Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@hennyinnsbruck Prepáč, ešte som ti zabudla napísať, že sa tam dáva 1 vaječný žĺtok. Tak vám prajem k ataráčiku dobrú chuť.
@hyta dakujem 😉
dnes dojedame kura na paprike a urobila som salat a kapustnica sa vari 🙂
naše raňajky omeleta s hráškom, pečivo, čaj
tak dnes dojedáme zo včera - slepačia polievka, pečené zemiaky s peč. kuriatkom, ryža.. a robím domáce rezance s makom :D
No my dnes,kedze som nestihala,francuzsku polievku zo sacku(muz ju miluje :( ). A spaldove palacinky plnene zeleninou a pre deti aj maskom,plus syr nastruhany.
ahojte sikulky, mate niektora fajny medovnikovy recept ktory nemusi stat v chladnicke?teda min 2-3h
dakujem
@kvietocek7 http://nanicmama.sme.sk/drobne-pecivo/makke-med... cesto nemusi stat a medovnicky su hned makke 🙂
@zuzik307 dakujeeem 🙂 🙂 🙂 idem to hned mrk a pustim sa do toho 🙂
@mizulienka
@erni asi už neskoro kočky, ale nebola som tu, nestíhala som ...recept na kokosky nech sa páči 😉 http://bonvivani.sk/recepty/kokosky
dnes sa u nás dojedalo z nedele, a v nedeľu sme mali slepačiu polievku s rezancami, varené zemiaky a koložvársku kapustu, v sobotu som piekla ešte jednu dávku kokosiek, alebo tú prvú mi zjedli :D a včera som piekla pardubické perníčky @danielaj aj keď mi to nevoňalo, keď sa to pieklo tak hotové sú super .... už mi na nich banda chodí tak asi sa konca sviatkov nedožijú 😀 , .....včera som konečne ozdobila aj medovníkový svietnik keďže na bielkovú polevu som ľavá tak som tam capla poťahovú hmotu na tortu 😉, plus náš párdňový spolubývajúci, ktorý si už pláva v mlieku ....
@zklimekova no pre mna nikdy nie je neskorooo 😀 🙂 ja ich zrealizujem ak nie su zlozite 😉
no dievcata su podareneee 🙂 ja som uz kupila dead ryby tak o zazitok menej ale dufam,ze vyjde dobra polievka
tie cokoladove dobrotky mas nejaky receptik? dakujem
@kvietocek7 sú super a celkom rýchle 🙂
tak, šalát na zajtra hotový,tentokrát s domácou majonézou bez vajec 😉
takze dnes sme dojadli a pred chvilou som dovarila kapustnicu, zajtra bude lepsia, kyslejsia, svokra doniesla bryndzovniky tak som uz teraz dojedena ako kon.Zajtra uz len urobim rybky na veceru a povysavam po detoch a mozme sa vianocovat. Prajem vsetkym kucharockam pekne sviatky 🙂
maso v zemiakovej placke
@zklimekova tie čokoládové kolace vyzerajú super .poprosim recept
vajcovy konak 😀 ... .........len neviem co z 12 bielkov co ostali 😕 😕 😕 len nie pusinky minuly rok som ich vyhodila to u nas nejde.... a aby sme len nepili tak sme aj jedli .... bratislavske pliecko s knedlou a mexicky gulas s ryzou... a nedelna polievka....
@tanitta http://varecha.pravda.sk/recepty/anglicke-sucha..., robim tieto suchariky z bielkov, davam aj orechy namiesto mandli
náš obed šošovicová polievka s hríbami, ryža s opekaným bravčovým mäsom na cibuľke, uhorka
keďže túto našu skupinu o varení navštevujem najčastejšie tak vinšovanie pre všetky kucháročky:
Keď k štedrovečernému stolu zasadneme, myslíme na tých, čo radi máme.
Posielame anjela, aby vás chránil, posielame lásku, v ktorú veríme,
posielame plamienok, nech vám v srdci blikoce
a prajeme vám tie najkrajšie Vianoce.
ahojte babulky unas sa dnes dojedalo kura s ryzou a kuraciu polievku mame este na zajtra ...a dnessom urobila salatik a dorobila puncak a naplnila veterniky karamelovou plnkou a slahackou ale tu som nedala na vsetky radsej dorobim neskor ...a zajtra spravime kapusticku a rybku a pupacky a mame veget ..vcera prisla na navstevu svokrusa s este teplymi skvarkovymi pagacmi a s takou rychlou jahodovo tvarohovo zelatinovou tortickou lebo nasa lasocka mala vcera tri rocky a rozkazala si torticku ako darcek tak starka rychlo piekla a vecer dobehla aj s tortou a mi jej chceme robit oslavu az v januari aj s poriadnou tortou...BABULKY PRAJEM VAM KRASNE SVIATKY PREZITE SO SVOJIMI MILOVANYMI ....
Dnes som robila kapustnicu aby sa pekne ulezala 😉 a je velmi dobra uz sme si aj dali 🙂
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1187-slo...
no a kapustnica tiež hotová(rebierka som stihla ešte za horúca poobhryzovať 🙂 )

pridávam foto laskoniek...oni vyzerajú pekne na prvý pohlad... chcem ,aby ste mi poradili čo som urobila zle ,lebo keď ich chcela odlepiť boli prilepené ku papieru a aj sa mi potom polámali ...ďakujem za odpoveď .