icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

abriela
2. dec 2013

@womankc DNES mi jedna kocka pripomenula zazvorovniky. Robila som ich aj jedla prvykrat pred rokom. Poznas? www.mimibazar.sk/recept.php?id=12356
Tiez by som privitala nieco suche a nove

abriela
2. dec 2013

@juranka niekto uz pecie na vianoce v novembri, niekto par dni pred vianocami. U nas doma sa vzdy pieklo 2 dni pred stedrym vecerom, a den pred sa robili plnky. Ja peciem asi tyzden pred vianocami.

miruska73
2. dec 2013

@levandullka naaaaaaaaaaaaaadhera,klobuk dole....

smuhyta
2. dec 2013

@hatapkagb maju v albume lululka555 aj s fotkou chuti este lepsie ako vyzera 😝 ,,fakt super len ja som dala len normalnu sojovu neviem aka je to sladka sojova 😀 😀

hasleerka
2. dec 2013

@juranka no u nás by to bolo už skoro, bo by sme to pojedli, .. inak si myslím že už v pohode môžeš

madono
2. dec 2013

@abriela pozerala som recept na tie zázvorníky /ja ich poznám z Ikea/, ale vieš mi poradiť čo je to salajka???

madono
2. dec 2013

Zajtra máme v pláne polievku zo strúhanej mrkvy s mrveničkou a tvarohovo-marhuľovú žemľovku. A na stredu má manžel v pláne bryndzové pirohy, dnes si k tomu vyhľadal foto recept a povedal, že je to "easy", tak sa nechám prekvapiť... čo ma však určite neprekvapí bude múka po celej kuchyni. 😀 😀 😀

titkovamiriam
2. dec 2013

dnes sa u nas dojedalo a pred chvilkou som postavila na kapustnicu na zajtra lebo,,akcia-kupiť Michalovi oblek,,bude nadlhooooo..... 😀 😀

titkovamiriam
2. dec 2013

@abriela milujem zazvorníky-ja robím takéto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37700

irsina83
2. dec 2013

Ahojte, pridavam foto z nedelnajsieho thajskeho varenia mojho manzela a dnesny teply salat z blansirovaneho kelu s opecenou zeleninou s bylinkami.

titkovamiriam
2. dec 2013

@irsina83 mnam !!! fotky na zjedenie 😉 😉 !

irsina83
2. dec 2013

@titkovamiriam dakujemmm 😵

irsina83
2. dec 2013

@titkovamiriam aj ja mam doma kapustnicu, svagrina mi dala a je uzasnaaa, mnam 🙂

titkovamiriam
2. dec 2013

@madono
salajka sa dava miesto kypriaceho prasku,alebo sody bikarbony-je bezne dostupna v potravinach,no a kedze som chemik je to hydrogenuhlicitan amonny-amónium

danielita18
2. dec 2013

@madono to je kypridlo namiesto tooho môžeš použiť sódu bikarbónu ja som vyučená cukrárka avcsinou sme to používali na slané pečivo

hasleerka
2. dec 2013

@titkovamiriam to ideš ešte teraz variť???

titkovamiriam
2. dec 2013

@hasleerka jasne 🙂 mam prichystane dve detektivky čo som nestihla pozriet cez vikend tak vydržím

siska53
2. dec 2013

My zajtra cukinova polievka na kyslo,opekane zemiaky (mala len,uvarene) a tofu v paradajkovej omacke.deti maju este masko.

njonja
2. dec 2013

Na zajtra mame langose z chladnicky, rybie file so zemiacikmi a zvysky rizota s cukinou, paradajkami, fazulkami a mrkvickou...

m_ij_ka
3. dec 2013

raňajky pre moje baby krupicová kaša 🙂

loknicka
3. dec 2013

tak dnes sampionova polievka a spagety s mletym masom 🙂

womankc
3. dec 2013

@abriela hej poznám, svokra ich po dva roky robila a je to fakt vynikajúce , ja som ich ešte neskúšala veru , včera mi tak neviem ako pricestovali do hlavy , že snehové pusinky šľahané z trstinového cukru a do toho pekanové oriešky

womankc
3. dec 2013

@madono salajka je jelenia soľ , je to niečo ako sóda bikarbóna, dá sa to bežne kúpiť v potravinách

womankc
3. dec 2013

@irsina83 v tvojom blogu nebol k tomu thajskému jedlo recept, bola by si taká dobrá a mohla ho pridať, ak je to možné?????? je to presne gusto môjho mm a zaslúžil by si veru dačo dobré 🙂

womankc
3. dec 2013

ahojte ja som včera nič nestihla uvariť, podokrmovala som moju smečku systémom , co dúm dal, dlho predlho som prala , zviešala a žehlila, ale som víťaz !!!! 🙂 , predvarila som si fazuľkovú polievku , dnes len dovarím. a ako druhé bude cvikľový šalátik s bielym jogurtom a sľúbené zemiakové placky a ak budem horieť nekonečnou láskou dnes , tak k tomu ešte soté z kuracinky

vieruna
3. dec 2013

@irsina83 ak to nie je tajomstvo sefkuchara, tak aj ja by som si prosila recept na thajske jedlo aj ten kelovy salat 🙂 fakt to vyzera prudko jedlo. mnam

madono
3. dec 2013
jankasz
3. dec 2013

Ahojte zienky,mohla by som vas poprosit o nejaky dobry recept na vianocne oblatky...taky ktory mate overeny,aby sa aj cesto nelepilo...dakujeem 😉

danielaj
3. dec 2013

ahojte, my sme včera mali dojedačky z nedele, ako vždy v pondelok a dnes varím gulášovú polievku , špenát, varené zemiaky a varené vajíčko, pekný dník 🙂

vieruna
3. dec 2013

@danielaj danka co sa opakujes? 😎 My sme mali vcera dojedacky z vikendu a na dnes som prichystala spenat s varenymi zemiakmi 😀 len nasi maju k tomu radi prazenicu 🙂
Vcera deti robili medovnicky, tak nam uz rozvoniava domcek. Kedze to nikdy nikto neje, tak som rozmyslala, ze dam do vazy cecinu a na nu to navesam ako ozdoby. Mozu kazdemu rozpravat, ze to oni robili 🙂