Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte 🙂
my dnes mame kuraci paprikas s cestovinou, polievku nevarim, deti mi vcera ofrflali, ze preco MUSIA kazdy den polievku 😅 , tak dnes mat nebudu.
A na veceru ideme k susedom, robia gulas, tak som zvedava, cim sa nemecky bude lisit od nasho slovenskeho 🙂
A kočky, chcem sa spytat, viete nejaky dobry recept s tofu? Takym tym obycajnym, neudenym. Uz dlho sa odhodlavam, vcera som ho konecne kupila, tak by som nieco chutne chcela spravit.
@hatapkagb vycitala som ju v jednej knihe Recepty zo zivota, na masle/oleji oprazim cesnak pretlaceny, aj 6-7 strucikov, poprasim mukou, zalejem 1,5l vody a pridam na kocky pokrajane zemiaky - cca 6-7ks, podla velkosti, radsej viac. Ked su zemiaky makke, odstavim z ohna, pridam vegetu, rascu, sol, petrzlenovu vnat a ponormym mixerom pomixujem a mozeme papat 🙂, robim k nej opecene rozky alebo chlebik, podla toho co mam doma. Nam velmi chuti, vyskusaj. 😉
@maculik Ahoj, ja robim toto s ryzou: http://varecha.pravda.sk/recepty/korenene-tofu-... Len tam davam klasicke biele tofu, nedavam sojovu omacku, ani kari a je to mnam.
my dnes polievka z červenej šošovice a kapustové strapačky
dnes som navarila karfiólovú polievku , sekanú + zemiakovú kašu + domáci kompót ( jablkový ) . Na večer budem robiť bryndzové pagáče .
@pragmaticka vyzera to vyborne 😉
..a ide sa piecť nugátové rožteky ... podľa tohto receptu https://www.facebook.com/photo.php?fbid=6982663... ,ešte som nerobila, tak snáď sa podaria 🙂
@zklimekova vyzerajú supersky,potom odfot a napis ako chutia, inak Irenka tam má dobre recepty,takže určite budú dobré 😉
@levandullka tak toto je moja verzia tych tvojich hviezdiciek, dala som do cesta hnedy cukor, ze co to spravi a stiedku z vanilkoveho struku a vanilkovy extrakt. Su vyborne, sice to bola prplacka, lebo som ich chcela malicke ale tesim sa z nich 🙂
@lululka555 jasne, napíšem....ale aj ja si tiež myslím, že budú super, už som pár vecí od nej skúšala 🙂
@irsina83 Mas ich krasne 🙂. Ja prave robim cesto a rozmyslam ci neskusim spaldovu muku, ale neviem, neviem… Nemam velmi odvahu, lebo ako pises, je to piplacka a robim z dvoch davok, tak sa mi nechce potom robit dalsie 😅
@pragmaticka Vyzera to super, uz dlhsie sa na nieco tohto typu chystam 🙂
BABY prosííííím ak má niektorá z vás osvedčený recept na perníkovú chalúpku šup sem s ním 🙂 Formičky mi prídu, len chcem niečo čo je naozaj overené a ako to mám spájať.. idem to robiť prvý krát. ĎAKUJEEEEEEEM
@levandullka ja som robila zo spaldovej, neboj sa jej 😉
@irsina83 Prave som zistila, ze som ju zabudla kupit, takze bojim, nebojim, musim robit z bielej 😀
juuuj dievcata som rada ze je tu takato tema ale hlavne ste tu VY..a ze davate aj foto niekedy som bezradna ani casu na rozmyslanie nemam 😀 😀 😀 😀
tak sa spolieham na Vas hned pribehnem na MK a kuk tema a uz som spokojna
lebo vzdy si najdem nejaky napad na obed polievku alebo jedlo alebo kolacik...mnama hned sondujem ci aj suroviny doma mam a hned variiiim..DAKUJEM 🙂
bravcove masko na cervenej paprike s olupanymi paradajkami + hranolky + ryza. Fazulova polievka s klobaskou a mrkvou.
ja som urobila cigansku pecienku z kuracieho maska a k tomu zemiacky 🙂
baby, cesnakovu kremovu polievku robievate aku? cesnak v celku osmazit a potom varit, alebo roztlaceny? kolko strukov/hlav? 😀
Zeleninova polievka so zelenym hraskom a s ryzou, v remoske pecene kuracie stehno s americkymi zemiakmi, paradajkovo-porovy salat 😝 🙂
naša večera baby jedia domácu tresku od dedka s chlebom, ja dnes zhreším cibuľa, horčica, slanina, chlieb 😀
Zienky, idem prvykrat robit medovnicky a uz skor som tu videla recept, na tie, co su hned makke, len uz neviem na ktorej strane, nemate ho niektora ulozeny?Dakujem 🙂
francuzske zemiaky, zavarana cvikla

🙂 u nasas spenatove rizoto alebo losos na grile so spenatom 🙂