Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Kurací vývar, dusená ryža s hráškom, pečený králik na zelenine, ľadový šalát.
Ahojte my dojedáme z nedele: Slepačia polievka s niťovkami a maďarský guláš s knedľou.
slepačí vývar s niťovkami, čína s ryžou a kukuricou
peceny bocik a pyre 🙂
my dnes sosovicovu so zeleninou a brokolicovy nakyp s cerstvymi sampionmi...a mam navarene na dva dni 😉
my dnes sosovicovu so zeleninkou, aby sme mali pekne licka a brokolicovo-sampionovy nakyp...a mam pokoj aj na zajtra 😉
naša večera vajíčková pomazánka s bagetkami, ovocný čaj
Syn si vypytal cestoviny s makom ;) tak budu na veceru; zajtra hrstkova polievka a este neviem co, asi kuracie ragu s cicerom a cibulou, k tomu ryza.
Nemáte nejaký overený recept na hrachovú kašu ( zo suchého hrachu)?
Ahojte zienky,
Pripajam foto z mojho vcerajsieho a dnesneho varenia.
vykostene kuracie stehna na zelenine s hnedou a ciernou ryzou
pernikovy kolac - cast posypana len cisto s kokosom - pre maleho a zbytok s cokoladou a kokosom - z celozrnnej muky
spenatova polievka
spaldove strapacky pre manzela
frittata s tofu, zeleninou a mozzarelou
@jani74 http://www.laco.lead1.eu/index.php?include=kris... - tu najdes moj zakladny recept, zeleninu si daj taku aku mas doma 😉
u nas dnes vyprazany karfiol+zemiaky s maslom a zelenin.polievka. a pre mna cuketa s cesnakom a tofu na sojovke 🙂) nevzdavam moju snahu o zdravu stravu !
dnes sme mali šošovicový privarok s parkami a zajtra budem robit vyprazany karfiol 😀 😀
@anaku ďakujem 🙂 nech sa páči recept: http://varecha.pravda.sk/recepty/medovnikovy-ko...
ahojte babulky cez vikend a aj dnes sme mali kuraci vyvar a kuracie rezne v syrovom cesticku s opekanymi zemiakmi a zavaranou cviklou a uhorkou a piekla som tvarohovo bananovy tunel...s odrezkov kuracinky som spravila taku rychlovku podusila cibulku aj s maskom na to fazulku v paradajkovej omacke ,jeden pretlak a trosku provensalskeho korenia fajnotka a dnes soeste spravila na veceru lievance z cucoriedkami 😵
Ahojte, dnes sme dojedali kura z nedele no a pred chvíľou som si pripravila zmes na fašírky. Urobím tie zapekané v rúre, chutia nám s mm najviac.
Mm má v sobotu oslavu 30tky - s kamarátmi a rozmýšľam, čo upiecť. Nejaké typy na obľúbené pánske koláče? Okrem pálenky 😀 😀 😀

v sobotu u nás vajíčková polievka a kapor na zemiakoch, mrkve poliaty syrovou omáčkou,
v nedeľu vývar z domácej sliepky a "mokré" rezne + zemiačky z pažítkou a maslom, zeleninový šalát/kompót
dnes dojedáme a po včerajšom kúpaní v Raj. Tepliciach sa dojedli všetky koláče z vianoc.