icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

beah
27. jan 2014

Ahojte! Dnešný obed :kuracia polievka s rezancami a pečený bravčový bôčik s varenými zemiakmi s petrž.vňaťkou.

katkas1
27. jan 2014

kysla strukova polievka a piekli sme s detmi kysnute tvarohove tasticky a par sme urobili aj so slivkovym lekvarom /mame kiahne tak drobcov musim zamestnavat inak by sa povrazdili/ a zajtra zase spolu urobime pizzu, polievka este zostane 🙂

lydia22
27. jan 2014

My dojedame zo vcera chlebovu polievku a rizoto a upiekla som pernik

viva13
27. jan 2014

ahoj, prosím poradíte mi? v poslednej dobe ked uvarím puding klasický z prášku, je cítiť takou umelinou, doteraz nebol problém, kupila som teraz viac druhov(rozny výrobca) a je to stále cítiť? To isté je aj ked ho urobím v pekárničke.dakujem

mirkapal
27. jan 2014

Kelova polievka a bravcove rizoto

rybiicka
27. jan 2014

ja som dnes robila brokolicovu kremovu polievku a este segedinsky gulas s knedlou 🙂

maminka2013
27. jan 2014

dnes slepačí vývar a šalát bez majonézy s kuracími rezňami - dojedáme zo včera ;)

jasminet
27. jan 2014

dojedame od svokry - zeleninova polievka z krupic. haluskami, brokolicova kremova, vklepavane rezne hovadzie ryza zemiaky, bravcovy perkelt halusky, ryzovy nakyp este zo soboty odo mna (sama som si navarila, sama si zjem 😀 )

mima2778
27. jan 2014

Od vcera polievka s drobkami a zeleninou,kuraci paprikas,halusky a dezert nepeceny 🙂 piskotovo jablckova torta

irsina83
27. jan 2014

@natal12
@daniz dakujem kocky 😉

m_ij_ka
27. jan 2014

náš obed zeleninová polievka s krupicovými haluškami, varené zemiaky s pečienkou 🙂

bobinkask
27. jan 2014

@danielaj ahoj možem velmi pekne poprosit recepty na tu panna cottu a malinovník...dakujééém 🙂 na tom foto je tá dávka z 1l mlieka? si písala, že 4 poháre...koncom týždna mám slúbené mliečko čerstvé rovno od kravičky, tak vyskúšam 😵

marlenka75
27. jan 2014

Polievka z hlivy ustricovej, špagety carbonara.

sono2
27. jan 2014

Aj my zo včera. Kuraciu polievku a divina opekané zemiaky cvikla. Urobím akurát manželovi puding.

okbukaj
27. jan 2014

zemiaky na kyslo, vyborne a rychle 🙂

jasminet
27. jan 2014

baby ktore mate tlakovy hrniec, ako v tom varite najeke maso? na cibulke, potom maso, zalejte vodou a tlakujete. a ked chcete pridat napr. huby, tak odtlakujete, hodite a zas zatlakujete? alebo fazulovu polievku, pripadne fazulu samotnu...? 😅 alebo taky segedin 😅

monline
27. jan 2014

@jasminet tak ako píšeš, sušené hríby od začiatku, šampiňony až keď sa mäso uvarí, tak isto ajzemiaky do gulášu, ak mám čas, tak po takmer uvarení mäsa v tlakovom pridám zemiaky a varím neprikryté, ak nemám čas, tak natlakujem, segedín varím mäso s kapustou naraz..
ono kým "odtlakuješ", tak prejde nejaký čas, ale minule v telke ukazovali, že ak naleješ studenú vodu na vrchnák, ľahšie ho odokryješ, neskúšala som ešte

veronicka12
27. jan 2014

@viva13 ajoj a nie si tehotna? mne tak smrdelo vsetko

veverka24
27. jan 2014

@jasminet ja segedin robim najprv maso a potom dam kapustu po cca 20- 30 min.
Hovadziu polievku tiez dam najprv maso a potom na 15 min. Zeleninku
A vypustam pod studenou vodou... Je to sup sup

viva13
27. jan 2014

@veronicka12 ahoj. 🙂 ale puding robím len môjmu drahému ja som len ochutnala a je to tak ako on tvrdí

tortelinka
27. jan 2014

@danielaj čo všetko je v tom šaláte?

lucikatn
27. jan 2014

Bravcove pliecko na stave s tarhonou

m_ij_ka
27. jan 2014

ja som poobede piekla perník, na večeru sme mali praženicu na cibuľke, bagetky, čaj 🙂

chloe001
27. jan 2014

Dnes sme dojedali polievky zo vcera - hlivova a zemiakovo-mrkvova. + Zeleninove fasirky v rure pecene (brokolica, ruzickovy kel, mrkva, cibula, cesnak).

titkovamiriam
27. jan 2014

dnes som robila masko na cibuľke s tarhonou,ovocný posúch 🙂

vivusika
27. jan 2014

my sme dnes dojedli plnený kapustný list v kyslej kapuste a paradajkovej omáčke, na zajtra som urobila tarhoňove rizoto s mäskom zo sliepky z polievky a kopou zeleninky 😉

emka13
27. jan 2014

zienky mile dajte tipy na desiatu a olovrant...okrem jogurtov a ovocia...🙂 co davate detickam?

raza
27. jan 2014

tak my dnes kuracie prsia na grile, zeleninový šalát a ryža.. zajtra zeleninový šalát s balkánskym syrom a opečené tofu na cesnaku a možno pizza štangle a polievka falošná gulášová 🙂 keďže som sa dnes videla v zrkadle, tak takto zdravo 🙂 som zvedavá, do kedy mi to vydrží.. 😅

titkovamiriam
27. jan 2014

@emka13 tak u nas vedu pomazanky a syry 🙂obcas niaky salam,alebo šalat 🙂 ,sem tam sladke pečivo