Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
kysla strukova polievka a piekli sme s detmi kysnute tvarohove tasticky a par sme urobili aj so slivkovym lekvarom /mame kiahne tak drobcov musim zamestnavat inak by sa povrazdili/ a zajtra zase spolu urobime pizzu, polievka este zostane 🙂
My dojedame zo vcera chlebovu polievku a rizoto a upiekla som pernik
ahoj, prosím poradíte mi? v poslednej dobe ked uvarím puding klasický z prášku, je cítiť takou umelinou, doteraz nebol problém, kupila som teraz viac druhov(rozny výrobca) a je to stále cítiť? To isté je aj ked ho urobím v pekárničke.dakujem
Kelova polievka a bravcove rizoto
ja som dnes robila brokolicovu kremovu polievku a este segedinsky gulas s knedlou 🙂
dnes slepačí vývar a šalát bez majonézy s kuracími rezňami - dojedáme zo včera ;)
dojedame od svokry - zeleninova polievka z krupic. haluskami, brokolicova kremova, vklepavane rezne hovadzie ryza zemiaky, bravcovy perkelt halusky, ryzovy nakyp este zo soboty odo mna (sama som si navarila, sama si zjem 😀 )
náš obed zeleninová polievka s krupicovými haluškami, varené zemiaky s pečienkou 🙂
Polievka z hlivy ustricovej, špagety carbonara.
Aj my zo včera. Kuraciu polievku a divina opekané zemiaky cvikla. Urobím akurát manželovi puding.
zemiaky na kyslo, vyborne a rychle 🙂
baby ktore mate tlakovy hrniec, ako v tom varite najeke maso? na cibulke, potom maso, zalejte vodou a tlakujete. a ked chcete pridat napr. huby, tak odtlakujete, hodite a zas zatlakujete? alebo fazulovu polievku, pripadne fazulu samotnu...? 😅 alebo taky segedin 😅
@jasminet tak ako píšeš, sušené hríby od začiatku, šampiňony až keď sa mäso uvarí, tak isto ajzemiaky do gulášu, ak mám čas, tak po takmer uvarení mäsa v tlakovom pridám zemiaky a varím neprikryté, ak nemám čas, tak natlakujem, segedín varím mäso s kapustou naraz..
ono kým "odtlakuješ", tak prejde nejaký čas, ale minule v telke ukazovali, že ak naleješ studenú vodu na vrchnák, ľahšie ho odokryješ, neskúšala som ešte
@viva13 ajoj a nie si tehotna? mne tak smrdelo vsetko
@veronicka12 ahoj. 🙂 ale puding robím len môjmu drahému ja som len ochutnala a je to tak ako on tvrdí
@danielaj čo všetko je v tom šaláte?
Bravcove pliecko na stave s tarhonou
ja som poobede piekla perník, na večeru sme mali praženicu na cibuľke, bagetky, čaj 🙂
Dnes sme dojedali polievky zo vcera - hlivova a zemiakovo-mrkvova. + Zeleninove fasirky v rure pecene (brokolica, ruzickovy kel, mrkva, cibula, cesnak).
my sme dnes dojedli plnený kapustný list v kyslej kapuste a paradajkovej omáčke, na zajtra som urobila tarhoňove rizoto s mäskom zo sliepky z polievky a kopou zeleninky 😉
zienky mile dajte tipy na desiatu a olovrant...okrem jogurtov a ovocia...🙂 co davate detickam?
tak my dnes kuracie prsia na grile, zeleninový šalát a ryža.. zajtra zeleninový šalát s balkánskym syrom a opečené tofu na cesnaku a možno pizza štangle a polievka falošná gulášová 🙂 keďže som sa dnes videla v zrkadle, tak takto zdravo 🙂 som zvedavá, do kedy mi to vydrží.. 😅
@emka13 tak u nas vedu pomazanky a syry 🙂obcas niaky salam,alebo šalat 🙂 ,sem tam sladke pečivo

Ahojte! Dnešný obed :kuracia polievka s rezancami a pečený bravčový bôčik s varenými zemiakmi s petrž.vňaťkou.