icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adulikka
22. dec 2013

pridávam foto laskoniek...oni vyzerajú pekne na prvý pohlad... chcem ,aby ste mi poradili čo som urobila zle ,lebo keď ich chcela odlepiť boli prilepené ku papieru a aj sa mi potom polámali ...ďakujem za odpoveď .

hyta
23. dec 2013

@hennyinnsbruck Prepáč, ešte som ti zabudla napísať, že sa tam dáva 1 vaječný žĺtok. Tak vám prajem k ataráčiku dobrú chuť.

hennyinnsbruck
23. dec 2013

@hyta dakujem 😉

eva7780
23. dec 2013

dnes dojedame kura na paprike a urobila som salat a kapustnica sa vari 🙂

m_ij_ka
23. dec 2013

naše raňajky omeleta s hráškom, pečivo, čaj

maminka2013
23. dec 2013

tak dnes dojedáme zo včera - slepačia polievka, pečené zemiaky s peč. kuriatkom, ryža.. a robím domáce rezance s makom :D

siska53
23. dec 2013

No my dnes,kedze som nestihala,francuzsku polievku zo sacku(muz ju miluje :( ). A spaldove palacinky plnene zeleninou a pre deti aj maskom,plus syr nastruhany.

kvietocek7
23. dec 2013

ahojte sikulky, mate niektora fajny medovnikovy recept ktory nemusi stat v chladnicke?teda min 2-3h
dakujem

zuzik307
23. dec 2013

@kvietocek7 http://nanicmama.sme.sk/drobne-pecivo/makke-med... cesto nemusi stat a medovnicky su hned makke 🙂

kvietocek7
23. dec 2013

@zuzik307 dakujeeem 🙂 🙂 🙂 idem to hned mrk a pustim sa do toho 🙂

zklimekova
23. dec 2013

@mizulienka
@erni asi už neskoro kočky, ale nebola som tu, nestíhala som ...recept na kokosky nech sa páči 😉 http://bonvivani.sk/recepty/kokosky

zklimekova
23. dec 2013

dnes sa u nás dojedalo z nedele, a v nedeľu sme mali slepačiu polievku s rezancami, varené zemiaky a koložvársku kapustu, v sobotu som piekla ešte jednu dávku kokosiek, alebo tú prvú mi zjedli :D a včera som piekla pardubické perníčky @danielaj aj keď mi to nevoňalo, keď sa to pieklo tak hotové sú super .... už mi na nich banda chodí tak asi sa konca sviatkov nedožijú 😀 , .....včera som konečne ozdobila aj medovníkový svietnik keďže na bielkovú polevu som ľavá tak som tam capla poťahovú hmotu na tortu 😉, plus náš párdňový spolubývajúci, ktorý si už pláva v mlieku ....

kvietocek7
23. dec 2013

@zklimekova no pre mna nikdy nie je neskorooo 😀 🙂 ja ich zrealizujem ak nie su zlozite 😉
no dievcata su podareneee 🙂 ja som uz kupila dead ryby tak o zazitok menej ale dufam,ze vyjde dobra polievka
tie cokoladove dobrotky mas nejaky receptik? dakujem

zklimekova
23. dec 2013

@kvietocek7 sú super a celkom rýchle 🙂

gianni
23. dec 2013

tak, šalát na zajtra hotový,tentokrát s domácou majonézou bez vajec 😉

katkas1
23. dec 2013

takze dnes sme dojadli a pred chvilou som dovarila kapustnicu, zajtra bude lepsia, kyslejsia, svokra doniesla bryndzovniky tak som uz teraz dojedena ako kon.Zajtra uz len urobim rybky na veceru a povysavam po detoch a mozme sa vianocovat. Prajem vsetkym kucharockam pekne sviatky 🙂

iinuska
23. dec 2013

maso v zemiakovej placke

adulikka
23. dec 2013

@gianni aj ja dokončila šalát a tiež dala domácu majonezu bez vajec . Už aj kapustnica hotova aj kolace medove platy aj slonie slzy.obalene ryby.kurča.rezne...už sadla pijem kávu a bavorak s manželom...deti ešte dorabaju banan piskota v cokolade

adulikka
23. dec 2013

@zklimekova tie čokoládové kolace vyzerajú super .poprosim recept

tanitta
23. dec 2013

vajcovy konak 😀 ... .........len neviem co z 12 bielkov co ostali 😕 😕 😕 len nie pusinky minuly rok som ich vyhodila to u nas nejde.... a aby sme len nepili tak sme aj jedli .... bratislavske pliecko s knedlou a mexicky gulas s ryzou... a nedelna polievka....

efci
23. dec 2013

Kapustnica hotova, salat tiez, 7 druhov napecenych, Vianoce mozu zacat.
Stastne a vesele Vianoce dievcata!!!

maminka11
23. dec 2013

@tanitta http://varecha.pravda.sk/recepty/anglicke-sucha..., robim tieto suchariky z bielkov, davam aj orechy namiesto mandli

titkovamiriam
23. dec 2013

dnes sa u nas dojedalo a bolo finale v pečení koláčov posledné boli kysnué osie hniezda a vianočka a z ich bielkov kokosky

m_ij_ka
23. dec 2013

náš obed šošovicová polievka s hríbami, ryža s opekaným bravčovým mäsom na cibuľke, uhorka

zklimekova
23. dec 2013

@adulikka sú to pardubické perníčky , recept som si odpísala z albumu od @danielaj 😉

titkovamiriam
23. dec 2013

keďže túto našu skupinu o varení navštevujem najčastejšie tak vinšovanie pre všetky kucháročky:

Keď k štedrovečernému stolu zasadneme, myslíme na tých, čo radi máme.
Posielame anjela, aby vás chránil, posielame lásku, v ktorú veríme,
posielame plamienok, nech vám v srdci blikoce
a prajeme vám tie najkrajšie Vianoce.

miruska73
23. dec 2013

ahojte babulky unas sa dnes dojedalo kura s ryzou a kuraciu polievku mame este na zajtra ...a dnessom urobila salatik a dorobila puncak a naplnila veterniky karamelovou plnkou a slahackou ale tu som nedala na vsetky radsej dorobim neskor ...a zajtra spravime kapusticku a rybku a pupacky a mame veget ..vcera prisla na navstevu svokrusa s este teplymi skvarkovymi pagacmi a s takou rychlou jahodovo tvarohovo zelatinovou tortickou lebo nasa lasocka mala vcera tri rocky a rozkazala si torticku ako darcek tak starka rychlo piekla a vecer dobehla aj s tortou a mi jej chceme robit oslavu az v januari aj s poriadnou tortou...BABULKY PRAJEM VAM KRASNE SVIATKY PREZITE SO SVOJIMI MILOVANYMI ....

slimstar
23. dec 2013

Dnes som robila kapustnicu aby sa pekne ulezala 😉 a je velmi dobra uz sme si aj dali 🙂
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1187-slo...

gianni
23. dec 2013

no a kapustnica tiež hotová(rebierka som stihla ešte za horúca poobhryzovať 🙂 )