icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucikatn
5. jan 2014

dusená králičia pečeň s jasmínovou ryžou a steril. kukuricou

anos18
5. jan 2014

My sme mali spanielske vtaciky inak s ryzou. Je to menej babracky a chuti to v podstate rovnako.

chloe001
5. jan 2014

My dnes sparglovo-spenatovu polievocku s opecenym chlebikom a rybu s listovym spenatom v pare, zemiaky v pare, paradajkovo-cesnakovy salatik

danielaj
5. jan 2014

ahojte, my dnes slepačiu polievku, sviečkovú, dusené bravčové karé, domáca knedľa, kuracie prsia ako rezne, ryža, ľadový šalát, na olovrant som robila domáci čokoládový termix 😉

marlenka75
5. jan 2014

Vývar z bravč. kostí, bryndzové halušky.

gucz
5. jan 2014

my sme dnes dojedali šošovicovú polievku, ako druhé som spravila kuracie rezne s ryžou a k tomu rajčinovo cibuľový šalát. Teraz varím na zajtra kurací vývar z chrbtov aj drobov. A rozmýšľam, že spravím aj bábovečku, hádam z nej ostane aj na raňajky

titkovamiriam
5. jan 2014

u nas dnes včerajšia polievka a čína a robila som fánky .Na večeru bol mastný chleba s kačacou pečienkou a čerstvo vytrhnuta cibuľka zo záhradky 😀 😀 😀

myrca_m
5. jan 2014

polievky sme mali ešte zo včera - z kyslej kapusty a šošovicovú a keďže si malá v bruchu vypýtala ryžový nákyp (a ten manžel bábrs nemusí) tak, tak aby som nebola veľa v kuchyni tak manžel vypražil rybie prsty

zklimekova
5. jan 2014

dnes sme mali hovadziu polievku s rezancami, pečené bravčové , červenú kapustu, knedľu...zajtra idem piecť kiw
i koláč, syn má v utorok narodeniny už 15sť, ani neviem kedy to prešlo.. 🙂

a2303
5. jan 2014

Ahojte 🙂
Nestihla som všetko pofotiť..

V Piatok: kelový prívarok s falošným perkeltom.

V Sobotu: Pečené kačacie prsia na jablčkach, petržlenové zemiačiky a ako olovrant smoothie (banán, avokádo, kiwi, trocha sójového mlieka).

Dnes: pred raňajkami čerstvo odšťavený džúsik (jablčko, mrkva) a potom pečené kačacia pečienka s chlebom.
Obed, pórová krémová polievka, kuracie dusené pečienky s ryžou a poobede jablkový koláč (zo špaldovej múky).

klara78
5. jan 2014

kurací vývar, stroganov s ryžou

januarova
5. jan 2014

@danielaj, ako robis domaci termix? napis prosim recept 🙂

imanuel
5. jan 2014

U nás sme v tieto dni mlstili kdejaké chlebíky, mám však pocit, že som už ako medveď, tak som dnes večer bežala do Billy pre chlebíky - tie posledné. 😀 Len som pred chvíľou vyjedla balíček banánov v čokoláde, tak asi marná snaha. ☹ S tou sebadisciplínou to bude v nasledujúce dni asi ťažšie.... Asi sa spridám k skupine Chudnime! 😅

imanuel
5. jan 2014
danielaj
6. jan 2014

@januarova ahoj, tento robievam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18086, je úžasný, inak recept mám aj u mňa v albume, robievam podobne aj vanilkový, jahodový, banánový ... 😉

silvinuska6
6. jan 2014

@lydia22 tak toto idem praave robit dakujem za typ perfektné menu 😀 riadne chutky si mi narobila 😀

salome_82
6. jan 2014

My dnes fazuľovú polievku zo včera. Je výborná s kopou mäska 🙂

a2303
6. jan 2014

Ahojte

Dnes celozrnné cestoviny s kari omáčkou

erina098
6. jan 2014

ahojte dnes staročeská hrstkova a mala byt sviečkova s knedlou,ale bola zmena su zemiakove placky…mnam

titkovamiriam
6. jan 2014

u nás dnes rascová polievka s domácimi,,brusketami,,a teľacie rezne obalovane v kukuričných cereáliach so zeleninovou ryžou

sharmana
6. jan 2014

Dnes: Kurací vývar so širokými rezancami, kuracie rizoto so strúhaným syrom a zeleninou 🙂

maminka2013
6. jan 2014

dnes je kuracia polievka, zemiaková kaša s kuracími rezňami, marhuľový kompót, bryndzové trojuholníčky z lístkového cesta 🙂

danielaj
6. jan 2014

ahojte, dnes sme dojedali slepačiu polievku zo včera, zostala aj sviečková s knedľou a mäskom, tak som urobila zapekané kuracie prsia so šunkom, syrom a broskyňou, k tomu ryžu a kompót, na olovrant vajíčkovú nátierku 😉

hyta
6. jan 2014

Ahojte, dnes sme mali cesnačku so strúhaným syrom a španielske vtáčky s ryžou a uhorkou.Sladké nepečiem, máme ešte dačo od sviatkov a žalúdky sa nám akosi nezdravo zväčšili.

miruska73
6. jan 2014

ahojte babulky mi sme boli vikendovat u babky takze v sobotu bola svieckova s kuracinky s knedlou a v nedelu plnena fasirka s pecenymi zemiakmi a polievka vyvar z brav kosti no a nam ta fasirka tak zachutila ze mmsi rozkazal navarit aj doma tak dnes pokracujeme vo fasirkovani a polievku som uvarila bryndzovu...na ranajky sme si dali hod dogy a vecer kto si co najde 😀 😀 😀

miruska73
6. jan 2014

@danielaj juj ale si mi naribila chutky zajtra asi spravim ,este dnes zbehnem do obchodiku .... 😀 😵

alami
6. jan 2014

@imanuel čo sú to za pomazánky? vyzerajú fajne🙂

m_ij_ka
6. jan 2014

my sme dnes mali zasmaženú polievku, zeleninové rizoto

myrca_m
6. jan 2014

u nás len tak ľahko 🙂 cestovina s tvarohom a pre mlsné jazyky som urobila šup-šup roládu

7katka
6. jan 2014

slepy gulas, knedla s kyslou kapustou a kurcatom, este torta z narodenin-parizsky krem 🙂