačky s kapustou a slaninkou

marlenka75
23. nov 2013

Pečené kurča, dusená ryža, kyslá uhorka,kurací vývar 🙂

imanuel
23. nov 2013

Ahoj, na dnes zeleninková polievočka s oranžovou šošovičkou + francúzke zemiačky, na zajtra kuracia polievočka + zemiakový šalátik a kuracie rezne v cestíčku. 🙂 🙂 🙂

siska53
23. nov 2013

My dnes falosna hovadzia polievka, raznici, morcacie masko na tymiane a mrkve ( pre deti) a quinoy.

hyta
23. nov 2013

Ahojte, tak u nás dnes bola hrášková polievka a šťavnaté rezníky z jogurtovej marinády, zemiaky, obloha, šalát. Ohlásila sa mi nečakaná návšteva, tak som rýchlo upiekla čokoládový koláčik a perníkový koláč s polevou.

hwiezdinka
23. nov 2013

Ahojte, u nas bol dnes duseny losos na masle, k tomu ryza a zeleninovy miesany salat. A teraz este idem upiect struhany tvarohovy kolac, mnam 🙂

fomarik
23. nov 2013

Dnes - Pečené kura na kyslej kapuste a zemiaky varené

fomarik
23. nov 2013

štvrtok sme mali kuracie prsia..len tak osmahnuté n aolivovom oleji s grilovacím korením, maslové zemiaky ak tomu uhorkový šalát

wighy
23. nov 2013

Dnes hraskova polievka s krupicovymi haluskami. Ryza s ciganskou pecienkou a uhorkovy salat s cesnakovo-smotanovou zalivkou a nakonie pecivo z lisu moje prve a mnaaam vynikajuce

m_ij_ka
23. nov 2013

my máme obed zo včera biela fazuľová polievka so zemiakmi a mäso na smotane s hríbmi a cestoviny

gianni
23. nov 2013

moja predvčerajšia večera(karfiol ako mozoček+ plesnivý syr + laci klobása a zeleninový šalát)
potom zapekaný karfiol s plesnivým syrom
a dnešná divina(mletá s fazulou a kukuricou) s cestovinou- práve som dojedla,mňam 😉

zklimekova
23. nov 2013

krupičková polievka s brokolicou a rozšľahaným vajíčkom, kelový guláš alebo zemiaková kaša a fašírka pečená v celku s vajíčkom vo vnútri 🙂

nikus5
23. nov 2013

u nás dnes brokolicová krémová polievka a dukátové buchtičky 🙂

pragmaticka
23. nov 2013

u nas dnes cicerova polievka zo vcera a ako hlavne jedlo spenatove makaroni so syrom a rajcinkami..

h2
23. nov 2013

@lizatko1009 Ďakujem 🙂 No, mňa pomýlilo, že na tej druhej fotke bolo jasne vidieť na vrchu lístkové cesto a na tom plechu nie. Ináč, šikulka si, že toho toľko navaríš a ešte aj napečieš, ani sa nečudujem, že si ešte o pol druhej v noci hore. 🙂

dana_l
23. nov 2013

nevarim ale peciem - Vianocne Oblatky

lucikatn
23. nov 2013

keďže tento víkend mám nočné tak som urobila len strúčkovú polievku ktorá bude aj na zajtra a výnimočne som kúpila parené buchty no a zajtra si chlapi upečú zemiaky 😀

natal12
23. nov 2013

@zklimekova Prosím ta ako robíš tu krupičkovu polievku ?

natal12
23. nov 2013

Baby poradíte mi prosím ? robila som bolonskú omáčku a dala som vela vody, je moc riedka ☹ ako to mám zahustit a čím ?

ifkael
23. nov 2013

@natal12 nechaj ju vyvriet... voda sa zrekuje, len nech Ti to neprihori 😉

danulaus
23. nov 2013

Prave som dopiekla, inspiracia z MK 😀 prve orechove linecke a druhe obycajne linecke mnamky.

nakup
23. nov 2013

ahojte mi dnes kapustnica

nakup
23. nov 2013

špízy kuracie mäsko, a čo chladnička dala a dezert mascarpone piškóty a ovocie

natal12
23. nov 2013

@ifkael a zahustovat nemusim ničim ?

ifkael
23. nov 2013

@natal12 nie, voda sa vyvari

mirage
23. nov 2013

@natal12 bolonska sa vari dlho, aj 3 hodiny, aby nebola riedka a aby sa vyparila voda z pretlaku, alebo pasirovanych rajcin. Voda sa nedava.

lululka555
23. nov 2013

Ahojky,dnes som nevarila obed ,teraz som urobila rizotko na rýchlo so zeleninou a hríbikmi,k nemu šalát.Včera sme sa zobudili do zasneženého rána a dnes od rána prší a vyzerá ,že zajtra nebude o nič krajšie.

zuzub
23. nov 2013

baby, prosím vás aké máte skúsenosti s kuchynskými robotom? prípadne aké máte a ste spokojné? vdaka

erina098
23. nov 2013

Ahojte,pridam sa aj ja, polievka hrachová s klobaskou,palacinky s džemom a orechami a na večeru domáce jaternice s chlebom a uhorkou.