icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
2. jan 2014

naša večera pečené zemiaky, maslo,

mizulienka
2. jan 2014

@danielaj dakujem velmi pekne 😉

fatima30
2. jan 2014

@danulaus
dakujem a priblizne kolko toho oleja lebo cukor si prisposobim 😀

anavila
2. jan 2014

joooooooj nejaky tip na zajtgrajsi podotykam LAHKY obed? tie mastne akaloricke sviatkove jedla, no fuj, ved uz ani neprejdem cez dvere 😀 😀 😀 😀

gucz
2. jan 2014

@anavila zeleninové rizoto napríklad? ja som dnes piekla kurča a k tomu Basmati ryžu a ešte som uvarila šošovicovo zeleninovú polievku

irsina83
2. jan 2014

Nasa Silvestrovska vecera, pstuh s pecenymi zeliakmi s tymianom a zeleninovy salat s balsamicovym octom. Mnam, pochutili sme si 🙂

ingrid56
2. jan 2014

ahojte maminky-kucharky , mate niektora nejaky recept na marinovane bravcove alebo kuracie masko? a na nejake rychle a lahke cestovinky?

salome_82
2. jan 2014

My dnes karfiol ako mozočok a k tomu pečené zemiaky 🙂

vieruna
2. jan 2014

Ahojte 🙂 my sme dnes dojedali Novorocny obed. Dusene bravcove stehno na sampionoch a ryza. Skoro som odpadla, ked si deti dnes dva krat vypytali kapustnicu. Uz aj vacsina kolacov je dojedena, tak asi je najvyssi cas dat sa na nejaku odlahcenu stravu. Lebo teda musim sa pochvalit, tieto sviatky sa mi mimoriadne vsetko podarilo a celkom sa to podpisalo na mojom zadku 😀 Uz aby som isla do roboty 🙂

ingrid56
2. jan 2014

@irsina83 ahoj, mozem sa spytat ako robis tuto brokolicovo kelovu polievocku? Dakujem krasne ;)

raszuz
3. jan 2014

Ahojte, dnes obed zo vcera, len uvarim nejaku polievku, lebo vcera sa zjedla a budem asi robit sosovicovu a na veceru sa chystam robit makove rezance, len este pouvazujem, ako veeelmi budem leniva, ci budu cestoviny z obchodu, alebo si sama spravim 😀

veverka24
3. jan 2014

Treska a zelerovo zemiakove pyre.. Mnamka
Plus dojedacka sosovicova polievka alebo cesmacka.. Len si vybrat🙂

ifkael
3. jan 2014

Cesnacka, halusky- strapacky s kyslou smotanou a na zajtra budu vajcove. A juhoslovanske rozky - plnene salamou a syrom.

A zarobene cesto na pite jablkove- to urobim az cez vikend

siska53
3. jan 2014

Zeleninova polievka s cervenou sosovicou a zelenou fazulkou a bryndzove halusky (polovica spaldovej muky,polovica klasickej). Polievka bude aj na zajtra.🙂

danulaus
3. jan 2014

@fatima30 aby vznikla kasa, ale nie moc riedka, aby nevytekala, asi deci 🙂 zacni s pol deckom a potom postupne prilievaj az kym nevznikne husta kasovita hmota.

m_ij_ka
3. jan 2014

zasmažená polievka, mäso na šťave s hráškom, zemiakové pyré

marlenka75
3. jan 2014

Špagety Carbonara.

rencica
3. jan 2014

Sosovicova polievka s mrkvou a napacovany losos na masle so zemiakmi pecenymi a rajcinovo cibulovy salat k tomu..

hyta
3. jan 2014

U nás polievka z miešanej zeleninky, zahustená pohánkovými vločkami. Druhé losos na masle s bylinkami a opečené zemiaky, zeleninový šalát.

danielaj
3. jan 2014

ja som dnes varila hríbovú polievku so zemiakmi a mrveničkou a máme ešte aj kuracie soté s čínskou zeleninkou aj pečené diviačie stehno, tak som urobila de´tom domáce rezance s makom, tvarohom , s grankom, aké chceli a upiekla som chlebík 😉

tretulka
3. jan 2014

aj u nas zeleninova polievka - brokolica, hrasok, mrkva, kukurica s mrvenickou, granadir

irsina83
3. jan 2014

Vcera sme mali hovadzi vyvar s pecenovymi haluskami, marinovanu panenku podla Kellera - moj manzel robil , zemiakove pyre a salat z peceneho karfiolu. A dnes paradajkova polievka s tarhonou a pohankou k obedu panenka zo vcera a teraz idem navarit kuracie cili s hnedo-ciernou ryzou a pre manzelpvu babicku upeciem mrkvovu diabeticku babovku,

tanitta
3. jan 2014

rostenka +ryza chlapi hranolky(solim surove zemiaky az potom prazit su menej nezdrave 😉 ), zajtra po mäsovych dojedackach sisky a pizza

lydia22
3. jan 2014

My dnes halušky s tvarohom a na večeru palacinky

zuzzuli
3. jan 2014

My sme dnes na obed este dojedali svieckovu s knedlou a na veceru budu rezance s tvarohom al. grankom al. kto si co da 😉

silvinuska6
3. jan 2014

@lydia22 tak to by som si dala 😀

raza
3. jan 2014

@irsina83 prepáč, zas ťa budem otravovať, ale to ty zato môžeš, že nám tu stále ponúkač také dobrotky 😅 môžeš napísať recept na tú mrkvovú bábovku a salát z pečeného karfiolu?

atiatko
3. jan 2014

@danielaj Milá Danka ... v Tvojich receptíkoch nájdem vždy inšpiráciu k vareniu aj k pečeniu 🙂 Ja Ti posielam aspoň takéto virtuálne sladké srdce k Tvojim dnešným meninkám, a prajem Ti hlavne zdravie a nekonečne veľa krásnych chvíľ s ľuďmi, ktorých máš rada a ktorí majú radi Teba 🙂 a ešte p.s. pre nás všetky si prajem ešte veľa, veľa, veľa dobrých recpetíkov od Teba 🙂 Adriana

irsina83
3. jan 2014

@raza pozri mi do albumu, tam mam pod fotkami recepty 😉 alebo tu: http://www.laco.lead1.eu/index.php?include=kris...

klara78
3. jan 2014

dnes na obed bola šošovicová polievka a lángoše