Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Zienky mate nejaky tip na nieco citronove resp. co s citronmi??? Dostala som uzasne, cerstve, prave dozrete, obrate zo stromu... To je nieco uzsne ta chut, vona, kopec stavy... To co nam predavaju v obchodoch okolo citronov ani nechodilo, ani ked je napisane BIO 😒 Tak si chcem tieto prave vychutnat aj v niecom inom ako v caju alebo napoji.
no konecne som to vymyslela co budem varit.... krupovu polievku tu sme nemali uz strasne daavno a bud budem robit paprikas taky jemny detsky alebo zeleninovo masove rizoto
My dnes zo včera bryndzová polievka a langoše
slepačia polievka s rezancami, hranolky a grilovaný syr, zeleninový šalát - uhorka, rajčiny,paprika, čínska kapusta 🙂
vypr.rybie file ,hranolky,tatarka 🙂 zajtra bude cina s kur.prs a ryza 🙂
My dnes fazulova a ciganska v zemli.zajtra segediiiiiiin 🙂
@lizatko1009 možem poprosiť recept na ten karfiolový koláč? ďakujem
Ahojte, poprosím poradte recept na fakt dobrý zákusok pre návštevu, dakujem
@lululka555 tak recept odskúšaný,je výýýborný vdaka.zapekané zemiaky s mäsom a špenatom sú perfektné.
gulášová polievka, dojeme palacinky a spravila som ešte lievance s čučoriedkami a šľahačkou, granko
Ahojte,dnes ráno cesnaková nátierka s bagetkami, na obed sme dojedli polievku zo včera a večer budú pečené zemiačiky v šupke s maslom a mliekom. 😝
Ja som dnes v premiere varila v tlakovom hrnci 🙂 🙂 🙂 manzel mi kupil, ale z kauflandu, stal len 15eur, ale vyzera dobre, aj funguje zatial....divinu som varila (z jelena) nieco ako na sposob svieckovej, ale aj s vínom, tak som si vymyslela, a pospajala vsetky mozne recpety do jedneho...a čuduj sa svete, dalo sa to jesť, fajne to bolo, ale zabudla som odfotiť...k tomu som robila tiez knedlu, s kuskami rohlikov, tiez viac menej vymyslená.... 😀 😀 😀 a upiekla som kolácik jablkový...vonia celý dom 🙂
Piešťanské rezne recept
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1225-pie...
poobede som piekla oškvarkové pagáče, na večeru zapekané bagetky
Dnes bola frankfurtska polievka, fasirky, zemiakova kasa, kompot.
Pecene kurca, plnka.
My dnes na obed zeleninova polievka s krupkami a bravcove kare na stave s ryzou, calamada. Na veceru bravcova pecienka s ryzou co ostala z obeda.

ahojte ... baby v čom by sa dali ešte obalovať rezne ak chcem totálnu zmenu 😀 .... nemyslím len do kukuričných lupienkov ... ale niečo úplne nové ... nemáte nejaké typy?