icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

montinka
27. nov 2013

ja dnes francuzske zemiaky

titkovamiriam
27. nov 2013

ešte večerné pečenie-perníčky to niesu ale skušala som niečo nové a poviem vám že tieto advent nedožiju 😀
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=55655

vynikajuce cesto,nenaročne na suroviny a hlavne super vonave 😀

mariavasik
27. nov 2013

dnesny obed sote v placke ,mnam 🙂

hasleerka
27. nov 2013

@zuzub ja som už x-krát piekla vianočku a praská mi stále ... ale nevadí zje sa vždy...

m_ij_ka
28. nov 2013

naše raňajky makovka s maslom a džemom, čaj

ewana73
28. nov 2013

@saxana36
@sono2
@caspino
@eva7780
@slniecka85 baby dakujem vam pekneee .. 🙂

sono2
28. nov 2013

Tak zajtra sa tu nechám inšpirovať lebo fakt neviem čo zajtra variť.

zklimekova
28. nov 2013

dnes polievka paradajková od včera a palacinky so slivkovou nutelou alebo jahodovým džemom a do cesta dom primiešala jabĺčka 😉

sono2
28. nov 2013

@mibi41 ahoj. Z bravčového mám rada paprikáš., alebo segedín, ale nechápem že tam má byt zelenina? Alebo príloha.? Alebo môže len jak na prírodno cibuľka potom mäso podlejeme môžeš dať trochu šľahačky fantáziu zapoj bude to fajn.

vivusika
28. nov 2013

dnes paradajková polievka s písmenkami a syrom, tarhoňa a restovaná kuracia pečeň

sono2
28. nov 2013

Áno sekaná s vajkom môže urobiť kôprovú omáčku a pyré a fazuľa alebo šoška polievka. Ale to až zajtra. Dnes upratujem

rush
28. nov 2013

spenat

vieruna
28. nov 2013

ja som tiez vcera piekla vianocku, tak bude dnes na veceru. Chcela by som uz konecne zamiesit cesto na medovniky a upiect si platy na medove rezy. V sobotu mame oslavu. mm ma dnes narodky a Andrejko meninky, tak kukam nejake "ine" chlebicky. Spravim nepeceny kolac s bebe keksov a syrove pagace. Chceli este parene buchty a paradajkovu polievku

smuhyta
28. nov 2013

vcera som urobila salat s kuskusom a to budem mat aj na dnes mm je na tyzdñovke tak to mi staci 😀 ,,,
a idem kuknut tie vase albumy lebo mm bude mat narodky a potrebujem napiect 🙂

m_ij_ka
28. nov 2013

my sme dojedali obed zo včera, cesnaková polievka , čína s ryžou , príloha kukurica

marlenka75
28. nov 2013

Kurací vývar, pečené kurča,ryža, kyslá uhorka.

maminka2013
28. nov 2013

hovädzí vývar, cestoviny so syrom a i pre chlapa máme hovädzie mäso na smotane s ryžou 🙂

daniz
28. nov 2013

u nás dnes krupicová kaša s kakaom, škoricou, nastrúhaným jabĺčkom...

daniz
28. nov 2013

No a robila som huspeninku a domáce nát.maslo s pažítkou. Dnes idem na mlieko na pitie,maslo, jogurty,syr a plesnivý syr-encián - všetko už došlo 😉

imanuel
28. nov 2013

Ahoj, dnes brokoličková polievočka s opraženým chlebíkom a dusená rybka na cibuľke a masielku s hranolčekmi a kukuričkou. Na zajtra grenadír so syrom a uhorkou, polievočka sa opakuje. 😉 😉 😉
Že aj malej chutilo. 😅

tortelinka
28. nov 2013

@veroni87 ake je to cesto na tu pizzu?

veroni87
28. nov 2013

@tortelinka
@terezka15 nech sa páči, robila som túto, ale do cesta som ja ešte pridala trochu sušeného droždia. A nabudúce nedám na papier, ale na vymastený a vysypaný plech, bude to lepšie myslím. Inak nechutí to rovnako ako klasické kysnuté cesto na pizzu, len aby ste neboli prekvapené 🙂 Ale ako obmena a rýchlovka fajn 🙂http://varecha.pravda.sk/recepty/rychla-pizza/1...

lululka555
28. nov 2013

ahojte, dnes sme mali cícerovú polievku zo včera a robila som restované farebné kuracie prsia a basmati ryžu k tomu. 😉

sunflower87
28. nov 2013

...tak ja som dnes robila pizzu: časť šunková, časť salámová, čerstvé šampiňóny, syr.... + mini pizze so šampiňónmi a syrom...

lululka555
28. nov 2013

@ewana73 ahoj ja mávam orechy v nádobke uzatvorenej v chladničke,alebo aj mrazím.

dadajojo4
28. nov 2013

a dnes papkame: polievocka z cervenej sosovicky s krupkami a palacinky z ochotenym tvarohom a lekvarikom
🙂 mnam a co zajtra ? to pokukam tu ,paradne napady su k dispozicii

linda20111
28. nov 2013

Slepacia polievka s rezancami, langose +tatarka,kecup,syr, manzelovi aj cesnakovy poter.

mima2778
28. nov 2013

Maly dojedol zo vcera koprovu s maskom a knedlikom a my dnes hribova polievka a ciganska v zemli, zajtra sosovicova a granadir.

fattamorgana
28. nov 2013

žienky, nepoznáte náhodou nejakú polievku, v ktorej je kapusta a paradajky zároveň? malá ju dnes mala v škôlke a veľmi jej chutila. pre mňa je to dosť divoká kombinácia, ale vyskúšala by som. vďaka za tiyp. 😉

siska53
28. nov 2013

Ja som robila aj brokolicovu natierku a na zajtra bude fazulovy privarok s vajickom a chlebikom a zeleninova polievka s krupicovymi haluskami este.

siska53
28. nov 2013

@mima2778 jeje, aj ja zvazujem granatir na sobotu! 🙂