Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@danielaj dakujem velmi pekne 😉
joooooooj nejaky tip na zajtgrajsi podotykam LAHKY obed? tie mastne akaloricke sviatkove jedla, no fuj, ved uz ani neprejdem cez dvere 😀 😀 😀 😀
ahojte maminky-kucharky , mate niektora nejaky recept na marinovane bravcove alebo kuracie masko? a na nejake rychle a lahke cestovinky?
My dnes karfiol ako mozočok a k tomu pečené zemiaky 🙂
Ahojte 🙂 my sme dnes dojedali Novorocny obed. Dusene bravcove stehno na sampionoch a ryza. Skoro som odpadla, ked si deti dnes dva krat vypytali kapustnicu. Uz aj vacsina kolacov je dojedena, tak asi je najvyssi cas dat sa na nejaku odlahcenu stravu. Lebo teda musim sa pochvalit, tieto sviatky sa mi mimoriadne vsetko podarilo a celkom sa to podpisalo na mojom zadku 😀 Uz aby som isla do roboty 🙂
Ahojte, dnes obed zo vcera, len uvarim nejaku polievku, lebo vcera sa zjedla a budem asi robit sosovicovu a na veceru sa chystam robit makove rezance, len este pouvazujem, ako veeelmi budem leniva, ci budu cestoviny z obchodu, alebo si sama spravim 😀
Treska a zelerovo zemiakove pyre.. Mnamka
Plus dojedacka sosovicova polievka alebo cesmacka.. Len si vybrat🙂
Cesnacka, halusky- strapacky s kyslou smotanou a na zajtra budu vajcove. A juhoslovanske rozky - plnene salamou a syrom.
A zarobene cesto na pite jablkove- to urobim az cez vikend
Zeleninova polievka s cervenou sosovicou a zelenou fazulkou a bryndzove halusky (polovica spaldovej muky,polovica klasickej). Polievka bude aj na zajtra.🙂
zasmažená polievka, mäso na šťave s hráškom, zemiakové pyré
Špagety Carbonara.
Sosovicova polievka s mrkvou a napacovany losos na masle so zemiakmi pecenymi a rajcinovo cibulovy salat k tomu..
U nás polievka z miešanej zeleninky, zahustená pohánkovými vločkami. Druhé losos na masle s bylinkami a opečené zemiaky, zeleninový šalát.
ja som dnes varila hríbovú polievku so zemiakmi a mrveničkou a máme ešte aj kuracie soté s čínskou zeleninkou aj pečené diviačie stehno, tak som urobila de´tom domáce rezance s makom, tvarohom , s grankom, aké chceli a upiekla som chlebík 😉
aj u nas zeleninova polievka - brokolica, hrasok, mrkva, kukurica s mrvenickou, granadir
Vcera sme mali hovadzi vyvar s pecenovymi haluskami, marinovanu panenku podla Kellera - moj manzel robil , zemiakove pyre a salat z peceneho karfiolu. A dnes paradajkova polievka s tarhonou a pohankou k obedu panenka zo vcera a teraz idem navarit kuracie cili s hnedo-ciernou ryzou a pre manzelpvu babicku upeciem mrkvovu diabeticku babovku,
rostenka +ryza chlapi hranolky(solim surove zemiaky az potom prazit su menej nezdrave 😉 ), zajtra po mäsovych dojedackach sisky a pizza
My dnes halušky s tvarohom a na večeru palacinky
My sme dnes na obed este dojedali svieckovu s knedlou a na veceru budu rezance s tvarohom al. grankom al. kto si co da 😉
@lydia22 tak to by som si dala 😀
@danielaj Milá Danka ... v Tvojich receptíkoch nájdem vždy inšpiráciu k vareniu aj k pečeniu 🙂 Ja Ti posielam aspoň takéto virtuálne sladké srdce k Tvojim dnešným meninkám, a prajem Ti hlavne zdravie a nekonečne veľa krásnych chvíľ s ľuďmi, ktorých máš rada a ktorí majú radi Teba 🙂 a ešte p.s. pre nás všetky si prajem ešte veľa, veľa, veľa dobrých recpetíkov od Teba 🙂 Adriana
@raza pozri mi do albumu, tam mam pod fotkami recepty 😉 alebo tu: http://www.laco.lead1.eu/index.php?include=kris...
dnes na obed bola šošovicová polievka a lángoše

naša večera pečené zemiaky, maslo,