Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zeleninova polievka, sulance s orechami aj struhankou, zeleninovy salat so sunkou a jogurtovo-cesnakovym dresingom
u nas dnes sisky 🙂
@tatjab001
Fazulovo-kuskusove fasirky recept:
1salka kuskusu
1 a 1/2 salky vyvaru
1cibula
1strucik cesnaku
1konzerva bielej fazule
1vajce
1 PL koriandrovej vnate
1PL suseneho drozdia
Postup : kuskus zalejeme horucim vyvarom a varime na miernom ahni domaka. Do panvice olivovy olej aj cibulu oprazime. pridame rozmixovanu fazulu, premiesame. kuskus pridame do panvice plus ostatne prisady premiesame. mokrymi rukami vytvorime fasirky. na panvicu dame olej a opekame dozlatista.
u nas dnes lasagne so sojovym masom
Dnes sme mali cicerove jaternicky - su fantasticke a nepohrdnu ani masozruti 😀 http://varecha.pravda.sk/recepty/cicerove-jater...
na zajtra som varila zapekanu brokolicu s cestovinou a mame kapustovu polievku 🙂
Rizoto so šampiňónmi
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1221-riz...
@gelinka75 pol kg mlete maso,1kysla smotana,jedna cibula,zo dva struciky cesnaku,dve vajicka a asi50dkg syru struhaneho. Vsetko zmiesat,cibulu som struhala, potom dokorenit podla chuti a pripadne zahustit struhankov. Urobit fasirky a obalit v struhanke a nasledne vajicku. Oprazit na oleji ale len kym sa z vrchu neoprazia a dat do zapekacej misy. A na to ide omacka,ja somsi robila podla seba - pixla cervenej fazule, voda, sojovka, worchester, curry kecup a korenie. Tym sa to zaleje aby boli fasirky aspon do dvoch tretin zaliate a da sa to na cca 45minut piect do rury...
Baby prosím poraďte, ako varíte ryžu v parkom hrnci. Ďakujem🙂
ja som dnes varila toto mňamkové kurčiatko http://dobruchut.azet.sk/recept/10720/uzasne-pe...
@bronia13 robime to tak nejak podla svojho receptu 😀 oprazit masko, na inej panvici roznofarebnu kapiu na pasiky,cerstvu chili papricku ak lubite pikantne a zelene fazulky (zvykneme davat take hrube a dlhe,neviem ci to na Sk bezne dostat ale teraz sme davali aj klasicke), zmiesat s maskom, zaliat kokosovym mliekom (davame asi 250ml) a este doliat smotanou aby bolo omacky dost. Staci aj smotana na varenie. A potom dochutit solou, kari a pripadne biely peper. Dufam ze som na nic nezabudla 😉 a predsa len este do omacky nakoniec mango gulicky kompot v plechovke, tento krat sme ale zohnali len pasiky tak sme ich len dali na vrch
Dnes zeleninova polievka, hubove cestoviny so syrovou omackou so susenymi rajcinami a ciernymi olivami.
Zajtra peceny pstruh a pecene zemiaky.
naše raňajky tuniaková nátierka s pečivom, čaj
ahojte 🙂 , dnes u nás cesnaková polievka zo včera, zapekané kuracie prsia s baby špenátom so zemiakmi a poobede by som chcela upiecť mrežovník so slivkovým lekvárom a sekanými orechami 😝 😉
dnes dusene bravcove masko s mrazenou zeleninkou plus cestovinky . a mangelovi cigansku pecienku v zemle . 🙂 🙂 🙂 🙂 yammy
hovädzí vývar so zeleninou a niťovkami, zapekané zemiakové pusinky s mäsom na smotane s hríbami 🙂
ja dnes robim kremovu brokolicovu polievku s krutonmi, fasirky (peciem ich v rure na papieri), zemiaky s petrzlenovou vnatou a chystam sa upiect muffiny, tak dufam, ze aj pofotim daco a potom sa "pochvalim" :D
včera som robila varenú brokolicu a k tomu šalát - čínska kapusta, mrkva , pór, oliv olej , fancúzsky dresing / horčica,oliv . olej, vínny ocot / sézamové a ľanové semienka na vrch som dozdobila balzamikom zjedli všetko, takže som ešte na dnes urobila zapekané predvarené zemiaky s frankfurtskými párkami strúhanou mrkvou nahrubo a pórikom , pridala som len soľ , kmín a majorán , zaliala som ryžovou smotanou a nechala zapiecť , ja mám k tomu jednu cvikľu varenú, ktorú si dám s citrónom , mladým ešte na to postrúham syr a urobím jablkovo mrkvovo cvikľový šalát
upečieme si marhuľový koláčik dnes , lebo som doteraz nič nestihla upiecť
a už majú sladký deficit 😀
Ahojte, u nás dnes hŕstková polievka a bravčové medajlónky na prírodno s tarhoňou.
včera francúzske zemiaky a pečená cvikla
dnes bravčové na paprike, paradajke (ako lečo) s kolienkami

Vcera som robila furmanske spaldove halusky a dnes karfilovo-hraskovu polievocku so spaldovymi knedlickami a dnes este pre muza a deti kuracie rezne a ryzu a zajtra sa chystam na hovadzie na ustricovej omacke.