icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

novotnajanka
29. jan 2014

hríbiková omáčka, ražničie a bábovka

maminka2013
29. jan 2014

dnes špenátová zo včera a maďarský guláš zo sójových kociek s domácou knedľou 🙂

hyta
29. jan 2014

Ahojte, u nás som uvarila krémovú pórkovú polievku , špenát s vajíčkom a perník s čoko polevou.

bellada
29. jan 2014

ja som dnes mala na obed domacu tlacenku s cibulou a octom, k tomu domaci chlebik, no jaky fajny "zdravy" obed 😀 pred dieta som robila penne s avokadovo-spenatovou omackou

emka13
29. jan 2014

@bobinkask ahojky ako robíš tú zapekanú brokoličku? vyzerá to super. dnes sme mali síce brokolicovú polievočku ale tak niekedy by sme si dali aj toto..ďakujeeem

vera1132
29. jan 2014

upiekla kuriatko a k nemu ako prílohu MC Cain hranolky 1-2-3
a k tejto dobrote šalatik, kečup.

linda20111
29. jan 2014

@bobinkask Psiky su uzasne!!!!

m_ij_ka
29. jan 2014

práve som dopiekla zemiakovo oškvarkové pagáče

iinuska
29. jan 2014

paradajkova polievka, bryndzove halusky

trudka4
29. jan 2014

Poraďte kolik měkkých salámů, suchých salámů, zeleniny, atd. si koupit na slaný dort, který bude mít základ 3 x 3 toustové chleby ? A kolik dkg si udělat doma pomazánek ? Jdu do toho poprvé ....

njonja
29. jan 2014

Kocky, mate prosim, nejaky recept na mangold? Mam jeden v chladnicke a neviem, co s nim, aby chutil aj mojmu malemu☹
@trudka4 zial, nemam paru, nerobim to☹

sim87
29. jan 2014

U nas dnes ide vege miso polievka so vsetkym moznym (parena brokolica a mrkva, cesnak, cerstvy zazvor, sampinony, cinske huby, tofu, par listkov spenatu, udon rezance a par kvapiek palivej omacky Sriracha) a sojove maso na indicky sposob (spociva v kope korenia garam masala 😀 ) s basmati ryzou. Mam dnes nejaky azijsky den 😀

titkovamiriam
29. jan 2014

u nas dnes hubova polievka a kuracie maso na šťave s cestovinami a u kamošky krtkova torta 🙂

titkovamiriam
29. jan 2014

a akcia na víkend ak nieste z daleka:
http://www.incheba.sk/vystavy/danubius-gastro-6...

chloe001
29. jan 2014

A siskyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... mnam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23137

zuzkat1
29. jan 2014

Vcera a dnes francuzske zemiaky a zajtra restovana bravcova pecen a ryza a salat...
Chcela by som mrkvovo kapustovy ale este som ho nerobila tak neviem aku zalievku...

michaelamilan
29. jan 2014

@natal12 tebe som mala poslať rcept na rearborový koláčik?????? Ak áno tak tu je : http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=50072
Dnes som robila chlpaté knedle, cibulový koláč a prikladám foto nedávneho obedíka: brokolica a zemiaky nad parou s kuracími kúskami na chilli na prírodno. A foto môjho pomocníka 🙂 pekný dník

zuzkat1
29. jan 2014

@bobinkask ti havinovia su super... Das recept?

natal12
29. jan 2014

@michaelamilan Miši nie nie 🙂 ale dakujem vyskušám niekedy 🙂

bobinkask
29. jan 2014

@emka13 pači sa podla tohoto http://dobruchut.azet.sk/recept/27143/fotorecep... len som do tej omáčky nepridávala struhanku

bobinkask
29. jan 2014

ahojte dievčence, velmi pekne dakujem za pochvaly psíkov ani som netušila, že sa budú tak páčit 😵 ale nie je to moj nápad 😉 kedysi som to videla tu na mk u jednej maminy a odvtedy to robím pre mojich hladošov
@zuzkat1 @anaku takéto malé plním párkom syrom, alebo klobáskou potierám cesto kečupom, alebo velkého na sposob štrúdle cesto potriem rajčinovým pretlakom zmiešaným s cesnakom a korením na pizzu, dám šunku, syr alebo kto má čo rád na pizze a už len zrolujem a vytvarujem psíka 🙂 ...cesto používam perfekné cesto bez kysnutia od @danielaj velmi dobre sa mi s ním pracuje 😵
1 kys.smotana alebo jogurt, 1kg hl. múky, 0,5 kocky droždie,trochu soli a cukru, 1dl olej, 3-4dl mlieka pridávat podla potreby... na tých 5 ks hafanov som robila cesto z 0,5 kg múky

anaku
29. jan 2014

@zuzkat1 tato pani ma dobre salaty aj presne mnozstva rozpisane na zalievky a tak... http://bucifousek.webgarden.cz/rubriky/fotogale...

tinuskaha
29. jan 2014

dnes kapustove fliacky a zajtra tvarohove gulky

bobinkask
29. jan 2014

dnes u nás hrstková polievka a taká rýchlovka celozrnné špagety s rajčinovo-cukinovou omáčkou a syrom gouda, skúsila som malinovník v našom prípade čučoriedko-ríbezlovník 🙂 reakcia mojích detí, ked som im ho naservírovala...že to zas čo je ?( no už ideme do puberty, tak je u nás veselo 😀 ) a potom som počula od stola len mnáám,mnáám, mnáám 😀 a naša večera tuniakové placky s cottage syrom zmiešaným s b.jogurtom a cesnakom a šalát s cviklou

zuzub
29. jan 2014

@bobinkask môžem poprosiť recept na tie placky? ďakujem 🙂

bobinkask
29. jan 2014

@zuzub páči sa... jednu konzervu tuniaka kúsky vo vlastnej štave-zliat, dat do misy 2pl jemných ovsených vločiek, 2pl ovsených otrúb, 1vajce, tuniaka a dobre premiešat, osolit, pridat petržlenovú vnat a može sa dat aj na jemno pokrájaná cibula, ale ja som nedávala a nechat chvílku postát...potom z hmoty vytvarovat placky na plechu a preliat s troškou oliv.olejom, piec na 180c asi 20minut podla rúry

raza
29. jan 2014

ahojte dievčatá, kedysi tu niekto dával link na zrozumitelný fotopostup ako upliesť pletenku. nemáte niektorá nejaký návod? ja som si ho trúba vtedy neuložila 😖

megika1
29. jan 2014

zeleninová s haluštičkami ,zabíjačový ogabaný tanier,ale stráááášne dobré a prečo ....lebo domáce produkty,málo krúpkov,veľa mäska 😀

zara0201
29. jan 2014

Zajtra "karfiol na mozocek" a varene zemiaky a blizi sa vikend takze si zopakujem Vianocku...

oriesocek
29. jan 2014

Vcera bol u nas hlivovy perkelt a maslove halusky so spenatok. Dnes pre zmenu zeleninovy salat s castou zeleniny restovanou a cast bola surova (a samozrejme, ze tam bola aj hliva restovana na cesnaku🙂, zajtra dame uz nieco ine 🙂