icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lululka555
3. dec 2013

@zklimekova jéééé, tí smajlíci su super,detičky sa potešia 😉

lululka555
3. dec 2013

@juranka som rada,že chutilo 😉

womankc
3. dec 2013

dievčatá toto mi štrnglo do očí http://varecha.pravda.sk/recepty/pohankovy-naky...

smuhyta
3. dec 2013

ja som dnes varila az jednu mrkvicku pre baby na obed 😀 😀 a ako chutila? Estellka si pochutnala a ked skoncila tak mi vyhodila tanier z ruky a mrkvicka skoncila na koberci a Victorka mala iba mliecko 🙂 a ja si dam zeleninovy salatik a hotovo

titkovamiriam
3. dec 2013

u nas teda bola ,,nočná,,kapustnica a spravila som kysnuty kakaový závin ku kavičke 🙂 🙂

titkovamiriam
3. dec 2013

@tanicka696 ja robím cícerovú ako zo sucheho hrachu-namočím cez noc,potom uvarím s koreninami-vela cesnaku,majoranky,čierneho korenia,soľ,rozmixujem a podavam bud s opečeným chlebom alebo s ,,maďarským hráškom,,-inak mam doma jeden sačok tak ho večer namočím a zajtra bude super polievka

trudka4
3. dec 2013

Dnes k večeři :

Voňavé, křupavé #rohlíky

Suroviny :
mléko 250 ml
jakýkoliv tuk 60g /já jsem dala olivový olej/
mouka hladká 500 g
sušené droždí 5 - 7 g
sůl 1 kl
cukr 1 kl

Postup :
Pekárna mi vypracovala a vykynula těsto.
Těsto jsem si rozdělila na 16 stejně velkých kousků, každý vyválela na asi 4 mm vysoký ovál a z nich vytvarovala rohlíky. Nechala jsem aspoň 30 minut zase kynout. Potřela rozšlehaným vajíčkem a pekla v rozehřáté troubě na 180 stupňů, asi 15 minut. Nechávám zchladnout pod utěrkou.

titkovamiriam
3. dec 2013

@trudka4 krásne!!!!!!

kvietocek7
3. dec 2013

ahojte babenky, robieva tu niekto salmon lasagna?? hladam nejaky dobry receptik 🙂

kvietocek7
3. dec 2013

@trudka4 vaaau ako z obchodu 🙂 teda este krajsie a urcite aj chutnejsie mnaaaam 🙂 🙂
musim vyskusat. Pecies v elektrickej rure ci?

titkovamiriam
3. dec 2013

@kvietocek7 ja robievam bologneze,akurat ich na senzi varí Massimo 😀

hanka_xy
3. dec 2013

Takže dnes sme mali opekané zemiaky a morčacie mäso na nivovej omáčke + mrazená kukurica osmahnutá na masle - mňam + zeleninový šalát a deti nivu neľúbia, tak tie mali paprikáš z morčacieho a cestovinku 🙂

joannas
3. dec 2013

@titkovamiriam a čo maš digi či čo?že či nemame aj mi ten program senzi 😀

trudka4
3. dec 2013

@kvietocek7 děkuju za pochvalu. Ano, peču v el. troubě

efci
3. dec 2013

Cez vikend bola zeleninova s krupicovymi haluskami a na zelanie synatora kuracie na smotane na kyslo s kolienkami. A prvu avdentnu sme zavrsili varenym vinkom a pernikom 🙂 Dnes a zajtra kuraci vyvar a fasirka so strukovym privarkom. Stvrtok pecena panenka a asi k nej dusena kysla kapusta a pecene zemiaky.

titkovamiriam
3. dec 2013

@joannas
cez digi senzi nejde,ide mi len cez telku-cez volnu antenu 🙂

joannas
3. dec 2013

@titkovamiriam a ako sa to da cez volnu antenu?to mam kupiť antenu?

titkovamiriam
3. dec 2013

@joannas
nam to nabehlo priamo v telke a mame to aj na starej kde mame setbox/tak niak sa to píše 😅 /co mame digi tak tam je vsetko mozne ale senzi tam nieje,tam varim na tv paprika alebo ceskych staniciach.

joannas
3. dec 2013

@titkovamiriam aj my mame digi ale nenašla som to tam

joannas
3. dec 2013

@titkovamiriam tak setobox nemame,

titkovamiriam
3. dec 2013

@joannas a telka ti asi bez digi nejde že?maš starši tip,lebo ja možem ist cez digi alebo cez telku inak najdes tie recpty aj na nete co som vcera davala link

sono2
3. dec 2013

Momentálne.? Pečené gaštany. Víkend sviečková

joannas
3. dec 2013

@titkovamiriam neviem ale asi ten setobox v tv nemame,tv mame 4roky LCD,,,a nemusim mať všetky recepty 😀 však?

anavila
3. dec 2013

cesnacka bude zajtra a masovy gulás s nokmi. A cez vikend sme mali králika, manzel chcel naprirodno, tak s ryzou a pecenymi zemiakmi, bol to riadny kraličisko, cisty vypitvaný vážil 2,4kg 🙂 prvy zabity z nášho vlastneho chovu. A vcera som robila na veceru na odporučanie mojej kamosky z Detvy zapekanky....fajnotka riadna, ktovie, preco sa to u nas na vychode nerobi...u nich to predavaju v stankoch ako langoše.

emma2310
3. dec 2013

@trudka4 vobec sa mi nepodarili ako tebe skusala som dnes v noci ani netusim ako si ich tak pekne uvalkala

marianna2468
3. dec 2013

@monikaresovska daj ich do krabice,dobre uzavri a nechaj na balkone alebo niekde vonku,kludne do vianoc,oni zmaknu urcite,uvidis🙂

trudka4
3. dec 2013

@emma2310 který recept myslíš ?

kvietocek7
3. dec 2013

@titkovamiriam tie mi moc nechutia, ale ma zaujal trosku zdravsie co je v kombinacii salmona napr so spenatovymi listami. So salmonom si neskusala pripravit?

zuzub
3. dec 2013

takže zajtra zapkaná kuracinka a zemiačky, kačacia polievka a rezanky, smotanovo - pudingový koláč, a vianočný punč 😵
a zajtra síce nie je nedeľa, ale máme u nás doma vianočné stretnutie " 4 generačný babinec" moja babka, mamina,mojej maminy segra, ja, a samozrejme moja Simča 😀
a včera sme stíhali upiecť linecké orieškové koláčiky 🙂

attena
3. dec 2013

@lululka555 receptik poprosim na tie kvietky ,vdaka