Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
no moje baby už si pochutnávajú ... fliačky s kapustou a slaninkou
Pečené kurča, dusená ryža, kyslá uhorka,kurací vývar 🙂
Ahojte, tak u nás dnes bola hrášková polievka a šťavnaté rezníky z jogurtovej marinády, zemiaky, obloha, šalát. Ohlásila sa mi nečakaná návšteva, tak som rýchlo upiekla čokoládový koláčik a perníkový koláč s polevou.
Ahojte, u nas bol dnes duseny losos na masle, k tomu ryza a zeleninovy miesany salat. A teraz este idem upiect struhany tvarohovy kolac, mnam 🙂
my máme obed zo včera biela fazuľová polievka so zemiakmi a mäso na smotane s hríbmi a cestoviny
u nás dnes brokolicová krémová polievka a dukátové buchtičky 🙂
@lizatko1009 Ďakujem 🙂 No, mňa pomýlilo, že na tej druhej fotke bolo jasne vidieť na vrchu lístkové cesto a na tom plechu nie. Ináč, šikulka si, že toho toľko navaríš a ešte aj napečieš, ani sa nečudujem, že si ešte o pol druhej v noci hore. 🙂
nevarim ale peciem - Vianocne Oblatky
keďže tento víkend mám nočné tak som urobila len strúčkovú polievku ktorá bude aj na zajtra a výnimočne som kúpila parené buchty no a zajtra si chlapi upečú zemiaky 😀
@zklimekova Prosím ta ako robíš tu krupičkovu polievku ?
Baby poradíte mi prosím ? robila som bolonskú omáčku a dala som vela vody, je moc riedka ☹ ako to mám zahustit a čím ?
Ahojky,dnes som nevarila obed ,teraz som urobila rizotko na rýchlo so zeleninou a hríbikmi,k nemu šalát.Včera sme sa zobudili do zasneženého rána a dnes od rána prší a vyzerá ,že zajtra nebude o nič krajšie.
baby, prosím vás aké máte skúsenosti s kuchynskými robotom? prípadne aké máte a ste spokojné? vdaka
Ahojte,pridam sa aj ja, polievka hrachová s klobaskou,palacinky s džemom a orechami a na večeru domáce jaternice s chlebom a uhorkou.

Dnes zeleninova polievka s haluskami,pecene kacacie prsia,ryza,kompot,pecena treska,zemiakova kasa a idem zamiesit medovnicky