icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

womankc
17. jan 2014

@daniz som rada, že ti chutia , aj mna sa veľmi zapáčili

womankc
17. jan 2014

ahojte , my dojedačky pečené zemiaky / dievčatá moje mali / , syn mal dukátové buchtičky , ja sucháre 😖 😢 , dievčatá mali ešte šalát / little gem / s troškou vínneho octa, oliv. oleja a francúzskej horčice a dnes budú mať cestovinky , neviem ešte aké či na sladko , alebo naslano a ja mám cestoviny s čerstvou lúpanou a sekanou paradajkou s nízkotučným tvarohom
piecť sme nepiekli, zas nevydalo

zajtra paradajková polievka a kelový prívarok , k tomu asi dusené kuracie na paprike a cibuľke
no a v nedeľu nemám predstavu

p3tra11
17. jan 2014

ahojte kucharky 🙂 viete mi poradit dobre cesto na langose?? dostala som strasnu chut... doteraz som kupovala cesto, ale dnes som si zmyslela, ze spravim sama... 😉 akurat by som potrebovala cesto bez smotany, tu moj muz neznesie... vdaka...

daniz
17. jan 2014

@womankc čo mne, ale deťom, urobila som 16 ks a 2 som musela uchmatnúť na koštovku pre mm.Mne ani nezostalo, pojedli všetko, kým som bola na mlieko . 😀

zklimekova
17. jan 2014

dnes brokolicová krémová polievka , lievance s marhuľovým džemom a piekla dom muffiny , ja som dojedla lososa zo zeleninou od včera a na večeru pre deti tuniaková nátierka a ja si spravím tuniakový šalát...zajtra bude ešte brokolicová polievka a spravím rizoto 😉

womankc
17. jan 2014

@daniz hheheheh no preto som ich ja robila rovno z dvojitej dávky 😀

loknicka
17. jan 2014

tak a navarene na cely vikend - gulasova polievka a zivanska na plechu (nerobim balicky - vsetko supnem na plech a podlejem ciernym pivkom.. 🙂 )

daniz
17. jan 2014

@womankc neboj už aj ja budem 😀 😀 😀

1superlienka1
17. jan 2014

feniklovu polievku a kuracie maso na prirodno s kuskusom a baklazanom

silvinuska6
17. jan 2014

@loknicka co vsetko do tej zivanskej davas ?

eva7780
17. jan 2014

@danielaj dakujem,si zlatá 😵

tortelinka
17. jan 2014

u náas dnes paradajková polievka, makrela, zemiaky a pečená cvikla s mrkvou

loknicka
17. jan 2014

@silvinuska6 zemiaky, slanina, klobasa, maso - bravcove a cibulu. maso som si napacovala vcera - grilovacie korenie, sol a potrela som horcicou a olejom poliala... niekto dava aj leco alebo cerstvu papriku a paradajku ale to ja nemusim... necham to piect a cca po 45 min podlejem ciernym pivkom a peciem dalej...

levandullka
17. jan 2014

@lululka555 Jasne, chapem, ved aj ja som cez sviatky dala vareniu cervenu a hlavne som travila cas s najblizsimi 🙂. No, aj ja veru zahalam, no uz sa pracuje na prvej tohtorocnej fotke do albumu 😉 a tiez som si dala nejake zavazky, takze by som mala ,,kopnut do vrtule" 🙂

silvinuska6
17. jan 2014

@loknicka dakujem pekne idem sa do toho pustit super tip vdaka este raz 😀

miruska73
17. jan 2014

ahojte babulky vcera aj dnes mame karfiolovu polievku a vyprazany karfiol s kasou a tatarkou ,zajtra bude segedin s knedlou a polievka sa bude dojedat a piect asi nebudem lebo este mame vianocne ,ale vianocku na rano zvrtnem 😀 😀 a spravim 😀 salat s krabich tyciniek.... 😵

leanax
17. jan 2014

ahojte u nás dnes šošovicová polievka na kyslo a moje domáce langoše 😀 jupííí podarili sa 😉

miruska73
17. jan 2014

@danielaj danik este stale nechodis do prace? ani ja moje sladke troj rocne obdobie skoncilo a teraz hladam a hladam.... 😖

danielaj
17. jan 2014

@miruska73 ja taky tak ☹ ☹ ☹

maca242
17. jan 2014

Ja budem na vikend robit zemiakovu na kyslo s parkom, segedin s knedlikom a jablkovo - tvarohovu strudlu. Mam plny mrazak nastruhanych jablk, potrebujem sa toho zbavit 🙂

levandullka
17. jan 2014

Dnešný obed - domáce hamburgery 🙂

loknicka
17. jan 2014

@silvinuska6 nemas za co. s radostou. ja uz mam hotovo a aka mnamka... mozes si tam pridat co mas rada a tak isto do pacu... ale na to tmave pivko urcite nezabudni. to da tomu super chut. tak nech chuti... 🙂

silvinuska6
17. jan 2014

@loknicka naše uz aj zjedene pridala som cuketu a nedala som klobasku lebo tu sme nemali ale vsetkym chutilo aj svokre lebo prisla po maleho berie si ho na vikend na "prazdniny" tak som rada este raz vdaka za super tip mam rada take jedla z "jedneho hrnca"

m_ij_ka
17. jan 2014

moje baby si rozkázali na večeru krupicovú kašu s grankom 🙂

ivetka1981
17. jan 2014

bryndzová polievka a zapekané palacinky 😵 😵 😵

chloe001
17. jan 2014

Dnes sme boli bez polievky a boli palacinky s marhulovym dzemom alebo nutelou a bananmi. Dieta malo rizoto 🙂

loknicka
17. jan 2014

@silvinuska6 no ja som sa s tym kedysi paprala do balickov... teraz na plech a mam pokoj a fakt dam cokolvek co nam chuti... minule som robila mlete maso pod zemiakovou kasou a to je tiez take ze namiesto mleteho mozem dat rybu, jaternicovu kasu - cokolvek a s cimkolvek... mam rada take recepty. tak som rada ze chutilo... 🙂

raszuz
17. jan 2014

Ahojte, takze menu na vikend sosovicova kysla polievka, zajtra vyprazany syr, hranolky, tatarka, v nedelu ak ostane sosovicova, tak bude ta, ak nie, tak zeleninova s haluskami, pecene kuracie nozky s dusenou ryzou a nejaky kompotik. A dokonca bude aj dezert konecne, nepeceny pudingovy kolacik, na ktory mam recept od kamaratky tu z konika, od @sarka9832

lienka2
17. jan 2014

tak my sme mali za posledny tyzden..
pondelok - fazulova polievka, zapecene vykostene kuracie stehna, ryza a zeleninovy salat
utorok - zemiakova polievka s cerv. sosovicou, segedin a domaci knedlik
streda - dojedla sa polievka a na druhe dukatove buchticky
stvrtok -sosovicova polievka, francuzske zemiaky, jablkove pyte
dnes - vyvar z kuracieho stehna so zeleninou a cestovinou, dojedli sme francuzske zemiaky
sobota - dojeme polievku a na druhe mam uz dlho chut na klasiku rezen so zemiakmi a kyslou uhorkou tak urobim 🙂
a nedela este neviem co bude..

alami
17. jan 2014

@alenka76 horúcu nie, skôr len teplú-letnú