icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adusa2774
8. jan 2014

baby, nemáte niektorá recept na zákusok "muzikál"? .. s tým huslovým klúčom ... ďakujem.... aj som si to vygooglila a nič moc som teda nešla..

mima2778
8. jan 2014

Gazdinky,idem k vam po radu,volakedy sa robieval taky slany poplanuch-tak sa to volalo,taky okruhly a krajalo sa to na trojuholniky,nie je to ale klasicky osuch,viete niektora recept ? Na nete so recept nenasla,dakovala.

briketa
8. jan 2014

pomaly restovany kus hovadzieho na zelenine , podlievane cervenym vinom. Narprv to "ohnednem" na panvici aby sa uzamkla stava, potom vo vypeku orestujem zeleninu a vsetko dam do elektrickeho hrnca na 5 hodin. Maso sa bude uplne rozpadavat. Stavu potom zahustim na polevu.

irsina83
8. jan 2014

@briketa ake maso si pouzila a ako spravis tu stavu??

briketa
8. jan 2014

@irsina83 Male salotky skaramelizujem, podlejem to stavou z masa a vinom a zahustim ryzovou mukou. nie vsetku, lebo ja mam rada len riedke stavy

megika1
8. jan 2014

@briketa aj my sme mali hovädziu flákotu na koreňovej zelenine,marínovanú cez noc vo víne.....osušenú,sprudka opečenú a vrátenú do nálevu,pomalé dusenie....ako divina 😀 a zelerovo-zemiaková kašička

megika1
8. jan 2014

zajtra zeleninová na masle s haluštičkami a džatky 🙂 +acidko

chloe001
8. jan 2014

Dnes sa dojedala zeleninova s krupkami a k tomu spenatik so zemiakmi parenymi.
Na zajtra uz mame hotovo paradajkovu s cestovinou a dusene kuracie prsia s kurkumou, parena zelena spargla, ryza.

zuzka1.
9. jan 2014

dnes: zeleninova polievka so spaldovymi haluskami,
peceny bocik, restovane zemiaky, kysla kapusta
pecene buchty so slivkovym lekvarom

erina098
9. jan 2014

my mame kuraciu polievku a sližiky,pečene kuriatko s ryžou a kompotom

irsina83
9. jan 2014

@briketa parada, lebo mame teraz kpec hovadziny a stale rozmislam co s nou. Vdaka za typ 😉

tretulka
9. jan 2014

Vcera som robila spenat so zemiakmi a volskym okom, zostalo aj na dnes.

dabon
9. jan 2014

Tiramisu 🙂 mňamkové bolo 🙂 a dnes netuším čo uvariť. Máme ešte hrachovú polievku zo včera a asi spravím morčacie stehno so šampiňonmi a ryžou 🙂

atiatko
9. jan 2014

tak u nás dnes hŕstková polievka s krúpkami a báleš na sladko od našej @irsina83 🙂 Doteraz som robila len slaný, no mám jabĺčka tak bude pre zmenu na sladko 🙂

imanuel
9. jan 2014

Ahoj, u nás polevky v tento týždeň strukovinové, "letí" cícer a červená šošovica. 🙂
cícerovo-mrkovová polievka.
Zapekané tofu s vajíčkom a údeným syrom s hranolkami,
niečo sladké pre deti,
cícerová s u nás obľúbeným opraženým chlebíkom,
francúzke zemiaky,
Ovocná žemľovka,
Dnes:
šošovicovo-zemiaková polievka,
pizza - šunka, syr, pizza korenie, vajíčko, kukurica,
pizza - šunka, syr, pizza korenie, vajíčko, klobáska a huby. Pre manžela. Cesto že Dr. Oetker, to je fajn, aj množstvo nám vyhovuje.

84verca84
9. jan 2014

Zarobila som cesto na palacinky,ale bez cukru.par som urobila,do nich som zamotala parok ale ten tenky,obalila v trojobale a vysmazit.priloha zemiaky aj kasa.do ostatneho cesta trocha cukru.tak mame aj dezert

pojezdalova
9. jan 2014

Ja dnes varim segedinsky gulas....

irsina83
9. jan 2014

@briketa prepac za pravopisne chyby v predoslom mojom prispevku.

irsina83
9. jan 2014

Vcera som robila Pilaf s pohankovymi Soba rezancami , hroznom a vlasakmi a k tomu kuracie prsia obalene v zmesi z polenky a mletych mandli s tymianom a potom som ich este skaramelizovala v mede 🙂 a dnes som k nemu upiekla kurca na tymiane s pecenou mrkvou, cesnakom a petrzlenom. a este moj olovrant zo vcera, zeleninovy nakyp s fazulou a cili tofu.

daniz
9. jan 2014

dnes asi bryndzové pirohy

peggy589
9. jan 2014

dnes to bola špenatova polievka a plnene langoše.

boubelka0021
9. jan 2014

@dabon mozem recept???

miskadusko
9. jan 2014

pečené jaternice so zemiaky spolu na plechu a kyslá kapusta.polievka neni detičky chodia do škôlky 😉

danielaj
9. jan 2014

@miruska73 nemáš za čo, ja ho robievam minimálne 1x za týždeň, príchute obmieńam, ale najviac samozrejme boduje čokoládový 🙂

danielaj
9. jan 2014

my dnes hŕstkovú polievku zo včera a robila som naše obľúbené vyprážané syrové pampúšiky, hranolky a domácu tatarku bez vajíčka, práve som vytiahla z rúry celozrnný chlebík 🙂

vivusika
9. jan 2014

u nás dnes hustá kelová polievka a palacinky s tvarohom a palacinky s džemom a grankom 🙂

m_ij_ka
9. jan 2014

my sme dnes mali na obed krémovú pórovú polievku, zemiakové placky

saxana36
9. jan 2014

na dnes a dufam ze ostane aj na zajtra 😒 kuraci vyvar, koložvarska a este som urobila plnenu papriku a zemiaky

maminka2013
9. jan 2014

dnes bez polievky, iba sviečková s knedľou a miláčik ako dezert 🙂

siska53
9. jan 2014

Zeleninlva polievka,so,zemiakom a ja som,si,dojedla,spenatove placky,deti mali dusene,telacie a pohankove kolienka.