Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ešte večerné pečenie-perníčky to niesu ale skušala som niečo nové a poviem vám že tieto advent nedožiju 😀
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=55655
vynikajuce cesto,nenaročne na suroviny a hlavne super vonave 😀
dnesny obed sote v placke ,mnam 🙂
naše raňajky makovka s maslom a džemom, čaj
Tak zajtra sa tu nechám inšpirovať lebo fakt neviem čo zajtra variť.
dnes polievka paradajková od včera a palacinky so slivkovou nutelou alebo jahodovým džemom a do cesta dom primiešala jabĺčka 😉
dnes paradajková polievka s písmenkami a syrom, tarhoňa a restovaná kuracia pečeň
Áno sekaná s vajkom môže urobiť kôprovú omáčku a pyré a fazuľa alebo šoška polievka. Ale to až zajtra. Dnes upratujem
spenat
ja som tiez vcera piekla vianocku, tak bude dnes na veceru. Chcela by som uz konecne zamiesit cesto na medovniky a upiect si platy na medove rezy. V sobotu mame oslavu. mm ma dnes narodky a Andrejko meninky, tak kukam nejake "ine" chlebicky. Spravim nepeceny kolac s bebe keksov a syrove pagace. Chceli este parene buchty a paradajkovu polievku
vcera som urobila salat s kuskusom a to budem mat aj na dnes mm je na tyzdñovke tak to mi staci 😀 ,,,
a idem kuknut tie vase albumy lebo mm bude mat narodky a potrebujem napiect 🙂
my sme dojedali obed zo včera, cesnaková polievka , čína s ryžou , príloha kukurica
Kurací vývar, pečené kurča,ryža, kyslá uhorka.
hovädzí vývar, cestoviny so syrom a i pre chlapa máme hovädzie mäso na smotane s ryžou 🙂
u nás dnes krupicová kaša s kakaom, škoricou, nastrúhaným jabĺčkom...
No a robila som huspeninku a domáce nát.maslo s pažítkou. Dnes idem na mlieko na pitie,maslo, jogurty,syr a plesnivý syr-encián - všetko už došlo 😉
@veroni87 ake je to cesto na tu pizzu?
@tortelinka
@terezka15 nech sa páči, robila som túto, ale do cesta som ja ešte pridala trochu sušeného droždia. A nabudúce nedám na papier, ale na vymastený a vysypaný plech, bude to lepšie myslím. Inak nechutí to rovnako ako klasické kysnuté cesto na pizzu, len aby ste neboli prekvapené 🙂 Ale ako obmena a rýchlovka fajn 🙂http://varecha.pravda.sk/recepty/rychla-pizza/1...
@ewana73 ahoj ja mávam orechy v nádobke uzatvorenej v chladničke,alebo aj mrazím.
a dnes papkame: polievocka z cervenej sosovicky s krupkami a palacinky z ochotenym tvarohom a lekvarikom
🙂 mnam a co zajtra ? to pokukam tu ,paradne napady su k dispozicii
Slepacia polievka s rezancami, langose +tatarka,kecup,syr, manzelovi aj cesnakovy poter.
Maly dojedol zo vcera koprovu s maskom a knedlikom a my dnes hribova polievka a ciganska v zemli, zajtra sosovicova a granadir.
žienky, nepoznáte náhodou nejakú polievku, v ktorej je kapusta a paradajky zároveň? malá ju dnes mala v škôlke a veľmi jej chutila. pre mňa je to dosť divoká kombinácia, ale vyskúšala by som. vďaka za tiyp. 😉
Ja som robila aj brokolicovu natierku a na zajtra bude fazulovy privarok s vajickom a chlebikom a zeleninova polievka s krupicovymi haluskami este.

ja dnes francuzske zemiaky