icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
12. jan 2014

@lululka555 ďakujem 🙂

danielaj
12. jan 2014

u nás dnes polievka z domáceho kohúta, pizza rezne s bravčového karé, opekané zemiaky, dusené bravčové karé na šampiónoch, ryža, broskyňovo-čerešňový kompót, poobede jahodovo-čokoládový puding s ovocím a piškótami 🙂

titkovamiriam
12. jan 2014

žienky moje nestihacky,vcera boli kapustne fliacky dnes dusena ryža a pečene masko 🙂

myrca_m
12. jan 2014

zemiakovo-fazuľovú polievku a živánsku na plechu

tretulka
12. jan 2014

ahojte, vcera sme dojedali kelovy privarok s opecenym parkom obycajnym a piekla som slivkove buchty, vydarili sa perfektne, na veceru som salat urobila, dnes kuracia polievka, bravcovy perkelt na smotane s kolienkami

m_ij_ka
12. jan 2014

@j93375 ja mrkvu varím v osolenej vode. Kľudne aj filé kociek to môže byť, len si daj pozor niekedy sa aj vo filé kockách objavia malé kostičky tak to medzi prstami rozmliaždi, aby si si bola istá ,že sa tam žiadna kosť nedostala

vafinka
12. jan 2014

@tretulka tvoje buchty vyzeraju famozne, ako robis na ne cesto??

j93375
12. jan 2014

@m_ij_ka dakujeeem, buduci tyzden urcite robim.

m_ij_ka
12. jan 2014

@j93375 ok, dúfam, že Vám bude chutiť.

tretulka
12. jan 2014

@vafinka nasla som recept na MMB, vyskusala som ho a je naozaj vynikajuci 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36736

imanuel
12. jan 2014

Ahoj, dnes poobede mali dievčence banánové placky s banánom a čokoládkou 😉.
Keďže zvýšili zemiaky a nechcela som vyhodiť, urobila som zemiakové placky - recept to mojej prababičky, s masielkom a mliečkom 😀 a dievčatám jahodové zemiakové knedle. 🙂

salome_82
12. jan 2014

My dnes zemiaky pečené v kontaktnom grile, kuracie mäsko a hríbovú omáčku 🙂

a2303
12. jan 2014

@irsina83 Môžem poprosiť recept?ďakujem 🙂

a2303
12. jan 2014

@fatima30 Ja sa veeeeľmi ospravedlňujem ale ja som na vás uplne zabudla :(
Kari recept: na masle som ošmahla mrazenú zeleninu (kukurica, hrašok, baby mrkvička), potom som pridala trocha bazalky, vegety, sojovu smotanu a trocha zahustila a nakoniec som pridala kari korenie. 😵

mizulienka
12. jan 2014

@tretulka buchty vyzeraju super, napises mi prosim ta recept? dakujem 😉

zklimekova
12. jan 2014

@danielaj úžasné už na pohľad 🙂

zklimekova
12. jan 2014

@imanuel jeej spomienka aj moja prababka to robievala a aj babka keď ešte vládala...u nich sa to volalo moskoľ, milovala som to 😉

zklimekova
12. jan 2014

v štvrtok som robila šošovicovú polievku s párkom, piekla bravčové stehno pečené spolu so zemiakmi, dojedalo sa aj v piatok, v sobotu som mala posledný deň mojej štvordňovej diety ..babka robila obed pečené bryndzové pirohy , kelovú polievku, poobede sme boli na oslave svokra mala narodeniny, tak som robila mandarínkový koláč...inak nič moc , pozerať na iných ako papkajú ...a piť vodu..zjedla som akurát trošku maska...a večer ma poľa rozpisu čakala mrkva :D....dnes som robila kuracie rezne, pre manžela išiel už do práce :(...marinované kuracie prsia , varené zemiaky, pre mňa šalát, hovadziu polievku s rezancami 🙂

imanuel
12. jan 2014

@zklimekova Tak toto by som si dala. Mňam. Asi za naj osobne považujem práve mandarínkový koláč, úplne môj koláčikový vkus. 😉
Babky to robili, aj môj muž to má rád, rusnaci to volali myslím že ošípky, našla som na internete aj presne to isté, len to malo novodobý, už moderný názov, plnené nejakým mäskom.... 🙂

m_ij_ka
13. jan 2014

naše raňajky mrkvová nátierka s pečivom, čaj 🙂

womankc
13. jan 2014

ahojte ja som robila v sobotu hovädzí vývar s čerstvou zeleninou - mrkva , zeler, petržlen , pór + rezance bola aj na nedeľu a druhé čínu z morčacích pŕs s ryžou, k tomu ľadový šalát s vínnym octvom , v nedeľu som varila kačaciu restovanú pečeň s pórom a ryža bola ešte na večeru som robila ľahký ľadový miešaný šalát / šery paradajky, redkvička, pór , cibuľa, tofu biele / so zálievkou francúzskou
cez víkend sme mali veselo mali sme hostí, takže som robila jednohubky z treščej pečene, druhé s tvarohovo-jogurtovou pomazánkou, domáci chlebík , varené klobásky, piekla som piškótový koláč z kukuričnej múky s marhuľami a vanilkovou zálievkou a v nedeľu tvarohové pité
No a celý víkend mali raňajky rybičkový nádych , ako si im to šlo na chuť zjedli komplet všetky sardinky , čo boli doma
😀

loknicka
13. jan 2014

tak dnes marinované kuracie prsia a zemiaky... mňam.

danielaj
13. jan 2014

@zklimekova ďakujem , Zuzi 😉

anos18
13. jan 2014

Sobota: kelovy privarok, nedela: polievka z kralika a kralik na smotane s cestovinami.

siska53
13. jan 2014

V sobotu polievka z piatka -cviklova s korenovou zeleninou a jacmennymi krupami a svokra poslala cestoviny podla Bukovskeho. V nedelu nas pozvala,bola hovadzia polievka,nejake morcacie maso,zapekany baklazan,ryza alebo pecene zemiaky a paradajkovy salat s cibulou a rukolou.
dnes bude cukinova kremova polievka (ta bude aj na,zajtra) a dojeme,cestoviny zo soboty.

nedockava4
13. jan 2014

Prosim, zienky, ako dlho sa griluje zelenina v rure? Dakujem

naty1987
13. jan 2014

v nedelu: bola klasicka slepacia polievka s pecenym kare( kedze bôcik bol vypredany) s pecenymi zemiakmi na smotane a slaninkou-skvely obed 🙂
cez tyzden boli bryndzove halusky, zemlovka....s polievok mrkvova, kremovu brokolicovu
a dnes bude domaca pizza 🙂

vafinka
13. jan 2014

@tretulka dakujem ze link, ja rada chodim tiez na recepty na mmb, musim vyskusat, lebo tieto buchty ja zboznujem, mnam

tretulka
13. jan 2014

@mizulienka davala som vyssie link na recept na buchty z mmb 🙂

mizulienka
13. jan 2014

@tretulka aha dakujem, prepac, nevsimla som si 😉