Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
naše raňajky dojedli sme zo včera domácu pizzu 🙂
@michaelamilan pridaj recept na koláčik prosím
ahojte , ja som včera robila zemiaky s rybacím nákypom, ale urobila som to trošku inak
balík tilapií som nakrájala na malé kocôčky, namočila som tri rožky / jeden bol aj graham / , vyžmýkala a dala do rýb pridala som trochu eidamu nahrubo nastrúhaného , tak cca 10 dkg, dve cuketky podusené krátko na olivovom oleji s dalmátskym korením / niečo ako provensál/ , pridala som dve vajíčka, soľ , kurkumu, majorán a kmín,mrazený kôpor a ešte premiešala. do jánskej misy / mám taký pekáč / do polky som dala naplátkované , posolené zemiaky a na to som navrstvila túto zmes , prikryla alobalom a dala na 250 piecť , keď to bolo takmer hotové , alobal som stiahla a nechala ešte pekne zapiecť , k tomu som urobila šalát z hlávkového šalátu, ľadového šalátu , paradajky, papriky so zálievkou z bieleho jogurtu, jablkového octu / len minimum/ ,oliv . oleja a francúzskej horčice - kým sme prišli z divadla, neostalo ani štipka . , nákyp bude aj na dnes hádam
ešte som urobila deckám domáci pribinák - použila som 1 biely jogurt, 2 tvarohy nízkotučné také jemné , hrsť hrozienok , jeden hustý zlatý klas uvarený s 2 vanilkáčmi,a dve lyžice trstinového cukru , to som spolu vymiešala a na spodok som dala nakrájaný banán , navrch granku
Pochválila aj svokrička a to si ja cením 2násobne 😉 🙂 😎 , lebo ona je vynikajúca kuchárka
kurace stehna s ryzou na zelanie deti a zajtra asi polievka zo sucheho hrachu a palacinky/ lekvarove, cokoladovo-nutelove/ a muzik ma pozval do restiky po 3/4 roku, konecne 😀
Ahojte! chcela by som sa spýtať či máte niektorá domácu pekáreň Sencor, ste spokojné?
Ja dnes varím koložvársku kapustu (prekladanú kyslú kapustu) 🙂
Ahojte! Dnes krémová hrášková polievka s opekanými chlebovými kockami a kurací perkelt s haluškami.
zeleninova polievka a buchty na pare s cokoladou
ahojte, my dnes dojedáme zo včera šošovicovú omáčku a halušky s kyslou kapustou a slaninkou, práve som sa vrátila od zubára, tak nestíham, a pečiem ešte sladké mriežkované rolky s pribináčikovým krémom a po mesačnej pauze domáci extra hustý jogurt, už nám chýbal 😉
dnes toto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=36630 - hlavne je to rýchle a chutnučké,šťavnaté 🙂
dnes mrkvičková polievka s mrveničkou a granadír 🙂
@daniz ja robievam každý piatok(vtedy máme domáce mliečko) domáci jogurt a aj mne sa stane že je na vrchu trocha vody,ale bud vylejem,alebo zamiešam, nie vždy ho mám rovnaký,je pravda že nepoužívam ten istý jogurt,alebo použijem už ten urobený,no ale povedzme si domáci je domáci 🙂
dnes sa doje špenátová polievka od včera, ja som si robila krémovú tekvicovo-mrkvovú bez zahustenia , pre deti langoše s kečupom, cesnakom a postrúhaným syrom 🙂
Salašnícka polievka s klobáskou a francúzske zemiaky, mňamky 😉
vcera som robila zemiakovu polievku a segedin s knedlou, ostalo aj na dnes, ale mam chut na sladke, tak idem nieco upiect asi 🙂
zapekane bravcove rezne - polovica posypana syrom, polovica oblozena slaninkou.
tekvicova polievka s mrkvou a chrenom.
Dnes sme mali na. obed pirohy,dnes totizto varila moja mama,ja pirohy nevarim je s nimi babracka
Ahojte tak u nás dnes cuketová polievka a 3 2 1 palacinky s nutelou a šlahačkou 🙂 trošku kalorii treba 🙂
Dnes kelova polievka s tekvicovymi semiackami ,morčacie na hrásku,ryža,mrkvovy šalát.
segedýn s knedľou, langoše so syrom a kečupom 🙂
@mima2778 http://recepty.pozri.sk/recept-francuzske-zemia... nieje nejaka dalsia modifikacia ??? pocul som nieco o hranolkach ????
aj kolacik uz rozvoniava, prihodim potom foto
Dnes sa dojeda polievka zo vcera - zo struhanej zeleniny s vlockami a druhe je zapekany karfiol (karfiol, zemiaky, trochu sunky som tam dala, zaliate jogurtom s rozmiesanym vajickom, zapecene 🙂 )
@daniz pači sa podla tohoto návodu http://www.chutastyl.cz/recepty/chutovky-predkr...
my sme dnes dojedli zeleninovú polievku s ovsenými vločkami a druhé celozrnný kuskus s pečenými kuracími stehnami a zeleninovým miešaným šalátom a idem vymysliet čo na večeru...

my vcera hraskova kremova s gulickami, aj na dnes ostalo, bryndzove halusky pre muza, pre mna a dceru strapacky, maly halusky neje vobec som zistila. dnes sme dojedali s detmi zvysky, obalovala som na zajtra karfiol, krpata zatuzila si ho dat hned, tak sme ho uz aj vecerali. este nieco ostane na zajtra obed a zas problem co na veceru 😀 😅 😕