icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
10. dec 2013

my sme včera dojedali z nedele, dnes som zase behala po zubároch, som úplne mimo, zub bolí a bolí, ☹ tak som len uvarila cesnakovú polievku a tvarohové domáce rezance a včera som si konenčne zamiesila na medovníčky, už malo by´t cesto aspoň 3 týždne zamiesené , aby pekne odstálo, ale tak nestíham tento rok, rekonštruujeme , tak bordel všade a roboty vyše hlavy 😒

imanuel
10. dec 2013

U nás dnes a na zajtra: Paradajková polievočka s cestovinkou,
: večera - Cestovinka so šunkou, zeleninou, kečupom, syrom a pizza korením.
: Knedľa s kuracím mäskom na smotane,
: Zapekané kur.prsia so šunkou a syrom, obloha ryža. 🙂
Včerajšia večera: opekance s makom + mliečko. 🙂
Dnes som mala chuť variť. 😀 😀 😀

bklaudia
10. dec 2013

@titkovamiriam všetko vyzerá veľmi chutne 🙂 prosím ťa na tie karamelovo škoricové keksiky by si mohla dať recept? Ďakujem!

vieruna
10. dec 2013

Ahojte. U nas sa vcera dojedala z weekendu plnena paprika. Na dnes som nachystala fazulovy privarok s takej malinkej bielej fazulky. Este neviem, ci so sekanou, alebo nieco podobne. V nedelu sme s dvojickami piekli medvedie labky. Zjedli tretinu este suroveho cesta .... ze jaka dobrotecka 😀 A dnes vecer sa este rozhodnem, ci skusim pardubicke pernicky, alebo si upeciem platy na medove rezy

dasiacik
10. dec 2013

@danielaj
Dakujem pekne 🙂

bklaudia
10. dec 2013

Dakujem. Uz robim karamel.

bklaudia
10. dec 2013

Ahojte. Takze dnes varim spenatovu polievocku s maskom a vajickom a hydinove rizoto bude to aj na zajtra. Este peciem karamelovo skoricove keksiky 😉

mima2778
10. dec 2013

Ahojte,dnes zapekane zemiacky este zo vcera, karfiolova mliecna polievka s haluskami a kolacik 🙂

lucikatn
10. dec 2013

@danielaj myslím že toto sú troška iné oriešky. Robievala ich moja mamina a sú tiež skvelé ale tieto moje sa pečú na sporáku 😉 takáto http://kouzlodomova.blogspot.sk/2011/08/forma-n...

daniz
10. dec 2013

včera bolo bravčové rizoto+ syr + uhorka,
dnes asi len pečené zemiačky v rúre s bryndzou + kyslé mliečko
kočky vy už vypekáte, ja som ani len nezačala, ale mám už poupratované 😝 - aspoň niečo. 🙂

amdeis
10. dec 2013

Dnes este stale zemiakovo-mliecna polievka na kyslo a na druhe paradajkova kapusta s pecenym masom.

hyta
10. dec 2013

Ahojte, čítam, že nie som jediná, čo je ubehaná. Včera pri tom hnusnom počasí som mala gruntovací deň a tak je na chvíľu všade poriadok. Mali sme len fazuľkový prívarok a vajíčko. Dnes bola polievka šošovicová, k tomu pečené kuriatko s plnkou, ryža, cvikla.V útrobách chladničky sa našiel zabudnutý tvaroh, tak upečiem ešte koláčik.

hasleerka
10. dec 2013

sa asi budete rehotať ale my dnes na obed krupičnú kašu... teraz robí dcéra grécky šalát na večeru

bklaudia
10. dec 2013

@daniz ja tiez zacinam piect len dnes.

zuzkaja
10. dec 2013

@danielaj prosim mohla by si dat recept na tie medovniky dakujem

anaku
10. dec 2013

Dnes kura ako hus podla Petra Novotneho, cervena kapusta, knedla

siska53
10. dec 2013

@hasleerka nebudeme,my sme ju raz mali na obed v skolskej jedalni.
a tiez som,ju zvazovala,len,zatial este nespravila na obed.

siska53
10. dec 2013

Ja som,chora,uz aj na,atb,tak to platam,ako sa,da...spravila,som,detsku paradajkovu zo sacku,pridala navyse pohankove kolienka,sebe som,vytiahla zeleznu zasobu z mrazaka-zeleninove pecene,krokety,spravila zemiakovi kasu a detom,kuracie platky(z domaceho chovu kura) len,tak udusene v kukte,mrkva,tymian,trosku papriky mletej a zahustila,jacmennou mukou. Tu tkz. omacku som ochutnala,dobra bola.a teraz robim babsky recept na kasel 🙂

siska53
10. dec 2013

A ako uskladnujete medovniky? Mne zvacsa splesneju. Svokra nam,to,donesie v papierovej,skatuli,vzdybtam,da cukor,jablko,chlieb..minule som,to vyhadzala von,tak,to nesplesnelo,len,boli tvrdsie,nie tvrde,ale,nie makkucke.
ja ich teda nelubim nejak..ale malemu chutia.
mam ich dat do chladu na balkon a ten chlieb a jablko dat prec?lebo dnes som,zas vyhadzovala.:((

hyta
10. dec 2013

@siska53 Ja držím perníčky v papierovej krabici a dám ku nim nakrájané jabĺčka. Uloženú ju mám na skrinke.Vydržia, kým sa nezjedia, sú vždy mäkkučké, nikdy nesplesniveli.

m_ij_ka
10. dec 2013

naša večera zapekané chlebíky / maslo, malokarpatská saláma, cherry rajčiny, paprika, kečup, syr/, ovocný čaj

eva7780
10. dec 2013

obed rizoto,bude a na veceru som robila tousty 🙂

eva7780
10. dec 2013

oprava- bude aj na zajtra

eva7780
10. dec 2013

@titkovamiriam mozem ta poprosit o recept na tie oriesky?

levandullka
10. dec 2013

Včerajšia večera - úžasné vegánske curry s ryžou 🙂

lydia22
10. dec 2013

Dnes kurací paprikáš s haluškami

emaro1
10. dec 2013

bravčová panenka s olivovou kôrkou, fazuľové strúčiky, zemiaková kaša a bylinkový dresing

ivetka1981
10. dec 2013

pomodoro

titkovamiriam
10. dec 2013

@eva7780 cesto na oriešky:
300g hl.múky,200g masla,150g pr.cukru,citrónová kôra,mletá škorica a klinčeky,2lyžičky kakaa,100g orechov,2 vajcia,pol balíčka pr.do peč,-formičky vymazať naplniť a upiect.plnku môžeš dať akúkolvek doma robievaš-ja väčšinou klasika vymiešane maslo s cukrom a kakaom 🙂