icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tinuskaha
26. jan 2014

cicerova polievka vykostene plnene kuracie stehna so zemiakmi na pare..a keze sme mali oslavu tak torta s parizskou slahackou salatiky cviklovy a calat z kyslej kapusty syrova rolada, sunky a salami...prikladam foto torticiek jedna bola do skolky a jedna na dnesnu oslavu

tinuskaha
26. jan 2014
m_ij_ka
26. jan 2014

naša večera obložené žemle 🙂

hyta
26. jan 2014

@lululka555 I ja poprosím o recept na koláčik, vyzerá mňamkovo.

lululka555
26. jan 2014

@hyta @jarka721
samozrejme,páči sa, tu je recept, robila som podla http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/trio/

lienka2
26. jan 2014

vcera zeleninova polievka s ryzou, fasirky so zemiakovou kasou a zeleninka k tomu, ako dezert obrateny jablcnik
dnes kremova brokolicova, halusky s bryndzou, kyslou kapustou alebo bambinkom
zajtra dojeme polievku, a vytiahla som uz uvarene masko z mrazaku bude s ryzou
utorok - zemiakova polievka s kyslou kapustou, granadir
streda - dojeme polievku, druhe budu dukatove buchticky
stvrtok - zeleninova polievka s haluskami, kuracie masko na stave s tarhonou, zeleninovy salatik
a dalsie dni uvidime co ma napadne 🙂

jarka721
26. jan 2014

@lululka555 dakujem 🙂 🙂 🙂

hyta
26. jan 2014

@lululka555 Ďakujem za receptík, vyskúšam.

irsina83
26. jan 2014

Baby kedze zajtra mam narodeniny tak dnes mi boli rodicia gratulovat a robila som hovadziu polievku, jahnacie kari so sladkymi zemiakmi, hovadzie mlete na sposob kari s pita chlebom - to odfotim zajtra a Pavlovovu tortu a kokosove pusinky - zdobila som ja a manzel zo zltkov este spravil cream brulle 🙂

zklimekova
26. jan 2014

@irsina83 krásne a určite chutné ako vždy...prajem všetko naj 😉

irsina83
26. jan 2014

@zklimekova Dakujem, bola vybornaaa 🙂

chloe001
26. jan 2014

Tak dnes u nas polievky dve - hlivova a mrkvovo-zemiakova. druhe pecene stehna kuracie, opekane zemiaky, paradajkovo-uhorkovy salat s cesnakom. Krehky ricottovy kolac s citrónom http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12434 - mnam 😝

bobinkask
26. jan 2014

@irsina83 všetko najlepšie prajem k narodeninkám 🙂 velké mnamky...možem poprosit recept na pusinky a tortičku-dakujem 😵

irsina83
26. jan 2014

@bobinkask tu je recept na tortu : http://varecha.pravda.sk/recepty/pavlova-torta/... a na pusinky: http://varecha.pravda.sk/recepty/jednoduche-kok... a ja som icj ozdobila mangom, granatovym jablkom, hroznom, matou a nastruhanou limetkovou korou 😉

bobinkask
26. jan 2014

@irsina83 super dakujem 😵 už dlhšie naberám odvahu upiect Pavlovu tortu 🙂 mám jeden recept a tam ide do cesta aj kukuričná múka, ale tento tvoj bez múky sa mi viac pozdáva 😉

lululka555
27. jan 2014

@irsina83 úžasné,nádherné,nemám slov 🙂 na pavlovú sa aj ja už dlhšie chystám, tak najvyšší čas vyskúšať.
Krásne narodeniny želám 😵

abriela
27. jan 2014

@irsina83 prajem vsetko najlepsie, hlavne vela zdravia, stastia apohodu. Nech sa vo vareni dari 😉 a nadalej nas tu inspirujes

abriela
27. jan 2014

dnes: vyvar z nedele a segedin s knedlikom

m_ij_ka
27. jan 2014

naše raňajky musli s mliekom 🙂

irsina83
27. jan 2014

@abriela
@lululka555 baby, dakujeeeem velmi pekne 😵

bambulka82
27. jan 2014

ahojte, tak ja som po nejakom case zase doma s malym..je chory 😒 tak si budem uzivat varenie a tesim sa na inspiracie od vas 😉

danielaj
27. jan 2014

@irsina83 všetko najlepšie k narodeninám 😉

ivetka1981
27. jan 2014

taká domáca...nedeľnááááá

fordikford
27. jan 2014

@irsina83 všetko najlepšie k narodkam nech sa ti splnia všetke sny a túžby 🙂 🙂 🙂

danielaj
27. jan 2014

ja dnes nevarím, dojedáme z nedele, pridávam foto z minulého týždňa: extra hustý domáci jogurt, malinovník - v mojom prípade ríbezľovník-jostovník, racio šalát, a čokoládovo-vanilková panna cotta 😉

m_ij_ka
27. jan 2014

u nás si dnes ocino rozkázal huspeninu tak od rána ju varím 😅

natal12
27. jan 2014

@bambulka82 skoré uzdravenie prajem 🙂

natal12
27. jan 2014

@irsina83 všetko najlepšie k narodeninkám 🙂

daniz
27. jan 2014

u nás v sobotu brokolicovo-mrkvičková polievka s krupicovými haluškami, špenát s vajíčkom k tomu varené zemiačky a ako dezert bola čerešňová štrúdla
v nedeľu polievočka zo soboty a segedín + domáca knedľa a ako dezert škoricové motýliky a briošky s nutelou.
dnes podojedáme.

daniz
27. jan 2014

@irsina83 aj ja sa pridávam ku gratuláciám.