icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

levandullka
8. dec 2013

@linda144 V mojom albume ,,Pečenie" je presný recept 🙂

m_ij_ka
8. dec 2013

rajčinová polievka, špagety s mletým mäsom , syr

linda144
8. dec 2013

@levandullka dakujem, viem, ze na nete je plnooo receptov ale mne sa pacia presne tieto tvoje 🙂

levandullka
8. dec 2013

@linda144 Dakujem pekne za mile slova 🙂. Potesili a zahriali 😵

lululka555
8. dec 2013

ahojky ,dnes vývar so zeleninou a slížami, morčacie prsia zapečené s mozzarelou,rajčinami a bazalkou, k tomu pečené zemiaky 😉
a perník so sekanými orechami s ríbezlovým džemom a čokoládou. 🙂

juranka
8. dec 2013

tak nakoniec som s z toho kare vysmolila take, ze spanielske vtaciky ale nebalila som to do maska a davala som vajicko, parok a sampinony (namiesto uhorky lebo som nemala) priamo do omacky, bolo to mnam 😀

lienka2
8. dec 2013

dnes hovadzi vyvar s maskom zeleninkou a rezancami, zapecene vykostene kuracie stehna so slaninkou cibulou a jablkami, k tomu pecene zemiacky.. kolacik som nerobila, vcera sa dojedol pernik.. ale piekli sme linecke kolaciky a maslove susienky na vianoce..

baby mate niektora nejaky osvedceny recept na vianocne pecivo kde ide aj kokos?

zuzkat1
8. dec 2013

My vcera dukatove buchty,vajickova polievka a dnes grilovane kur.prsia,pecene zemiaky,grilovana zelenina a ladovy salat. A ked sa mala zobudi budeme piect druhu varku lineckych kolacikov.

Kedy budete robit bratislavske rozky? Ak urobim zajtra ci pozajtra to vydrzi do vianoc? Ci radsej az tesne pred? Dakujem

zuzkat1
8. dec 2013

@lienka2 ja robim kokosove pusinky.

adulikka
8. dec 2013

Robila pizza tyčinky.sú super

adulikka
8. dec 2013

A minulu nedeľu kysnute slivkove oči 18 kusov.bolo na dva dni.deti aj do školy zobrali

sharmana
8. dec 2013

Včera: zeleninová polievka, palacinky s vanilkovým pudingom, banánom a posypané prášk. cukrom
Dnes: polievka detto, kuracie prsia nadrobno pokrájané podusené s cesnakom, hráškom, rajč. pretlakom+ tarhoňa

luciaq
8. dec 2013

dnes varil milacik: kuracia polievka, rizoto s kuracim maskom, pirohy so struhankou a jelenie medailonky so sipkovou omackou a pecene zemiaky. vcera sme piekli medovnicky a medvedie labky, v utorok pokracujeme v peceni

danielaj
8. dec 2013

ahojte, ani nemám kedy sem nakuknúť, čo dobré varíte, pečiete, doma bojové podmienky, prerábame, všade bordel, včera sme mali hŕstkovú polievku z piatka, vyprážané rybie filé, hranolky, domáca tatarka bez vajca, dnes slepačia polievka, pečené kura na hruškách a jablkách, ryža, fašírky a zemiakový šalát, koláčik si deti rozkázali perník, tak už sa pečie a ešte urobím čoko puding s banánmi a piškótami, a už spisujem zoznam, čo budem piecť na Vianoce, ešte týždeň a začítam, už sa tešíííím, pekný dník 😉

danielaj
8. dec 2013

@womankc dobre si pamätáš, áno mám ju už skoro 2 roky a zatiaĺ len pozitívne hodnotím, suším všetko ovocie, rajčiny, huby... 😉

danielaj
8. dec 2013

@lululka555 aj ja pečiem perník 😀

barbora84
8. dec 2013

Nase vikendove menu:
Sob: hovadzi vyvar so zeleninou, pecene kuracie stehna a kridla, zapekane zemiaky, marhulovy kompot
Ned: polievka detto, hovadzi gulas a ako priloha zemiaky 🙂

lululka555
8. dec 2013

@danielaj čítala som 😉 , ja som ho musela urobiť,už tri dni mi chutil 😝

juranka
8. dec 2013

@zuzkat1 tie bratislavske rozteky urcite rob az tesne pred vianocami 😉

m_ij_ka
8. dec 2013

naša večera chlieb s pečeňovou paštékou a cibuľkou, babám chutilo 😀

eva7780
8. dec 2013

@lienka2 ja chcem tento rok robit http://www.svetvomne.sk/index.php?com=strava&mo... ,idem ich robit prvy x

zuzub
8. dec 2013

Ahojte, včera sme mali dojedačky z piatka zeleninové rizoto a mrkvová polievka, dnes morčacie mäsko na šampionoch a zemiaková kaša , uhorkovo-paradajkový šalát.
včera som stihla urobiť kávové zrná a florentínky 😵 😵 😵

luciok
8. dec 2013

Ahojte,dnes sme jedli pečené kuracie stehná, vykostené a naplnené krabími tyčinkami - chutilo to výborne!! V piatok som piekla nutelové briošky ako mikulášsku maškrtu

curkacik
8. dec 2013

@mysiatkoo motem poprosit recept? Dakujem

anaku
8. dec 2013

@adulikka mozte hodit receptiky na tycinky aj oci, alebo blizsie napisat, ako ste to robili? Dakujem 🙂.

mysiatkoo
8. dec 2013

@curkacik kde co ako ktory recept??? nejde o omyl nahodou? ja som tu dobre cez pol roka uz neprispela 😀
ale v podstate vdaka za upozornenie, davno som si neprelistovala fotecky... tymto vas tu "stare" spolukuxarky pozdravujem a tesim sa na vianocne inspiracie - isto nakuknem 😉

m_ij_ka
9. dec 2013

naše raňajky plnené sendviče /maslo, šunka, rajčina, paprika, syr/, čaj 🙂

womankc
9. dec 2013

@jasminet tak ale furt lepšie ako dostať po papuli heheheheheh 😀

womankc
9. dec 2013

@pipinka4 aj ja tak robím presne, ale nie každý to tak praktizuje, preto som to rozpísala, ale ja aj to čisté maslo ešte rozšľahám do hladka

womankc
9. dec 2013

@danielaj no fučí poctivo už dva dni v kuse hehehehehe, sušila som banány , tie mi hneď zjedli, huršky , mandarínky, pomaranče , jablká