Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Gazdinky,idem k vam po radu,volakedy sa robieval taky slany poplanuch-tak sa to volalo,taky okruhly a krajalo sa to na trojuholniky,nie je to ale klasicky osuch,viete niektora recept ? Na nete so recept nenasla,dakovala.
zajtra zeleninová na masle s haluštičkami a džatky 🙂 +acidko
Dnes sa dojedala zeleninova s krupkami a k tomu spenatik so zemiakmi parenymi.
Na zajtra uz mame hotovo paradajkovu s cestovinou a dusene kuracie prsia s kurkumou, parena zelena spargla, ryza.
dnes: zeleninova polievka so spaldovymi haluskami,
peceny bocik, restovane zemiaky, kysla kapusta
pecene buchty so slivkovym lekvarom
my mame kuraciu polievku a sližiky,pečene kuriatko s ryžou a kompotom
Vcera som robila spenat so zemiakmi a volskym okom, zostalo aj na dnes.
Ahoj, u nás polevky v tento týždeň strukovinové, "letí" cícer a červená šošovica. 🙂
cícerovo-mrkovová polievka.
Zapekané tofu s vajíčkom a údeným syrom s hranolkami,
niečo sladké pre deti,
cícerová s u nás obľúbeným opraženým chlebíkom,
francúzke zemiaky,
Ovocná žemľovka,
Dnes:
šošovicovo-zemiaková polievka,
pizza - šunka, syr, pizza korenie, vajíčko, kukurica,
pizza - šunka, syr, pizza korenie, vajíčko, klobáska a huby. Pre manžela. Cesto že Dr. Oetker, to je fajn, aj množstvo nám vyhovuje.
Zarobila som cesto na palacinky,ale bez cukru.par som urobila,do nich som zamotala parok ale ten tenky,obalila v trojobale a vysmazit.priloha zemiaky aj kasa.do ostatneho cesta trocha cukru.tak mame aj dezert
Ja dnes varim segedinsky gulas....
Vcera som robila Pilaf s pohankovymi Soba rezancami , hroznom a vlasakmi a k tomu kuracie prsia obalene v zmesi z polenky a mletych mandli s tymianom a potom som ich este skaramelizovala v mede 🙂 a dnes som k nemu upiekla kurca na tymiane s pecenou mrkvou, cesnakom a petrzlenom. a este moj olovrant zo vcera, zeleninovy nakyp s fazulou a cili tofu.
dnes asi bryndzové pirohy
dnes to bola špenatova polievka a plnene langoše.
@dabon mozem recept???
pečené jaternice so zemiaky spolu na plechu a kyslá kapusta.polievka neni detičky chodia do škôlky 😉
my dnes hŕstkovú polievku zo včera a robila som naše obľúbené vyprážané syrové pampúšiky, hranolky a domácu tatarku bez vajíčka, práve som vytiahla z rúry celozrnný chlebík 🙂
u nás dnes hustá kelová polievka a palacinky s tvarohom a palacinky s džemom a grankom 🙂
my sme dnes mali na obed krémovú pórovú polievku, zemiakové placky
na dnes a dufam ze ostane aj na zajtra 😒 kuraci vyvar, koložvarska a este som urobila plnenu papriku a zemiaky
dnes bez polievky, iba sviečková s knedľou a miláčik ako dezert 🙂
Zeleninlva polievka,so,zemiakom a ja som,si,dojedla,spenatove placky,deti mali dusene,telacie a pohankove kolienka.

baby, nemáte niektorá recept na zákusok "muzikál"? .. s tým huslovým klúčom ... ďakujem.... aj som si to vygooglila a nič moc som teda nešla..