Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ćaute baby my sme mali dnes vysmažený syr a zapekané zemiačiky v mikrovlnke Prosím poradíte mi niektorá recept na chrenovú omáčku chcela by som robiť sekanú a k tomu knedľu s chrenovou omáčkou Dik
@lukika ahoj rada poradim, mna ju naucil varit manzel🙂 zakladom je dobry besamel, potrebujes pol na pol olej a obycajne maslo, plus hladka muka - urobit zasmazku, nasledne vliat studene mlieko a miesat do zhstnutia..mozes este stale popri miesani omacky vlievat trosku mliecka kym omacka nezhustne na kasu, potom pridaj chren a sol podla chuti a jednu slahackovu smotanu, omacka ti zredne, stale miesaj miesaj, celkove varenie aby sa muka dobre prevarila by malo trvat aspon pol hodiny. A chren by nemal byt v sladkokyslom naleve ale smotanovy alebo domaci nastruhany.
Bru chut🙂
A este som chcela k predchadzajucej strane, ze som rada ze mandle sa vydarili a aj solenie dobre dopadlo 😉
dnes zapekana brokolica zo zemiakmi 🙂
baby, robili ste niekedy oblozene zemle a davali ste ich do mraziaku? chcem mm urobit, ked bude so mnou v porodnici, len neviem ci sa to vobec da 😖
ahojte, ja varim aj na zajtra, nech mozeme v nedelu vegetit :D
u nas hov polievka a svieckova na smotane, knedlik 🙂
ahojte my mame dneska rybku z kare plnenu klobasovym maskom a zemiakova kasa a boršč🙂
ahojte 🙂
my dnes na platky nakrajany baklazan a vzdy po dvoch medzi nimi tvrdy syr (vela), obaleny struhanka+vajce a vyprazeny, k tomu zemiakova kasa, je to veeelka mnamka.
http://voyo.nova.cz/multimedia/epizody/lilkove-...
Zajtra hovadzi vyvar a asi kuracie stehna s ryzou.
My dnes máme špenát so zemiakovou kašou a volským okom
Falošná sviečková na smotane, knedľa, včera lievance.
hovadzi platok s tarhonou (vcera), dnes zvysky a ja slize s cukrom. zajtra bravc. polievka, bravcove kare so sus. slivkami na smotane a pyre kasa 😉
mymáme ešte kuriatko a urobila som paradajkovú polievu 😀
u nas dnes parene buchty domace a zajtra bude masova rolada so zem.kasou,paradajkova polievka a ako dezert dobosova torta 🙂
Sójový guláš a karfiolové placky so zeleninou.
Tie placky sú úplne úžasné, ako vegetariánsku pochúťku odporúčam 🙂 Síce zasýti na kratšiu dobu, ale fajn odľahčenie 😉
Prave sme dojedli karfiolove fasirky,uz tu bol na ne link...fakt dobreee 😝
ahojte 🙂 , vcera sme behali po meste, tak som len ugrilovala kura, k tomu zapecene zemiacky....dnes boli spagety s mäskom a syrom, paradajkova polievka a mrkvove tasticky..zajtra bude kuracia polievka a alobal /mäsko bravcove, kuracie stehna, cibula, slaninka a zemiacky na kolieska/..kolacik este neviem aky..
raznici pecene v remoske z kuracieho, bravcoveho maska, cibule a cukety
Na obed sme mali zo vcera segedin,na veceru zemiakovy privarok,pecena klobaska,chleba:-P
Žemľovkuuuuuu, mňaaaaaaaaaaam 😵 😵 😵
ja som dnes robila v rure pecene bravcove a hovadzie masko a ryzu 🙂
Tak ja dnes zapeceneho pangasiusa v nivovej omacke,polievka slizova.. a poobede ideme k mojej mame na Gordon Blue 😵
hrášková polievka,grilované kur.stehná a ryža,upiekla som hruškový koláč 🙂
u nas dnes tradicne kuraci vyvar s rezancami, sekana, zemiakova kasa, ladovy salat a muffiny ako dezert 🙂

@zuziq ,ved určite len mladu žihlavu ta je najlepšia a hlavne nejaku zo svojej zaharadky nie taku sidliskovu ocikanu od psov 😀 😀 😀