Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
My sme mali spanielske vtaciky inak s ryzou. Je to menej babracky a chuti to v podstate rovnako.
My dnes sparglovo-spenatovu polievocku s opecenym chlebikom a rybu s listovym spenatom v pare, zemiaky v pare, paradajkovo-cesnakovy salatik
ahojte, my dnes slepačiu polievku, sviečkovú, dusené bravčové karé, domáca knedľa, kuracie prsia ako rezne, ryža, ľadový šalát, na olovrant som robila domáci čokoládový termix 😉
Vývar z bravč. kostí, bryndzové halušky.
my sme dnes dojedali šošovicovú polievku, ako druhé som spravila kuracie rezne s ryžou a k tomu rajčinovo cibuľový šalát. Teraz varím na zajtra kurací vývar z chrbtov aj drobov. A rozmýšľam, že spravím aj bábovečku, hádam z nej ostane aj na raňajky
dnes sme mali hovadziu polievku s rezancami, pečené bravčové , červenú kapustu, knedľu...zajtra idem piecť kiw
i koláč, syn má v utorok narodeniny už 15sť, ani neviem kedy to prešlo.. 🙂
Ahojte 🙂
Nestihla som všetko pofotiť..
V Piatok: kelový prívarok s falošným perkeltom.
V Sobotu: Pečené kačacie prsia na jablčkach, petržlenové zemiačiky a ako olovrant smoothie (banán, avokádo, kiwi, trocha sójového mlieka).
Dnes: pred raňajkami čerstvo odšťavený džúsik (jablčko, mrkva) a potom pečené kačacia pečienka s chlebom.
Obed, pórová krémová polievka, kuracie dusené pečienky s ryžou a poobede jablkový koláč (zo špaldovej múky).
kurací vývar, stroganov s ryžou
U nás sme v tieto dni mlstili kdejaké chlebíky, mám však pocit, že som už ako medveď, tak som dnes večer bežala do Billy pre chlebíky - tie posledné. 😀 Len som pred chvíľou vyjedla balíček banánov v čokoláde, tak asi marná snaha. ☹ S tou sebadisciplínou to bude v nasledujúce dni asi ťažšie.... Asi sa spridám k skupine Chudnime! 😅
@januarova ahoj, tento robievam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18086, je úžasný, inak recept mám aj u mňa v albume, robievam podobne aj vanilkový, jahodový, banánový ... 😉
@lydia22 tak toto idem praave robit dakujem za typ perfektné menu 😀 riadne chutky si mi narobila 😀
My dnes fazuľovú polievku zo včera. Je výborná s kopou mäska 🙂
ahojte dnes staročeská hrstkova a mala byt sviečkova s knedlou,ale bola zmena su zemiakove placky…mnam
Dnes: Kurací vývar so širokými rezancami, kuracie rizoto so strúhaným syrom a zeleninou 🙂
dnes je kuracia polievka, zemiaková kaša s kuracími rezňami, marhuľový kompót, bryndzové trojuholníčky z lístkového cesta 🙂
ahojte, dnes sme dojedali slepačiu polievku zo včera, zostala aj sviečková s knedľou a mäskom, tak som urobila zapekané kuracie prsia so šunkom, syrom a broskyňou, k tomu ryžu a kompót, na olovrant vajíčkovú nátierku 😉
Ahojte, dnes sme mali cesnačku so strúhaným syrom a španielske vtáčky s ryžou a uhorkou.Sladké nepečiem, máme ešte dačo od sviatkov a žalúdky sa nám akosi nezdravo zväčšili.
ahojte babulky mi sme boli vikendovat u babky takze v sobotu bola svieckova s kuracinky s knedlou a v nedelu plnena fasirka s pecenymi zemiakmi a polievka vyvar z brav kosti no a nam ta fasirka tak zachutila ze mmsi rozkazal navarit aj doma tak dnes pokracujeme vo fasirkovani a polievku som uvarila bryndzovu...na ranajky sme si dali hod dogy a vecer kto si co najde 😀 😀 😀
my sme dnes mali zasmaženú polievku, zeleninové rizoto
slepy gulas, knedla s kyslou kapustou a kurcatom, este torta z narodenin-parizsky krem 🙂

dusená králičia pečeň s jasmínovou ryžou a steril. kukuricou